Що е то домашна ноктопластика? -тема 8

• 77 820
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,  не съм ползвала гел до сега , но изчетох доста и имам желание поне за проба. Още съм на етап събиране на материали. Виждам , че тук има момичета, които могат да ми помогнат и честно казано на това се надявам. Та въпроса ми е следния: купих си този гел http://www.ebay.com/itm/170850805313?_trksid=p2060353.m2749.l264 … TRK%3AMEBIDX%3AIT  мога ли да използвам само него или първо трябва да сложа и обикновен прозрачен изграждащ гел ??  Confused  Thinking

# 436
Момичета, от къде си купувате крушки за ув лампа, от най обикновените, от 25 лв., китайските? Не ми се чака от алиекспрес или и бей?

# 437
Момичета, от къде си купувате крушки за ув лампа, от най обикновените, от 25 лв., китайските? Не ми се чака от алиекспрес или и бей?
От ОЛХ за 4 лв.

# 438
От ОЛХ за 4 лв.
Може ли линк към обявата? Може на ЛС

# 439
препоръчайте ми ел. пила, но с повече накрайници. За домашна употреба, не много скъпа. Имах от тези розовите с 6 накрайника, но я счупих( с много труд) и искам по-богата smile емотикона Имам тези накрайници http://www.aliexpress.com/item/30pcs-lot-Nail-art-tools-Electric … /32287311074.html

# 440
Аз ползвам от Лидл, доволна съм.

# 441
Здравейте, въпросът ми може би не е за тук, но все пак да попитам дали някой от вас е пробвал тази комбинация - основа за гел или за гел лак, след това обикновен лак и след това топ, който се пече. Дали ще издържи лака така

# 442
Не. За да издържи лака основата -тоест плочката трябва да е твърда. Това е идеята на гела.

# 443
Здравейте момичета,

бях ви писала наскоро за една болка при натиск и си бях махнала гела и имаше едно петънце, но си мислех, че просто е наранен нокът.
Днес докато си гледах ноктите и си побутнах него и кво да видя..петното се движи и осъзнах, че всъщност това е отлепено отдолу  #Crazy Не ме боли, не ме смъди..но какво забога е това..чудя се дали не са гъбички? Sick Смятам още понеделник да отида на някакъв лекар ..случвало ли ви се е ? Нещо за пиене или мазане ако знаете да помага, ще съм много благодарна Praynig

# 444
Здравейте момичета,

бях ви писала наскоро за една болка при натиск и си бях махнала гела и имаше едно петънце, но си мислех, че просто е наранен нокът.
Днес докато си гледах ноктите и си побутнах него и кво да видя..петното се движи и осъзнах, че всъщност това е отлепено отдолу  #Crazy Не ме боли, не ме смъди..но какво забога е това..чудя се дали не са гъбички? Sick Смятам още понеделник да отида на някакъв лекар ..случвало ли ви се е ? Нещо за пиене или мазане ако знаете да помага, ще съм много благодарна Praynig
Къде се намира по точно?Възможно е да се е отделил от нокътното легло при свалянето на гела,ако е било по-грубо и неправилно..

# 445
Здравейте момичета,

Къде се намира по точно?Възможно е да се е отделил от нокътното легло при свалянето на гела,ако е било по-грубо и неправилно..

Ето снимка ( от лявата страна петънцето което е ..движи се когато го натисна нагоре или надолу..като се загледам в него, виждам все едно някаква мрежичка ( изперквам и аз, някакви мрежички ми се привиждат  Crazy)
Скрит текст:

# 446
Здравейте момичета,

Ето снимка ( от лявата страна петънцето което е ..движи се когато го натисна нагоре или надолу..като се загледам в него, виждам все едно някаква мрежичка ( изперквам и аз, някакви мрежички ми се привиждат  Crazy)
Скрит текст:

мм,това е сериозно,прилича ми на гъбичка,така,че нека да го изследва кожния лекар,трябва да се лекува.

# 447
Някой ползва ли изграждащ гел на Блускай? Отзиви?

# 448
Някой ползва ли изграждащ гел на Блускай? Отзиви?
Аз.  Peace Писала съм и по-напред, че съм много доволна. Лесно го нанасям и нямам никакви отлепвания докато не го сменя.

# 449
Аз да се оплача, че получих отлепяне на нокътя от леглото му от двете страни. Досега не ми се е случвало.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт