Що е то домашна ноктопластика? -тема 8

• 77 827
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Аз да се оплача, че получих отлепяне на нокътя от леглото му от двете страни. Досега не ми се е случвало.... newsm78
Само на един нокът ли е?Нещо да си правила?Не искам да те плаша,но може да е свързано с алергия към продукт,дано да не е...

# 451
Да, само на палеца.

# 452
  • Варна
Аз също го използвах пак изграждащ, но не пишеше, че е хард. Много бях доволна, след това си взех камуфлажен, много ми е гъст за мен, цвета е тъмен и не го ползвам. Отново ще си взема прозрачен.

# 453
Смеси го с прозрачен. Позната така прави със Старлет, тъй като не бил достатъчно твърд.

# 454
Здравейте! Прочетох доста от всички теми, но не успях всичко. Колебаех се какъв гел да си взема и от всичко изчетено се спрях на super nail. Начинаща съм и имам няколко въпроса, на които ще се радвам много до получа отговор. Кой гел точно да си взема (видях че са няколко вида) и от кой сайт е най-добре да поръчам? Другият ми въпрос е дали за този гел е подходяща базата на блускай? Благодаря ви предварително!  Hug

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 23:14 от kraseto0

# 455
Аз последно си взех Хард гела на Блускай. Много ми харесва, не е много течен, за разлика от предишния ми гел, което прави работата с него по лесна, изградих ноктите тънки, а много добра извивка станаха, мисля че е от гела. С предишния ставаха по груби. Като издръжливост не знам още, но мисля че и там ще съм доволна. Поръчвам от сайта им.

# 456
Аз ползвам Sculpting гела на Супер Нейл с базата на CHU JIE. Много е хубав, гъст е и самоизравняващ се и се работи лесно с него.

# 457
Да споредя мнение за геловете на НЕИЛЕКСПЕРТ.

Много издъръжливи, твърди, с блясъл, но ужасно трудни за работа. Много гъсти, не се изравняват, голямо пилене пада. Розовия особено стои като желе в кутийката, мога да снимам. Като гребна с четката си стои дупчица.....
Прозрачният и той е доста гъст.
Топ гела същото положение.

Не съм доволна, ще си ги изразходя до където ми стигнат нервите и се връщам на Супер неил.
Даже вече си поръчах, тези ще останат за резерва може би.....
Никакви експеримети повече!

# 458
Благодаря много момичета! Поръчвам веднага  Grinning

# 459
JLo и аз не смея да сменя Супер Нейла. А ти с каква база го ползваш?

# 460
Няма нужда от база той при мен. Обезмслителят ми е пак Супер Неил. Имам база Жу нещо си(в розово шишенце), но с нея и без нея ми е един и същи резултатът и не слагам вече.

Нейлексперт също не се е отлепил, правих 1 поддръжка вече, значи доста време го нося, но това трудно поставяне ме убива.
За първи път с нежелание седнах да си оправя ноктите  Mr. Green от години. Винаги с кеф ги правя, и моите и на приятелки.

Супер нейл геловете купувам само от един търговец от Ибей, проверен с годините.

# 461
Не идва ли пак същото като пари?

# 462
Не идва ли пак същото като пари?
Мен ли питаш?

Ако да- към 11 долара ми е гела с доставката. Ако купя повече неща прави отстъпки от транспортните разходи. Към 20лв. Не го поръчвам от там заради цената, свикнала съм от нея да взиамам просто.
 Сега например ще си взема и топ лак Сеш от магазина и. Тук са около 20лв., при нея е 5 долара без доставката.

# 463
А с какво се сваля гела на супер нейл, четох че някои гелове се свалят и с ацетон, този от тях ли е ?

# 464
JLo, розовата база на CHU JIE е за гел лак, не за ноктопластика. Мога ли да те помоля да ми пратиш линк на търговеца в ибей Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт