Що е то домашна ноктопластика? -тема 8

• 77 824
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Gotham City
А какъв гел ползваш?

# 181
  • Варна
 изграждащ led gel ,може би о пекох повече!там пише 30сек а аз го пекох 1 минута!

# 182
Какъв ти е гела? Да не си се изцапала с обезмаслител по пръстите?

# 183
  • Варна
обезмаслител не ползвам ,а това е гела купих го от ОЛХ[Изграждащ LED гел за ноктопластика такова е името!

# 184
# 185
Недейте да купувате всякакви гелове, за да не се чудите от къде са проблемите.

Минала съм и аз от там с Жу нещо си и Лина. Извадих късмет, като не направих реакция.

# 186
  • Варна
просто не знам,в момента около пръстите ми стана твърдо и тъмно кафяво!И не знам какво да правя!следващият път съм на маникюристка,ще чакам да отшуми само!

# 187
Махни всичко от ноктите и ръцете си на първо време. Не стой с гел.

# 188
  • Gotham City
Да, докато не се възстановят. Аз така направих и съм ок.

Повче от ШуЖи,ЧуЖи или каквото и да е там, на моя нокът не слагам! Изхвърлих ги, язък за парите, че два бях поръчала, с тия пари можех 1 качествен да си купя  #Cussing out

# 189
  • Варна
аз ги махнах веднага,не останах с тях!Вече 4 ден,но поне обрива спря да се разпространява,само това кафявото около пръстите ме притиснява даже стана твърдо туктаме и синйото все едно съм се удряла!

# 190
# 191
За мен това е най-добрият гел. Аз него ползвах но безцветен. Аз съм с ужасно мазни плочи и само този гел ми се задържаше на ръцете

# 192
Здравейте момичета,

аз също реших да се заема с поддръжките на гела си след дълги години по салоните  Crazy Изчетох доста от темата и се радвам, че ви има..защото помогнахте  Flutter
Реших да започна с Чу-жие за първо време докато свикна, но май ми е малко по-течен от това което искам...явно за следващия път ще го бухна в хладилника час-два преди поддръжката. В момента се оглеждам за хубав гел, и след прочитането на мненията, може би ще си взема Super nail Simple Smile Бихте ли споделили от къде сте си го купували?

От амазон намерих следното:
http://www.amazon.com/dp/B00NO5D3XY?m=AKSVH75U8NSBI&ref_=v_sp_detail_page
Ок ли е според вас?  newsm78 Има добри коментари..

P.S Геловете Лина, май ще се окажат, че са Сина..а не Лина  Laughing

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 16:34 от Valerita

# 193
  • На плажа
Цената на гела е супер в Амазон,но има ли доставка?
п.п. -проверих,има доставка 35лв.Крайна цена 76лв.Тук е 60лв.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 20:14 от Дaни

# 194
моля някой който ползва акрил да сподели какво трябва да си взема

Общи условия

Активация на акаунт