Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 7

• 66 401
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
*DiDora* , готово!  Laughing Таман хапнах две татарски кюфтета с един огромен домат и чаша айрян. Сутринта- пак домат с малко сирене. Въобще, на доматена вълна съм отвсякъде  Mr. Green

Птиците, първото вино го знам, любимото ми розе е това. Но са му сменили бутилката. Добре че видях, иначе щях да си търся стария дизайн и да дерзая със сълзи в сърцето. Жокер- в Билла обикновено го има и на по- добра цена!  Wink Бялото им също е много добро!!!

# 16
  • Чикаго / София
Я, нова тема. И аз тук. Simple Smile

И днес няма да е особено режимен ден. Уф! Надонесоха в офиса разни вкусотии и не устоях.

От утре обаче се почвам по-сериозно.

# 17
 Crazy вече си отпразнувах празника 50 гр. грешен шоколад мммм

а между впрочем вижте какво изрових - интересен материал свързан с моите кантарени радини вълнения Simple Smile

# 18
Това някакъв майтап ли е?  Shocked
Цитат
Насоки Към Жени с Наднормено Тегло
Ако сте жена и имате да сваляте доста килограми, забравете за тренировки. При вас тренировките са пълна загуба на време в 99.99% от случаите. Представете си пълна жена, да се пъне с тежести в залата. Хората биха ви приели доста по-добре, ако се потите на неефективните кардио уреди и вдигате леки гирички със скоростта на олигофрен. За съжаление тези действия не ви помагат особено много. Фокусирайте се върху диетата (намаляване на калориите). Когато се приближите на 10-ина килограма от вашето идеално тегло (в зависимост от структурата ви между 45кг и 60кг), тогава е времето да започнете тренировки.

Joy

# 19
хаха чак до там явно не съм задълбала в четенето.. по-скоро това ме грабна:

Цитат
Задържане на вода
Задържането на вода е един от най-неприятните възможни ефекти при диета: храните се в отрицателен калориен баланс, но не отслабвате (не губите тегло). Въпреки, че губите мазнини, тялото запълва мастните клетки с вода и теглото ви не мърда. Изведнъж губите тази вода (ефектът Whoosh) и буквално може да се събудите с няколко кила по-леки. Този ефект се среща по-често при жени, отколкото мъже. Ако задържате вода, въпреки диетата ви, може да пробвате следните няколко стратегии:
- храните се 1-2 дена с доста повече калории (refeed). Случва се дълги седмици да сте на диета и в застой (задържане на вода) и в момента, в който решите да се нахраните здраво, отслабвате с няколко килограма (whoosh);
- комбинацията алкохол + силно положително емоционално състояние и танци, също е доказан помощник в такива случаи;
- както писах по-нагоре, смяната на пропорциите протеин, въглехидрати и мазнини в диетата може да помогне;

а статията очевидно е крадена от тук от там де Simple Smile) има и други странни неща - като "тяга от 80-120 кг."

# 20
  • на малък остров в океана
Цитат
Задържане на вода
комбинацията алкохол + силно положително емоционално състояние и танци, също е доказан помощник в такива случаи;

Ще взема да пробвам алкохол + танци утре, че имам излизане и после ще докладвам задържам ли вода  Mr. Green

# 21
честита ни темичка, благодаря Мери   bouquet

сега пък ден на шоколада...
Така като заговорихте ми се дояде, а и с тези снимки...Иначе не съм яла от месеци!

# 22
Фрея, аз зехтин в салатите отдавна не слагам, сол - също.
Дали ще сложа 1 суп. л. зехтин или ще мина и без него - разлика съществена няма  Grinning.
Салатките овкусявам най-често със сирене или смес от сирене и извара.

Аз пийвам бяло вино със сода 50/50 + лимон, божество е за тези проклети жеги!

Peace Супер комбинация е. Може да се добавят и други плодове освен лимон.
Невероятно освежаващо, а и калориите от виното се разреждат Wink.

