Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 7

• 68 742
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Едните калории не са единственото важно нещо и такива неща като "нали сиренето е по-калорично" са малко относителни в общата картинка.

Hug Peace

# 76
птиците, нали беше на Дюни? Направилити впечатление една аниматорка с много дълга коса, слаба и мускули. Това момиче миналата година колкото пъти го видех само домати ядеше. Тази година беше добавила и краставици...

Е, как да не ми направи  Mr. Green Аааа и лук беше добавила  hahaha (по обед преди работа с хора  Crazy ), но и аз се чудех откъде това билдърско тяло само на домати, краставици и лук  Mr. Green  newsm78

А за сиренето и калориите - ми то само водата не е калорична, ако сега не ядеш домат със сирене кога Wink Но да си мислиш, че домат със зехтин е по-калорично от домат със сирене не е съвсем правилно и това беше, което искахме да кажем. А аз и кашкавал ям  Blush, което е по-калорично и мазно и от сиренето, ама не ям други неща и така. И черешите, кайсиите, динята и всички вкусни сега плодове не си ги давам пък  Crossing Arms

# 77
Какво е това, което ме карате да се запиша? Пиша от телефона,че малкият ми е превзел компа.
Въпросната аниматорка миналата година имаше страхотно тяло, т.е. няколко кила отгоре, отслабнала е много от миналата година. Ще почета, решила съм да смъкна 10кг. ММ обеща,че тогава ще откаже цигарите, знае колко обичам да си хапвам и мисли,че е невъзможно....

# 78
Ей, не щат домашните да се хранят здравословно.. ooooh!, само кучетата успявам да вкарвам в пътя, и плодове ядат дажедаже душичките  Mr. Green
Аз най накрая стигнах до метъра и .. не съм мръднала от 21 юни, тогава завърших първия месец на режим от Руми. 2 дена имах зарежданр, после режимно си карах, миналата седмица не успях да тренирам редовно, дали в това е причината.. или зареждането ли ми дойде малко, ама грам не съм се отчаяла де  Twisted Evil.
Добре, че не обичам зелен боб..и на шоколада устоях на световния ден, ура!
Аз си карам на тренировките изпратени ми лт Руми все още, дали да не подхвана пак 90 дневното предизвикателсто? Отдавна нямам мускулна треска, незнам добре ли е.

# 79
Какво е това, което ме карате да се запиша? Пиша от телефона,че малкият ми е превзел компа.
Приложение за смартфон (има за Андроид, за Айфон...) или също така може да се ползва он-лайн през компютър.
Преди време даже Руми написа статия с разяснения как се използва: http://fitnesinstruktor.com/instrukcia-myfitnesspal/

# 80
Много обичам всички дружно да се захласнем по някоя вкусотия  Laughing утре ще ям домати със сирене  Heart Eyes

# 81
 Grinning едно побългарено гаспачо Simple Smile) или студена супа от домати и зелен лук Simple SmileHeart Eyes ауу даже ми е и към режима Simple Smile)

# 82
Аз от три седмици съм на домати със сирене  Laughing Днес бе ден на таратора  bowuu

# 83
  • на малък остров в океана
И аз съм планирала домати със сирене, но и 2-3 печени чушки към тях за обяд.
Тези дни прекалявам с черешите. Направо не мога да се сдържа да изям само определеното количество.

# 84
Добро утро 
Като споменахте сирене и направо ми дожаля. Тъкмо наскоро си взех на Елата от Римската стена. Беше малко прясно и доста солено, но ми хареса. Те пък затворили фермата.
Внимавам със сиренето принципно, че съм Сиреното чудовище и нещата излизат извън контрол.
В този ред на мисли да препоръчате някое хубаво, не много мазно и нетебеширесто. Цената няма значение.  ooooh!  Confused

Пък да се похваля, вчера ходих до пазара и така се натоварих с розови домати, че днес имам ужасна мускулна треска на лявата ръка.  Joy Трябваше да разпределя силите май, сега едвам пиша.  Mr. Green

# 85
  • София
Суед, две мои любими сирена, от масовите, са опакованото вакум Сердика и овчето на Маджаров, пак вакум, но то е мазничко.

# 86
  • на малък остров в океана
Напоследък взимаме Лакрима БДС и много се доближава до твоите изисквания.
А в Гърция преди 2 седмици ядох най-вкусното сирене досега - козе, не е мазно, но не е сухо, като го режеш не се троши, абе просто сирене мечта.

# 87
Ще ги пробвам, мерси.  Heart Eyes И за LB чух добри отзиви, та и от него ще взема.
Иначе и Софра-та в Лидл е много добра.  Party
Сега и мляко си подквасвам, абе луда работа.  Joy

# 88
  • София
Еми защо да не си подквасваш, аз съм много ЗА. От 10 години сигурно си квася, защо да им купувам нишестетата  Crossing Arms  Не че не се случва да ядем и купешко, но предимно мое производство си ползваме. Хем истинско, хем и по-евтино  Mr. Green

ЛВ е хубаво, да, сега ме подсети за него  Peace

# 89
Ние пък от 2-3 години насам пазаруваме сирене с тенекиите от една мандра в Добричко - с. Жегларци  Crazy Мдаам, ММ яде по тенекия на седмица и е много капризен от към сирене, та сега това го устройва и баща му от Варна, ходи до Добрич 1 път на месец два и ни праща 5-6 тенекии по Еконт ... моля не ми казвайте, че не сме нормални знам си го  Mr. Green Mr. Green Сиренето се прави за Филипополис, но не това, което пускат в магазините, а било за износ (къде изнасят не знам). И това по магазините не е лошо, ама рядко се намира поне в София.

А за Елата и аз страдам горко ... пак откъм 2 години не ядем друго кисело мляко и кашкавал и загубата за мен е огромна  Cry Не мога да харесам вече друго мляко  Tired

Суед, ши ма убиеш  Laughing МТ от носене на домати  Joy

Но иначе казано, аз ли съм голям каприз, не знам къде да пазарувам ли ... абе хора аз вксуни домати не съм яла тази година, а и миналата ми харесваха само доматите на Копиловския манастир, но каква пък цигания беше да се вредиш за тях на пазара Младост  ooooh! ooooh! Много ми липсват вкусни домати каквито съм яла от градината на дядо Sad

По темата - завърших втората седмица Румфит - още ми харесва много   Peace

Общи условия

Активация на акаунт