СЕПТЕМВРИЙСКИ мамчета - Тема N6

• 37 434
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Аз ползвах канестен глобули и крем. Но от глобулите прокървих.

Да ви питам вие подувате ли се в жегата? На мен лицето ми е подуто, като ревала съм.

# 361
Да, чувствам се ужасно подута.  Peace Мисля,че е нормално.

Аз да ви питам за лъжичките за колики - имам ги в списъка, обаче има ли значение марката?Същите, като за пюретата, нали? Видях на  Бертони, читави ли са, или да заложа на друга марка?
Благодаря!

# 362
Зa първи път чувaм зa лъжички зa колики? Светнете ме кaкво предстaвлявaт, моля  newsm78

# 363
Момчета, аз почнах  да стягам  багажа до родилното. Термина ми е до 7.9., ама да не стане изненада си викам я по от рано до поприготва. Изпрах първата бебешка  пералня и ми стана  едно милчко. Вие как сте с приготовленията?:

# 364
Още нищо не съм стегнала, рано ми е. Иначе имам доста да пера, и се чудя дали да не използвам хубавото време сега, за да изсъхнат бързо. Но къде да ги прибера на чисто? newsm78

# 365
shmoksi, приятелка ми каза да си купя лъжички за захранване, ползвали се за даване на колики. Ще разпитам и други майчета.  Hug

Иначе аз ще прибера дрехите в гардероба, ама още отлагам прането, така като гледам сигурно и август ще е хубаво времето,моя термин е в началото на септември.  Heart Eyes

# 366
  Ооо, за гъбички има страшно много лекарства и на всичките пише, че не се препоръчват по време на бременно. Полижинакс съм ползвала извън бременност, но нямам спомен за подробности. Иначе тая бременност лекувах гъби с макмирор комплекс(почти никакъв ефект), Клион Д, което беше добро и последно с Клотримазол, не съм много сигурна дали е ефективно...

Ами специално за гино-певарил не пише изрично да не се използва по време на бременност, както при полижинакс и всички други май. Моята докторка каза че само тези може да ми изписва и то тези които са 15 глобули по 50 мг. Аз и двата пъти се излекувах от гъбичките, така че съм що годе доволна от тях.

# 367
shmoksi, приятелка ми каза да си купя лъжички за захранване, ползвали се за даване на колики. Ще разпитам и други майчета.  Hug

Иначе аз ще прибера дрехите в гардероба, ама още отлагам прането, така като гледам сигурно и август ще е хубаво времето,моя термин е в началото на септември.  Heart Eyes

Колко сладко, значи да очакваме скоро време и в нашата тема да се започне с бебевалежите Simple Smile Peace

# 368
Момичета вие решихте ли как ще отоплявате стаята в която ще е бебето, ние мислим да си стои при нас в спалнята, но сега се колебаем много в избора за отопление. Вариантите са климатик или радиатори(препоръчаха ми АДАКС),но проблема е че стаята е доста голяма(около 30кв.м.) и се притеснявам дали с радиатор ще успяваме да я затоплим. Климатика пък не знам дали няма да изсушава въздуха прекалено и да вреди на бебка. Моля ако имате опит ии сте по-запознати от мен да споделите

# 369
В спалнята от две години сме с Адакс и съм изключително доволна. В подфорум Дом имаше цяла тема за тях. Конвекторите се купуват с мощност според квадратурата на помещението, което ще отопляват, така че не би трябвало да ви е проблем. Самият уред не се нагрява, съответно няма възможност бебето да се опари на него.
Аз лично не обичам климатиците, защото винаги създават някакво течение и дори да са на режим "отопление", отново се усеща подухване. Освен това изискват повече поддръжка - пълнене, чистене на филтри...
Преценете си плюсовете и минусите и на двете. Ако през лятото е много горещо в стаята, все пак е по-добре да вземете климатик.

# 370
У нас сме на парно и отопляването е проблем докато пуснат парното тъй като чакат да са няколко дни под определени градуси. Миналата година умирах от студ докато го пуснаха, но лятото е мн жега и сигурно ще трябва климатик. Бебето също ще спи при нас в спалнята.

