Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 7

• 68 744
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • SA
Ооо, не е така, за съжаление. Някои упражнения и от 3 ниво ми идват трудни. Просто с жабите не знам защо задобрях напоследък. А новата програма как е в сравнение с 30-дневния РумФит ? Аз и с него не смея да се пробвам още.

# 616
Оо, Румфита си е кросфит с нейни модификации. По-тежичко е от Фит30 Simple Smile

# 617
  • София
И за мен Кросфита е по-труден от Фит 30. Обаче си е нормално някои упражнения от 3 ниво да са ти трудни, даже трябва да е така, иначе няма растеж, няма смисъл.

# 618
  • София
А вие като почвахте, бяхте ли на ниво Начинаещи и, ако да Simple Smile кога, как преценихте и минахте на ниво 2 напреднали Rolling Eyes

# 619
  • София
Ерин, аз започнах с наченаещи и първите две седмици не знам как не умрях Simple Smile много ми беше нанагорно. Минах по-нагоре, когато усетих, че начинаещете вече не ме натовярва достатъчно.  Мисля, около 6-та седмица беше.

# 620
  • SA
Аз си мислех, че Фит 30 е по-тежка програма и от Румфит.  Embarassed
Значи по-нататък първо ще мина Фит 30, пък тогава ще мисля за кросфит.
Erinne , аз от начинаещо ниво започнах точно преди година. Тренировките за начинаещи ги правих обаче само 2-3 дни и по това време Руми започна да пуска 90ДП и се прехвърлих направо на тях. Излишно е да казвам, че доста тежички ми идваха в началото, но спирах, почивах.

# 621
  • София
Кросфита си е чанч яко  Crazy но, Кам, ти щом си минала през 90 дп, според мен, можеш да опиташ и Кросфита.  90 дп никак не е за подценяване, подготвило те е добре  Peace

# 622
  • София
Значи като свърша тази врътка може да тествам да се помъча на fit30 с ниво 2  Embarassed Grinning И бавно и славно да вдигам левел.  Hug Благодаря за инфото, дами  Heart Eyes

# 623
  • София
Да, разбира се!  Може да опиташ и 90ДП ниво 2 или седмичните ниво 2.

# 624
Много е яка Меги  Crazy Crazy за добро утро  Crazy

# 625
  • София
Да, тамън и аз я приключих  Heart Eyes Страхотна тренировка  Heart Eyes
Достойна адашка на Птичето!

# 626
  • София
Момичета, здравейте!
Да се включа и аз, а не само да ви чета и да ви се радвам. Simple Smile
Проблемът при мен е, че не ми остава много време да чета и пиша тук. Преди време тъкмо се присъединих и започнах да ви следя и скоро след това дойде някакъв период, в който доста време не успявах и не намирах време...
Аз също закупих с 50% намаление новата програма Fit30. А "запознанството" ми с Руми започна преди около година и половина. Поръчах си индивидуален режим и започнах да тренирам. Имах доста добри резултати, според мен и мои близки. След това дойде един момент на леко отпускане и напълняване, не тренирах няколко месеца, за което си имах причини. Но както и да е, сега отново съм мотивирана да тренирам и да се тонизирам. А вталяването и стягането ще дойдат постепенно и неусетно като бонус. Simple Smile
Имам един въпрос към вас, който ще задам и на екипа на Руми. Но си помислих първо да попитам вас. Simple Smile Имам проблем със зареждането на сайта й, а също така и със свалянето на новите тренировки от Fit30. Доста по-бавно става зареждането на клипчетата, в сравнение с другите. Предполагам, че това е свързано и с натовареността. Пробвах по всяко време на деня. Отделно, макар и със забавяне, след като съответното клипче се зареди, аз съгласно инструкциите натискам десен клавиш и му давам Save As, обаче пак не ми се получава. Вариантите, които ми дава са 2: Save As Source... и отдолу: Save As QuickTime Movie... И при вас ли е така? Предишните програми, които тя ми изготвяше, бяха в различни формати, получавах ги директно на имейла си и никога не съм имала проблеми. Чудя се защо точно този кодек ги зарежда при мен. Или може би има нещо сбъркано в моите настройки?
Много ви благодаря за вниманието и дано някоя от вас успее да ми помогне. Simple Smile
Лека вечер и много потни тренировки на всички!

# 627
Аз нямам проблем нито със зареждането на сайта, нито с видеата от Фит30 Simple Smile

А за свалянето - не чакаш и не сваляш самото видео Grinning под видеото има линкове, давай върху тях с десен бутон и Запазване на връзката като... При мен се свалят без проблем. Виж дали нета ти не е бавен.

# 628
  • София
Ох, Merry, благодаря много!
Мисля, че ще се получи. Simple Smile В момента вече свалям. Simple Smile Ама, че и аз съм един заплес...  Laughing
И аз предполагам, че имам някакъв временен проблем с нета, дано нещата се оправят.
Искрено благодаря!
Лека вечер!

# 629
Я да ви кажа един трик  Mr. Green

С добавката Downloadhelper (към Мозила) видеата са по-малки като размер (около 150мб), от линка под видеото, ако сваляте, са над 300мб.
Мен ме бърка, защото си ги оставям на компа и е фул с тренировки  hahaha ии нямам много място, та да споделя, ако някой има същите "проблеми" като моите  Blush

Общи условия

Активация на акаунт