Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 7

• 66 459
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
анирам, недей гладува. Лошо ми стана като те прочетох. Пази си тялото и ако се налага, пиши на Руми.

Много ми е странна комбинацията Руми и Деси, ще видим какво ще излезе.
Аз пробвах смутита , ама това не ме наяжда. Корема ми недоволства - може би не уцелих правилното.Нямам интереси в тази насока  Laughing

Оцета е единствено нещо, което ни дава вкус за кисело ( май така беше). И други са ме питали как домат с оцет, много е вкусно! Иначе къде да го слагаме - май само на тиквички и патладжани.

# 46
Каква е тази деси?
 Програмата,която имах от Руми от преди 2г. Пробвах я само 2 седмизи пак си умирах от глад, но кърмех тогава.

# 47
Зизу, много си ранобудна Simple Smile)

малей от жегата или какво, но днес много зор Simple Smile)

анирам с гладуване само ще си объркаш метаболизма Simple Smile От режима на Руми ако не друго не усещам ама никакъв глад (а аз съм си лакома и жегите не ме спасяват)

# 48
  • гр. София
aniram*, ядеше ли достатъчно зеленчуци? Аз обикновено съм гладна, ако не съм хапнала достатъчно от тях. 
Днешната тренировка ще я оставя за довечера.
От много отдавна не съм се мерила, ще трябва другата седмица да го направя това.

# 49
Хахаха, Дааааа. Да не повярва човек.  Нали ви споменах, че вече ще тренирам сутрин и ставам в 6.
Много ми е трудно, чакам да свикна.
Днес беше доста топло, малко ми причерня, но ще внимавам.

# 50
Ти си моят идол, Зу.  Party Crazy На мен ръката ми стига само до копчето за Off на алармата.
От началото на 90ДП повтарям как ще започна да ставам рано, за да тренирам и още не съм го направила.  Joy

Тези новите тренировки, които е снимала Руми много леки ми се виждат. Общо взето старите с по - малко повторения и по - малко кръгове. Много странно.  Thinking

# 51
хаха същото аз към 06:30 гледам да се излюпя, че да има време за всико Sad за капак люлинци ни наградиха без топла вода до август, та сега и разни кофи, бързовари Simple Smile)

# 52
Здравейте момичета:) Вчера получих режима си и днес започвам.Първата закуска ми хареса-филия с кашкавал и домат.след обед ще тренирам.По принцип съм мързелива и спорт е мръсна дума за мен,но съм се настроила че няма да е лесно и това е.Започвам от 77 кг.целта е 60.

# 53
Аз си мисля, че ям достатъчно зеленчуци, знам ли.
ММ донесе снощи 1 шайга череши и мисля да наблегна на тях.

И без тренировки си ставам всяка сутрин към 6.00-6.30. За да мога да тренирам трябва да стана по-рано, но от както имам деца не ми се отдава. Едно време си ставах и тренирах в 6.00 и целия ден се чувствах супер.

# 54
  • София
Зизу, за причерняването - помисли, дали си пила достатъчно вода. Понякога обезводненото състояние води до причерняване (освен всички други причини де, но тях си ги знаем)

# 55
Ехоо, вашата блатна фея е тук  4470

Опитах се да снимам тревистата си коса (някой искаше снимка), но не се запечата истинския цвят на водорасли  Crossing Arms

Аз винаги пред седмицата ставам в 6 за тренировка, работа, у дома задачите и си лягам към 11:30-12 ... около петък вече ми е трудно ставането, ама няма как ...

Днес отчитам "Мишел" - Вив запомни това име  Crazy

Не знам как оживявате на плодове и зеленчуци само - аз съм ламя ... топло, студено, мокро, сухо като съм гладна, гладна съм  Naughty Tired

kremka78, aniram* - успех  Peace

# 56
  • София

Днес отчитам "Мишел" - Вив запомни това име  Crazy

Гаднярка  Joy

# 57
Здравейте момичета:) Вчера получих режима си и днес започвам.Първата закуска ми хареса-филия с кашкавал и домат.след обед ще тренирам.По принцип съм мързелива и спорт е мръсна дума за мен,но съм се настроила че няма да е лесно и това е.Започвам от 77 кг.целта е 60.

Упех и много минусчета Simple Smile

# 58
На салатите си ако слагам кисело то гледам да е лим.сок, по-рядко оцет и то когато нямам лимон или нямам време да изтисквам лимона.

# 59
Зеления фасул зеленчук ли си се води? Върти ми се в главата нещо такова, че не спада към бобовите newsm78 Нямам го в списъка със заменките...

Общи условия

Активация на акаунт