Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са предложените заглавия за темата?
Какви са мненията относно наддаването на тегло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са предложените заглавия за темата?
-
Какви са мненията относно наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са предложените комплекти за бебета?
-
Какви са мненията за сутиените за кърмене и как да избера правилния размер?
И аз мисля, че е важно бебето да расте, аз най-много на корем съм качила, и моята лекарка като ме видя последния път каза че съм добре, но като и казах че са вече 11кг и тя ми каза че са ми много... Според мен всеки е различен, важното е да се чувстваме добре. 
и аз ще си казвам като родя се надявам да ги сваля
най- накрая се престраших да пиша/ макар, че отдавна чета, ама срам голям
. Много ми се ще да ме включите в темата, за да има и аз с кого да си обсъждам болежките
До момента съм +8 кг, в 28ма или 29та седмица /обърках се вече кое се следи- от последната менструация или на теория една седмица след нея..../. И мен ме мъчи една пронизваща болка в кръста, която май се появява след разходка и след лежане по гръб / тогава ви казвам е нещооо страшнооо/.
Последно да ви питам, защото доста нещо изписах- сигурно сте го обсъдили, но не помня- каква е разликата между течение и околоплодна течност. Когато бях при АГто й казах, че изтича от време на време по нещичко и тя заяви- течение/ не че е поглеждала.../
Аз да питам за септемврийско бебе какви бодита и дрешки да купуваме с дълъг или къс ръкав , извинявам се ако ви се стори глупав въпроса