# 23
Симпа, не мога да не слагам аз, все едно ям треволяк иначе  Laughing То сиренето е доста по-калорично  Thinking

# 24
  • гр. София
Записвам се в темата, да не ви изпусна bouquet

Миналата седмица не бях много режимна, но тази седмица се поправих.
Гледам, че обсъждате и зехтина в салатите - на мен само марулята ми е гадна без мазнина, но ѝ слагам лимон или балсамов оцет и става супер. Другите зеленчуци са ми вкусни и без нищо. Е, слагам сол.
*DiDora*, честито Simple Smile

# 25
И аз спрях зехтина в салатите, мога и без него. Спрях и зелената салата , защото там не мога без него..

Най-често ям домати и краставици, със сол и оцет - понякога дори и това не слагам, защото са вкусни.

# 26
Домати с оцет никога не съм го разбирала Simple Smile Но аз оцет по принцип не ям де, слагам съвсем малко балсамико само на зелена, зелева и картофена салати.
Но да ръфам зелена салата без зехтин - е не става  Naughty Айде сега пък чак толкова светица не мога да стана, вкусно ми е с малко зехтин, така го ям Wink И на Руми и казах, че така си ям салатата. Домати и краставици мога да ям и натюр не ми пречи, дори и сол не слагам  Peace
А иначе да заместиш зехтин със сирене е всъщност по-лошия вариант Simple Smile Сиренето е доста по-калорично, че и солено Simple Smile
Не ядох шоколаааад вчера - не ми се ядеше  Shocked Ама то в тая жега вчера ... само вино, салата и домашен кашкавал вечерях  Rolling Eyes

ТиЛи, мерси за жокера Simple Smile По-евтино от 15 лв наистина не съм го срещала, знам си аз, че губя като не пазарувам от вериги ...  Thinking Ама седмичното пазаруване ни е в ХИТ и после хич не са ми удобни Лидл, Билла, Кауфланд ...  Tired

Статията няма да коментирам ...   Close

Ох и малко да ви развеселя с моите "мадамски" неволи: аз имам много бяла коса, ген, нерви, години ... не знам от какво точно, но около 50 % съм побеляла с един голям бял кичур централно Wink От друга страна имам тънка и хвърчаща коса, не съм особено суетна, нямам много свободно време и в резултат често си ходя с бялата коса, защото не се боядисвам често. Решавам аз, че ще започна да се боядисвам у дома (съчетавайки с други дейности, за да пестя време) и с билкова боя на основата на къна (за да щадя косицата си). Речено сторено - купувам си аз светло кафява боя и чета - ако имате много бяла коса, третирайте първо само с къна. Викам си дааа бе, да стана някой морков - няма ще слагам направо кафявото. Мокрих, бърках, мазах аз - не омазах цялата баня и целите си уши, завивам с найлони и кърпи и си продължавам с готвене и чистене. След 2 часа влизам в банята, махам билковата смеска от главата си излизам, поглеждам и съм .... ЗЕЛЕНА  #Crazy #Silly #Shocked Вече си мислих как да обяснявам на мъжа, детето и колегите защо съм се пременила на блатна принцеса  ooooh! Добре, че пишеше, че 48 след това цвета се развива, измих го с една маска на следващия ден и се махна зеленикаквия отенък, но първоначалния шок беше  Crazy

# 27
  • София
Хаха, Птичке  Laughing Скица   Hug Всички жени имаме разни такива "изпълнения", много са ми забавни да ги слушам  hahaha

Зарибихте ме с това розе, ще го потърся в Била.

За зехтина, аз мисля, че не е много хубаво, да няма никаква мазнинка в салатата, най-малкото не е здравословно. А и в останалата част от менюто ако няма никаква мазнинка, пък изобщо не е здравословно ... Освен това не се сваля по-бързо, даже напротив.

# 28
Мале, Птичке, останах ей така  Shocked като прочетох ЗЕЛЕНА  Shocked #Crazy Joy Joy Joy очаквах да кажеш по-нормален цвят  Joy

На мен зелената салата ми е вкусна само с оцет и сол  Heart Eyes зехтин мога да не добавям в нито една салата. Преди и аз не разбирах оцет в доматите, ама сега много ми харесва  Mr. Green

# 29
Еее, зеленото сега е модерно!!!!

Аз само цвят морков съм си докарвала. Много бях ефектна.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт