СЕПТЕМВРИЙСКИ мамчета - Тема N6

• 37 431
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,моми4ета!!! Записвам се да следя темата и се надявам тук да намерч сродни ду6и, 4е във фесбук групата са ако не си снима6 корема и не пишеш постоянно не си достоен за техен член #Crazy

# 376
Здравейте,моми4ета!!! Записвам се да следя темата и се надявам тук да намерч сродни ду6и, 4е във фесбук групата са ако не си снима6 корема и не пишеш постоянно не си достоен за техен член #Crazy

Добре дошла  Grinning
 Wink

# 377

pregnachik, уговарям малката да стои до последно в тумбака, терминър ми е 07.09  Heart Eyes

Моят термин е на 21.09 ама ми се иска в началото на септември да се излюпим  Praynig

# 378
# 379
  • Северо=Западналия край
Бреййй и тук им пречим, да му се не види и във форума не може да влезе човек без да му напомнят че е грешен. Хубаво е дамите където останаха във фейса да си ни коментират там, моля ви не пренасяйте вашите възгледи и тук. Щото тук има по умни правила, дето и ние несгодните можем да ги спазваме.
По темата - много жега тия дни, аз нямам търпение вече да изляза болничен, макар че като се замисля какво ще правя вкъщи толкова  време. Имам сериозни размисли  и страсти по повод предложението на доктора за секцио, тъй като той е на мнение че щом първото е секцио и това трябва да е. Гледам че сте коментирали гъбичките, мен ми изписваха и полижинакс и гиназол, ефект само временен.

# 380
Аз също лекувах candida с гиназол и при мен ефекта не продължи дълго,сега ми излезе ешерихия коли но Дяволов иска да повторя изследването и тогава ще говорим.

# 381
  • Ботевград
Само ако може да не ми "изчезват" постовете...Ние там не коментираме за разлика от тук..

# 382
Аз в момента съм на полижинакс. За първи път ми е и ми е адски противно. За съжаление никой не ме пита. А и докторката ме наплаши, че ставали преждевременни раждания, ако не се вземат мерки навреме с влагалищното течение. И търпя...

# 383
Момичета, тук сме по много хубав повод, но и за да си помагаме със съвети и информация.
Нека всеки да пише където му харесва и да няма негативизъм и от двете страни  Peace

# 384
Здравейте,  Laughing днес моя милост се надигна в 5 сутринта! Ужас !!! Егати жегата, тия синоптици няма ли да се сетят за нас и да вмъкнат някое облаче в прогнозата??? А уж щяло да стане по- топло тези дни. Не си представям как ще оцелеем, след като посред нощ ми е жега и спя полугола, а ММ си се завива! Било му добре, луда работа  hahaha
И аз "лекувах " / ако изобщо се е излекувала/ Кандида, мисля че с Гиназол/ ако не ме лъже прегрелия мозък  hahaha Сега чакам Аг да се върне от заслужената отпуска и да видим пак, че нали преди раждането всичко трябвало да е ок.
Нямам търпение да идва вече края на септември, че да си мачкам младежа /ако и това не са объркали  newsm78 /, но да си седи до последно, за да е макс развит.
Мамчета, имам някаква промяна в цвета на кожата на корема. През средата / по диагонал/, от пъпа надолу е сякаш друга кожа, не моята. Една такава по- тъмна, идеи? Мама ме наплаши, че такава пигментация се появявала при момиченцата, та ако ако не са видели мъжкия атрибут правилно ще трябва и принцескинско име да мислим  Joy

# 385
Привет! Аз също имам точно същата пигментация по корема,но не само от пъпа надолу,а леко се забелязва и от пъпа нагоре..  hahaha и аз очаквам уж момченце,но повече го отдавам на бременността отколкото на пола на бебето..

# 386
Това е т.нар. линеа негра. Появява се на хормонална основа и няма общо с пола на бебето.

# 387
Здравейте момичета,

това е линията която разделя коремните мускули и всеки я има. По принцип е бяла но от хормоните се оцветява и става черна. След раждането отново се връща към нормалното си състояние и няма отношение с пола на бебето Simple Smile

# 388
Диамантче "линеа негра" не е ли вертикална само, защото моята промяна на цвета от от пъпа надолу /целия корем/, а не само през средата.

# 389
Да, вертикална е. Не знам, каква би могла да е тази пигментация при теб  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт