Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 7

• 68 720
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Да! Преди време питах Руми, счита се за зеленчук и се хапва неограничено - разбира се без олио и брашно Wink

# 61
Зеления фасул зеленчук ли си се води? Върти ми се в главата нещо такова, че не спада към бобовите newsm78 Нямам го в списъка със заменките...

Тили, това намерих аз. Само веднъж съм го имала, заедно с месо беше.  Rolling Eyes
Зелен боб
Зърнено-бобови култури
Скрит текст:
Количество за
100 g
Калории (kcal) 31
Общо мазнини 0,2 g   
Наситени мазнини 0 g   
Полиненаситени мазнини 0,1 g   
Мононенаситени мазнини 0 g   
Холестерол 0 mg   
Натрий 6 mg   
Калий 211 mg   
Общо въглехидрати 7 g   
Баластни вещества 2,7 g   
Захар 3,3 g   
Белтъчини 1,8 g

# 62
Аз го броя зеленчук на корем Simple Smile Но не си го представям с брашно  Shocked  Rolling Eyes
Най-добре ми се получава като канапе с моркови и отгоре сьомга във фурната ... ммм яяяммиии - това ще се вечеря май Simple Smile

# 63
Цитат
"Ммм, пресен зелен боб, супер! Той е в
графата зеленчуци на корем Simple Smile)

Хапвай си го спокойно, варен, печен, задушен Simple Smile))"

# 64
  • на малък остров в океана
Да! Преди време питах Руми, счита се за зеленчук и се хапва неограничено - разбира се без олио и брашно Wink

Мда, и аз питах Руми, защото много го обичам. Правя си го с малко зехтин, лимон и чесън като гарнитура към меса.
Ще взема да го опитам и със сьомга Simple Smile

# 65

Мда, и аз питах Руми, защото много го обичам. Правя си го с малко зехтин, лимон и чесън като гарнитура към меса.
Ще взема да го опитам и със сьомга Simple Smile

с малко чесън и копър става уникална салата Wink

# 66
Благодаря, Румитки!  Hug
Моят беше печен, постен. Със зехтин, разбира се, но без да се прекалява. Хапнах си за закуска, с кисело мляко.
Под брашно Руми явно е имала предвид, че често се използва, за да се сгъсти яденето/ соса.  Thinking

# 67
  • София
Като каза Румитки, си спомних, че преди много си правех по някоя Румитка, от онези, 5 минутните  Heart Eyes Ех, мили стари времена  Heart Eyes

# 68
Като каза Румитки, си спомних, че преди много си правех по някоя Румитка, от онези, 5 минутните  Heart Eyes Ех, мили стари времена  Heart Eyes

Аз последно като тренирах /преди месец/ си включвах по някоя Румитка. Не е изгубена кауза  Wink

# 69
  • София
Хич даже, добре че ме подсетихте  Hug

# 70
  • София
Аз си мисля, че ям достатъчно зеленчуци, знам ли.
ММ донесе снощи 1 шайга череши и мисля да наблегна на тях.
Имай превдид, че плодовете съдържат доста повече калории от зеленчуците. Преди време Руми беше писала, че 800 грама череши съдържат 500 калории.

# 71
Блягодаря, но не мога да се лиша съвсем от сладко, поне плодове да ям. От 2 часа мисля за домати и сирене, но нали ви прочетох, че било много калорично сиренето.
птиците, нали беше на Дюни? Направилити впечатление една аниматорка с много дълга коса, слаба и мускули. Това момиче миналата година колкото пъти го видех само домати ядеше. Тази година беше добавила и краставици...

# 72
То всичко е калорично над определени количества  Wink

# 73
Днес преяждам със зелен фасул... Вие сте виновни!!!

# 74
Анирам, защо не пробваш да си записваш в myfitnesspal, за да придобиеш представа кое колко е калорично и в какви количества. И плодове можеш да ядеш, и сирене, но в точния баланс. Освен калориите ще видиш инфо и за въглехидрати, мазнини, протеини, захари и т.н. Едните калории не са единственото важно нещо и такива неща като "нали сиренето е по-калорично" са малко относителни в общата картинка.

Общи условия

Активация на акаунт