Що е то домашна ноктопластика? -тема 8

• 77 809
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
От Страницата им във фейсбук, последния път един мил мъж ме обслужи  Crazy
 Когато се прави изграждане естествените нокти трябва да са с израстване не повече от 1-2 мм, тъй като иначе стават криви и нестабилни. Само колкото да се подпъхне формата.
Този гел го имам от Али, много мек, без никакъв гланц. След 4 пласта имах дебели, грозни и много огъващи се нокти....

# 391
Знам, че е така, исках да запазя дължината, затова ги изградих по този начин, значи вероятно е комбинация от двете неща. Благодаря!

# 392
Знам, че е така, исках да запазя дължината, затова ги изградих по този начин, значи вероятно е комбинация от двете неща. Благодаря!
Не,просто не си ги изградила добре,там където завършва ест.нокът обърни повече внимание,не е станало добре сцеплението и предполагам,че страните не ги запълваш добре с гел.И гела ,ако не е хубав още повече предразполага за отделяне,но най-вече си е от изграждането

# 393
Не,просто не си ги изградила добре,там където завършва ест.нокът обърни повече внимание,не е станало добре сцеплението и предполагам,че страните не ги запълваш добре с гел.И гела ,ако не е хубав още повече предразполага за отделяне,но най-вече си е от изграждането
Мерси, а какво значи че не съм ги запълнила добре? По принцип страничната част е еко скосена и стига почти до естествения нокът, това ли е проблема? В смисъл има малка част встрани, която не е с гел или е със съвсем малък пласт.

# 394
Мерси, а какво значи че не съм ги запълнила добре? По принцип страничната част е еко скосена и стига почти до естествения нокът, това ли е проблема? В смисъл има малка част встрани, която не е с гел или е със съвсем малък пласт.
Целия нокът трябва да е покрит с гел,да не е ''изяден'' в страните,трудно ми е да обясня така,но ето две снимки,виж как са страните

# 395
Здравейте!
 Бих искала да се включа в темата, напоследък чета в нея и има доста изписани полезни неща.  От миналата година ходя при една маникюристка, но напоследък забелязвам, че  гела не издържа и 1 седмица! Бих желала да си купя ув/лед лампа, но не знам коя да избера, ще се радвам ако ми помогнете ! Разглеждах и забелязах, че има огромен избор, какво мислите за тези две?

http://olx.bg/ad/36w-uv-led-36v-led-uv-lampi-za-manikyur-s-autos … Y.html#051824d23e

http://olx.bg/ad/uv-uv-lampa-36w-220-v-ID5M2hq.html#a2c3cf6534

Благодаря !

# 396
Първата си я поръчах от Алиекспрес за 35лв.  Wink
Ако не ти се чака поръчай втората.

# 397
Благодаря много за изразеното мнение!

# 398
Ако някой е ползвал гел лак на gelpolish може ли да ми дане мнение за качеството

# 399
  • Бургас
Здравейте. Откъде си купувате резервни крушки? Поръчах си 36 w uv лампа, но не ми пече гела Sad

# 400
От Алиеьпрес

# 401
  • Бургас
Много ще се забави от Али-то.

# 402
С какво "лепите" декоративните камъчета.
Аз ги слагам на нанесен топ гел лак и пека, но  много бързо падат...
Днес следобед си оправях маникюр и тая вечер вече няма камъчета...

# 403
Слагам гел, отгоре камъче, пека да стегне добре, след това покривам с топ гел лак, даже два пъти.

# 404
Здравейте, да питам под камуфлажен гел е задължително да има база или прозрачен гел, заради цветния пигмент, нали?

Общи условия

Активация на акаунт