Що е то домашна ноктопластика? -тема 8

• 77 806
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • На плажа
Аз съм правила нещо подобно,рисувано с цветни гелове и отгоре посипано с декоративен пясък-бял.
Ето тук на втората мостричка - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203006672248108&se … ype=3&theater

# 151
Здравейте и от мен  Blush Изчетох много в темите до сега и научих много. Настроила съм се и аз да започна да изграждам вкъщи и се интересувам относно стартов комплект като за начало, спрях се на  продукти на CHU JIE, има добри отзиви за гела. Говоря за този комплект - Евентуално ако получа мнение от Вас ще съм Ви много благодарна. Какво смятате? Дали ще ми върши работа като за начало? Мисля, че в комплекта има всичко необходимо освен формите за изграждане и UV лампа, които ще взема отделно, но се допитвам до Вашето мнение, за да съм сигурна, че няма да се набутам излишно..   Blush Blush Hug Hug

# 152
Може ли да ми препоръчате сайт от който да си поръчам стартов акрилен комплект

# 153
Здравейте момичета, от около 10 години си правя сама ноктопластика и гел върху естествени нокти. В началото започнах със саморазливен гел от емми найлз докато се науча и сега се правя вече с каквото ми падне. Моля обърнете внимание, да не оставяте мехурчета или отворени крайчета, резултата може да е плашещ. Ако не сте сигурни с какво да започнете, вземете малки разфасовки и пробвайте. Изберете най-удобния за вас и се радвайте на прекрасните резултати.  Heart Eyes

# 154
Здравейте момичета. Тези дни ми хрумна идеята и аз да започвам с домашният маникюр с гел. УСпях да ви прочета коментарите до някъде, но така и не разбрах каква лампа да си взема и колко вата да е? До сега са ми правили ноктите с гел и съм изключително доволна, но поради липса на средства вече реших да поема нещата в свои ръце, пък да видим какво ще стане Simple Smile))) UV лампа ли ми трябва, прочетох, че има и LED, така и не разбрах много, много разликата. А има ли такава да става и за гел и за гел-лакове, май в това беше разликата в лампите Simple Smile ИЗвинявайте за глупавите въпроси Simple Smile Хубав ден от мен !

# 155
Ув геловете се пекат в ув лампи, лед геловете- лед. Има и универсални. Гел-лаковете по принцип се пекат в лед лампа, но имам еднофазен на Елора( чудесен за педикюр) , който се изпича в ув лампа. Имам и от двете лампи, 9в- доволна съм.

# 156
Аз имам няколко гел-лака, пека ги в УВ лампа без проблеми. Зависи какъв е гела или гел лака, някои се пекат и в двете, други само в Лед.

# 157
Благодаря ви много за бързите отговори. А можете ли да ми препоръчате качествен  прозрачен гел ?

# 158
Повечето ползваме Старлет или Супернаил.

# 159
Благодаря Ви, дано се справя Simple Smile)))

# 160
Имам ужасна придобита алергия. Ходих с гел половин година и един ден под единия нокът ми стана рана. Помислих че съм го ударила нещо. Махнах гела и изчаках да ми мине. Сложих гел и за 1 ден пръстите около ноктите станаха на ситни пълни с течност мехурчета. Много сърби... махнах всичко. Оправих се. Една маникюристка ми каза че може да е само към гела да пробвам само с лак. Оправиха ми се ръцете и лакирах с гел лак. На сутринта същата история... махнах и лака. Пооправиха ми се ръцете. Една приятелка ме помоли да и направя нейните нокти (изграждане и лакиране) изграждането направих с ръкавици. За лака ги махнах, защото не ми е удобно да правя фини неща с тях. След процедурата ръцете ми отново пламнаха. От тогава нямам никакъв контакт с гел или гел-лак. Ползвам лаковете на есенс и съм доволна до някъде... въпроса ми е към дамите, които са по-навътре в нещата. Смятате ли че с акрил ще имам същия проблем? Ноктите ми са много твърди и при най-малкия контакт с нешо твърдо се цепят или чупят и наистина имам нужда от някакво по-твърдо покритие. Много се чудя дали да дам едни пари за комплект акрил ....

# 161
  • Gotham City
Аз установих, че не всеки път ми излиза тази алергия. Също така, ако не ги чешам, на следващия ден (поне до момента) всичко е наред. В момента пак съм с гел, по-късно днес, дори ще си го оправям, нямам абсолютно никакъв проблем. Явно при теб е по-силна форма на алергията. Интересно ми е, обаче, защо не всеки път ми излиза?  Thinking Също така, започнах да слагам удължителя по близо до кожичките, съответно така гела се допира до по-малка част от нокътя

# 162
  • Gotham City
Идвам само да ви кажа, че установих, че проблема при мен е само от Шу Жи-то. След като мислех, че нещата са разминали, защото нямах проблем с другия гел и сложих един пласт Шу Жи снощи, по-течен е и застава по-гладко. Е, цяла нощ не съм спала и силните сърбежи по пръстите. Не знам какво слагат в този гел, но е брутално

# 163
Махай го тоя китайския боклук  Peace

# 164
  • Gotham City
Изхвърлям ги щом си допия кафето веднага! Да не ми хрумват пак такива идеи  Naughty
В момента го пиля, на ръката, на която го изпилих веднага ми олекна.
Момичета, внимавайте какво купувате, да не се окажем в един момент всички с мехури по ръцете! Най-отговорно ви моля, да внимавате!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт