Що е то домашна ноктопластика? -тема 8

• 77 783
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Gotham City
Много благодаря!
Аз още не знам какво ще рече камуфлажен  Blush

Следващия път ще взема от този, да видим какво ще стане.

А има ли някаква особена разлика при обезмасляване със спирт и обезмасляване  с обезмаслител?
Аз не забелязвам, за това питам, някой, който е по-компетентен

# 136
  • На плажа
Аз използвам обезмаслител задължително,защото работя с клиенти и не се знае чии нокти как задържат гела върху себе си.Ако нямаш проблем с бързо отлепване на гела ,можеш да използваш само спирт  Peace

# 137
Аз използвам обезмаслител.
Ползвах спирт, но мойта нокътна плочка е по-мазна и все ми се надигаше гела..

# 138
  • Gotham City
Аз имам проблем само като пипна някъде кожичките, но като правя тази грешка, няма обезмаслител, който да ми помогне.
Благодаря ви, момичета   bouquet

# 139
имах същия проблем с мехурите. Махнах всичко и се оправи. След това сложих пак гел+гела лак и реакцията беше същата само че за 2 дни станаха направо рани. Махнах всичко оправих се. Сложих само гел-лак и за 5-6 часа ръцете ми пламнаха. Извод-алергия.... Ако решиш пак да слагаш гел/гел-лак сложи първо само на 1 нокът и виж дали ще имаш реакция....

# 140
Момичета, как се прави тази декорация? С бял гелова боя и пигмент или?

# 141
Изглежда ми грапаво, като декорация с декоративен пясък?!?

# 142
  • Gotham City
имах същия проблем с мехурите. Махнах всичко и се оправи. След това сложих пак гел+гела лак и реакцията беше същата само че за 2 дни станаха направо рани. Махнах всичко оправих се. Сложих само гел-лак и за 5-6 часа ръцете ми пламнаха. Извод-алергия.... Ако решиш пак да слагаш гел/гел-лак сложи първо само на 1 нокът и виж дали ще имаш реакция....

Същата работа, поутихната ми мехурите и реших да пробвам пак, вчера си ги направих, днес махнах колкото можах, от през нощта се започна с един гадни болки и мехури. Лошото е, че и много боли, за сега ще ги оставя така, няма как, не смея. Подозирам, че гела е някоя реплика или нещо такова, при първа възможност ще си поръчам друг гел за да видя какъв ще е резултата. Щеше да е добре да имам някоя приятелка, която да ми услужи с неин, за да си направя сметка дали проблема е в гела или в мен, но за съжаление, ще трябва да купя друг и може пак да са пари на вятъра (от този последния взех 2, но не мисля, че ще ги ползвам)

Камалия, това е меко казано прекрасно!

# 143
пробвахме с различни гелове на всички фирми, които имаше маникюристката. Втория път само с лаковете пробвахме с всички фирми на които има лакове. Резултата е един и същ при всички.... За жалост съм с тежката диагноза алергична към гел/гел-лакове..... Махни всичко което имаш от ноктите. Гледай да не си докосваш другаде кожата за по-дълго време (да стоиш с нокти допрени до лицето примерно) защото се прехвърля и там.....

# 144
  • Gotham City
Махнах всичко, снощи даже една от раните ми се разкървави, ужасно е.
Странното е, че се е появявало и преди, след това не се е (месеци наред, а съм винаги с гел) и сега пак се прояви. Миналия път се оправи като смених лепилото, този път със смяна на лепилото не съм пробвала, но докато не ми се оправят, няма и да пробвам. Интересното ми е, защо, ако е алергия не се появява винаги, а само понякога  Thinking не мога да си го обясня.

Мерси за съветите  Hug

# 145
Момичета, как се прави тази декорация? С бял гелова боя и пигмент или?

Това ми прилича на бяла гелова боя и акрилна пудра цветна ,защото има пясъчен ефект,може да се направи и по друг начин,с пигменти същщо става подобно,но малко по-друго изглежда,не като пясъчно

# 146
а с какво се запечатва накрая,  с топ гел ли?

# 147
а с какво се запечатва накрая,  с топ гел ли?
Само ако са пигменти се запечатва с топ.

# 148
Благодаря ти отново!

# 149

Общи условия

Активация на акаунт