Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 7

• 68 332
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, мили мои!
Аз съм на линия, макар че точно в последните седмици съм във ваканция от излишно движение. Rolling Eyes Тук ни удари Голямата Жега, агентите ми от България ми докладват, че от вчера може би започва да идва и при вас...
Пробвах да ставам рано, още преди 7, за да тренирам, но не е за мен това - аз съм нощна птица, ранните изпълнения не ми се получават. Здраве да е, имам цял живот, за да тренирам. Grinning
Много се радвам на момичетата, които споделят резултати!  bouquet

# 31
Не съм се разписвала от доста време, но и при мен няма нищо ново - демек тренирам си, ям си и си нося новите дрехи  Mr. Green
Започнах да тичам по-сериозно, че една приятелка ме покани да и правя компания на едно състезния през есента. Да видим какви ще ги надробим двете.
А да, и най-накрая писах на Руми за режим. Имам още малко мазнинки по дупето и бедрата, които искам да поизчитя и за тях ще ми трябва помощ. Ми май това е от мен, ще се опитам да ви навестявам по-често  Peace

# 32
Ето нещо интересно  http://www.zdravei.org/zdravei-liato

# 33
Записах се от любопитство ама това "детокс" никак не ми изглежда хубаво, че даже и ме плаши  Laughing Дано да не е само течни плодчета и зеленчуци това "пречистване",че съвсем ще се обезводнят хората в тая жега...

# 34
  • София
Такова ще да е Фрей, "ЗДравей" са си едни "детокси" настроени хорица  Laughing
"Смути" им е логото  Laughing

# 35
Знаех си, че има уловка  hahaha

# 36
 Mr. Green днес ми се развяваше из фейса, мернах Румяна и ви го пуснах.. а иначе да това са разни сокове, смутита Simple Smile

# 37
Я да се отпиша аз  Whistling  Laughing Ама май ще ми пращат имейли  ooooh! Дано да има опция отписване.

# 38
Я да се отпиша аз  Whistling  Laughing Ама май ще ми пращат имейли  ooooh! Дано да има опция отписване.

споко като ти втръсне се отписваш или ъъъ
Скрит текст:
го пляскаш в спама  Rolling Eyes

# 39
Абе и за преди не разбирах въобще защо хората са измислили оцета, ама нА, помъдрях с годините и сега първото нещо, което отидох да пазарувам тези дни бе бял балсамиков оцет  и бяло вино  Mr. Green
Салата без "екстри" не искам да си причинявам, аз съм теле, чревоугодник... с оправданията- дотук  Laughing Наскоро умишлено не сложих зехтин в салатата, ей така, за експеримента просто, първо, че аз усещах липсата и не ми беше достатъчно "дзен" храненето, второ мъж ми явно и той веднага усети, стана, взе и си сложи зехтин. Нищо не каза, никога не си я донастройва, напаснали сме си вкусовете, този път явно е решил, че грешката е в неговото тиви.  Grinning

Птичке, птичкеееее, зелена!!! Хохохо, добре че си се оправила. Иначе верно щеше да си много актуална, но ако ти самата не се чувстваш Ок, е безсмислено.  Peace Аз май само зелена не съм била  Thinking

Тая от "Здравей" ми е като Байкова. Вместо да ме впечатли с визия, обратната връзка е на коренно противоположния полюс  Rolling Eyes

# 40
Аз в тая жега съм навита на детокс на таратор, ако ме оставят да си слагам сол и олио. За чесъна пък съм сигурна, че е перфектен за детокс. Mr. Green

# 41
  • гр. София
Птиците, и майка ми един път се беше направила със зеленикава коса Laughing

Тараторът го ядем без мазнина, но му слагам натрошени орехи. Даже половинката го харесва така, а той много обича мазничко.
Аз даже и в жегата не мога да изкарам на сокове Blush
Напоследък повече наблягам на плодовете, особено на черешите.

# 42
  • София
Алоха от мен, не съм се вясвала скоро. Завърнахме се от море, през цялото време се оплаквахме как храната е малко и се оказа, че сме надебеляли. Надявам се като ми свърши цикълът да се върна у правия път.

Кажете ми моля, какво да напиша на Руми за тез нови упражнения. Не съм го прочела този пост,  където предлага подновяване на упражненията. Някак си несериозно ми звучи да й кажа, в този и този форум момичетата казаха, че може да ти пиша.  Laughing

Птичке, голям смях ме напуши, искаше ми се снимка да видя.

# 43
  • гр. София
Добре, че беше Узи, да се сетя и да се похваля, че и аз днес си получих новите тренировки Blush
Узи, Руми го беше споменала в описанията за една тренировка или в отговор на някакъв коментар? Не мога да помня толкова Laughing Вчера се рових в сайта ѝ и го видях, та се сетих, за момичетата тук, които бяха писали за тренировките. Реших да се свържа с нея и ѝ писах днес, че съм го прочела в нейния сайт и така. Още следобеда ми отговори. Много е мила Руми.
Другата седмица ги почвам Simple Smile

# 44
Да се запиша при вас, искам едни 10 кг.да смъкна, може и 5-6
И аз си пийвам винце, и си мисля, че от това ми е трудно смъкването на кг, но сега ще ви чета, следвам и се надявам да е по-лесно. Старосел обичам/ виното/, но ще пробвам и предложеното розе.
Имам програма от Руми от преди 2г. която така и не направих до край, защото кърмих, тя беше съобразена с това, но не издържах. Бяхме се разбрали, когато реша отново да започна да и пиша и работим отново.

От 10 дни карам на диня, череши и когато много умра от глад, яйца, краставици, домати сирене и кашкавал, но сега ви чета много калорично било сиренето Mr. Green. Аз правя грешката, вместо зехтин и сол, да резна една бучка сирене и......1,5 кг съм свалила едва, и си умирам от глад.
Шоколада не ме привлича, но обичам тесто, мога само с него да живея.

Общи условия

Активация на акаунт