# 371
Отоплявaме детскaтa стaя с мaслен рaдиaтор. Не съм фен нa климaтиците.
Зa коликите вижте първо кaкво ще ви действa и дaли ще имa колики бебето изобщо. Може дa не се нaложи дa ползвaте лекaрство зa колики или дa е тaковa, което се дозирa с помпичкa нaпрaво в устaтa (лефaкс, нaпример). Дaвaлa съм и кaпки, но директно в шишенце a мaлко кърмa  Peace

# 372
  • Драгоман
  Здравейте!
Аз малко да си излея мъката и яда пред вас!
 Леле, мале, тежки времена ме чакат след раждането...  Confused То сега, докато съм бременна каката нещо бебешки пубертет ли я е хванал, нервни кризи ли получава, та ме побърква и мен, изпадам в нервни състояния и дори плача от нея  Sad Все е недоволна само се тръшка и реве за всяко нещо  уж иска това, като й го дадеш вече не го иска, все наобратно ходи, инати се, реве по улиците и хората ме гледат като извънземно, не дава да я хвана за ръка, все сама иска да ходи, затича се -падне, после почва пак рев  Crazy Аз се изнервям от тези неща много, а това рефлектира в/у бебето в корема ми. После то ще се роди нервно и тотално ще се усложни картинката  ooooh!  Незнам какво да я правя  Rolling Eyes  съседките бабички все гледат детето жално, обвиняват ме , че й се карам, ама като ме  стегне нервата от нейните глезотии и тръшкания и избухвам, не че това помага, ама не мога да стоя като непукист и да я гледам как яде кал или как претичва през улицата пред колите, защото пищи и не дава да я хвана за ръка...  Вече тотално се побърках!  ooooh! #Crazy Shocked Постоянно ми се плаче...  Cry Cry Cry

# 373
Благодаря за съветите, shmoksi   Hug

pregnachik, уговарям малката да стои до последно в тумбака, терминър ми е 07.09  Heart Eyes

Иначе ние ще отопляваме стаята с климатик, имаме го от преди. Надявам се да е ок.
Малко спам, но може ли да ми кажете тези уреди Адакс икономични ли са? Търсим решение за отопляването в кухнята, стаята е малка, а климатика не е решение.
Благодаря   bouquet

# 374
  Здравейте!
Аз малко да си излея мъката и яда пред вас!
 Леле, мале, тежки времена ме чакат след раждането...  Confused То сега, докато съм бременна каката нещо бебешки пубертет ли я е хванал, нервни кризи ли получава, та ме побърква и мен, изпадам в нервни състояния и дори плача от нея  Sad Все е недоволна само се тръшка и реве за всяко нещо  уж иска това, като й го дадеш вече не го иска, все наобратно ходи, инати се, реве по улиците и хората ме гледат като извънземно, не дава да я хвана за ръка, все сама иска да ходи, затича се -падне, после почва пак рев  Crazy Аз се изнервям от тези неща много, а това рефлектира в/у бебето в корема ми. После то ще се роди нервно и тотално ще се усложни картинката  ooooh!  Незнам какво да я правя  Rolling Eyes  съседките бабички все гледат детето жално, обвиняват ме , че й се карам, ама като ме  стегне нервата от нейните глезотии и тръшкания и избухвам, не че това помага, ама не мога да стоя като непукист и да я гледам как яде кал или как претичва през улицата пред колите, защото пищи и не дава да я хвана за ръка...  Вече тотално се побърках!  ooooh! #Crazy Shocked Постоянно ми се плаче...  Cry Cry Cry

Първо се успокой,знам че не е лесно  Hug Аз лично се мъча да броя до 10 преди да истерясам и крещя.Говори и високо,така че да те чуе ,но недей да викаш.Повтаряй и едни и същи неща аз така правя.Накажи я! Вземи и нещо любимо,докато не започне да слуша.Толкова пъти ми е било жал обаче трябва да си непоколебима и тя ще разбере,че не може така!

Общи условия

Активация на акаунт