Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 7

• 68 902
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Ами ние си разменихме 100 и-мейла за това какво обичам и какво не,но за зеления боб изобщо не ми е хрумнало и сега не ми е удобно пак да и пиша по този въпрос.Ако го е включила ще я попитам с какво да го заменя и готово.

# 466
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
Аз пък изрично казах че мразя само зелен боб и поради тази причина изобщо не ми се пита Руми. Но вече го заместих с броколи. Какво толкова.
Късмети на всички

# 467
  • София
Ами то зеления боб е като всичко останало - зеленчук. Просто го заменяте с домати, чушки, зеле, моркови, краставици или какъвто и да е друг зеленчук.

# 468
  • Пловдив
Привет,
Записвам се да следя темата.  Simple Smile
Отдавна надничам в сайта на Руми, но дотам. От скоро започнах да чета подробно. Реших да започна 90 дневното предизвикателство, днес съм 6 ден-почивка.   Grinning Тренировките ми допадат много и ги правя с желание, дори след тежък работен ден. Смятам да съм упорита и да го докарам до края.  Simple Smile

# 469
Писах вече, че си изкълчих коляното с напъдите и все не ми се получават нещо. Губя равновесие, боли ме, изкълчват ми се колената и сега си казах, дай да проверя в нета как се правят, да не да бъркам аз нещо и се разрових в ютуб и разни фитнес сайтчета и бях така:  Shocked ooooh! #Cussing out Какво ти да бъркам, аз съм си се чекнела нещо, но нищо общо с напъдите и за това си докарах и контузия! Сега пробвах правилната техника и няма нищо общо с моето...люшкане напред назад! Много ме  е яд, че чак сега проверих, имайки предвид, че като цяло имам проблем с коляното и напъдите са си товарещи, пък и грешна техника!  Sick Outta Joint

# 470
Много ми е странно човек започнал с Руми да не знае на сън техниката на напад, клек, бърпи и тяга ... та в програмата за начинаещи само това се обяснява  newsm78
Бързо възстановяване и дано не е нещо сериозно усукано  Peace

# 471
  • София
Здравейте от мене Grinning
Засега съм много доволна от режим, тренировки и всичко и въпреки пътуванията, и сватбите на които ходя всичко е 6.
Тая седмица не знам къде спах, ама съм си объркала дните Grinning (разменила съм 2 вида обяда от две различни менюта) ама здраве да е, все е пиле, все е готвено с вино Grinning няма да ми стане нещо.

Hug
Но все още си карам на начинаещи и се потя Grinning  и още не мога да правя всичко, а на балансиращите съм Grinning  Grinning картинка Grinning Laughing Laughing Laughing

Айде весел вторник от мене Grinning Hug

# 472
  • SA
Момичета, да питам по-запознатите с платените тренировъчни програми на Руми. Как точно се получават - под формата на някакъв файл, който да се свали на компютъра, или са качени онлайн някъде и получаваш достъп до тях?

# 473
kameloth - получаваш PDF файл по мейла  Peace

# 474
  • София
Здрасти, Кам
Аз ей така си получих тренировките с режима:
Тя ги качва на сайта, но не може да ги видиш, без да имаш директни линкове.
Ти си ги сваляш при теб и така ги гледаш, те ще поседят известно време на сървъра(т.е. където ѝ е сайта, но ще ги свали по някое време - което е сигурно няколко седмици(не съм сигурна))
Simple Smile

# 475
  • SA
Аха, ясно. Благодаря ви!
Аз за тази новата програма съм се замислила дали да не взема да си я купя.
Така свикнах с нейните тренировки, че нищо друго не ми се започва.

# 476
Здравей kameloth Simple Smile Не знаех, че си от Румината дружина  Hug
Тренировките са линкове на сървър, които можеш да си свалиш локално. Хранителните режими са pdf, но ти няма да си поръчваш режим така или иначе Simple Smile

Има и вариант както прави Емили Скай да ги публикува като недостъпни публично видеа, до които имаш достъп само с директен линк Simple Smile Не знам кой ще избере Wink

Видяхте ли примерното видео за Фит30? Аз станах разногледа от "джамове" и таймери, но мисля ще свикна и няма да ги забелязвам  Grinning И 100% няма да се откажа от програмата предвид резултатите с РумФит  Peace

# 477
  • София
Птиче, пусни един линк към това видео  Praynig Нещо не го намирам в сайта й.

# 478
Птиче, пусни един линк към това видео  Praynig Нещо не го намирам в сайта й.

ВИднага  Mr. Green

# 479
  • SA
О, да, да. Вече стана една година, започнах с 90-ДП направо. Ама малко нагорно ми дойде дори и по-лекото ниво. После реших да го повторя, да затвърдя нещата, така да се каже. После още веднъж следващото ниво.  Joy Карам си аз по-спокойно, но съм доволна много от резултатите.
Видях го това видео от новата програма.  Simple Smile Да ви кажа, изобщо не обичам да гледам екран, докато си правя тренировката, та предварително си набелязвам упражненията на лист и си пускам таймера на таблета.

Общи условия

Активация на акаунт