СЕПТЕМВРИЙСКИ мамчета - Тема N6

• 37 420
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
За памперсите наистина е много индивидуално. И при моето дете се беше получил обрив от Памперс - зелените. Тогава минахме на Пуфис и не сме имали проблеми. Може би е по- добре ако се вземат Памперс, да са белите, които са за чувствителна кожа или просто за начало да се вземе по- малък пакет и ако няма проблем след това вече да си купите по- голяма бройка.

# 436
  • Северо=Западналия край
И моя син се обриваше от всички пампурси, единствено тези на Памперс му понасяха. Моят съвет е не бързайте да купувате големи разфасовки, пробвайте различни видове и вижте от кои  ще сте най довони.

# 437
  • Драгоман
  ние сме купували от турските на Памперс и нямаше никаква разлика в качеството и поносимостта на малката. Сега не знам дали са излизали по-изгодно, защото ММ ги е купуваше и се занимаваше с тая работа, но явно, щом е купувал от тях е имало защо. То много зависи и колко броя са в пакет за цената. След това започна да купува на кашончета от Кауфланд или Лидл пак на Памперс и общо взето само таз и марка сме харасвали и ползвали Simple Smile

# 438
Памперс ползвах инцидентно веднъж от една приятелка и не бях доволна. От раждането до памперс гащите ползвах Либеро, ако са запазили качеството за мен са най-добрите.

# 439
Здравейте и от мен Simple Smile отдавна следя темата и все се каня да пиша и най-накрая се реших Simple Smile
Имам един въпрос в 34 седмица бях на ЖК и доктора ми каза , че бебенцето върви с две седмици назад и ми изписа Дузофарм . Много се бях притеснила , но всички ме успокояват , че може и да не я е измерил както трябва ...ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ТОВА? На 7.08 съм пак на ЖК и много се надявам всичко да е наред .
P.S. Има ли мами от Плевен ?

Последна редакция: чт, 30 юли 2015, 11:10 от EvaDzhantova

# 440
Разбира се, че е възможно. В последователни дни са ме мерили на различни ехографи и са излизали съвсем различни резултати. Да не говорим, че може просто да не ти е изчислен правилно термина. Две седмици нищо не са, спокойно!

# 441
И аз днес бях, в 32 г.с. и 6 дни съм и док го измери 1900 грама, каза че било ок. Но на мен ми се струва малко newsm78
Пак ми взеха кръв и урина, друго не трябва ли? newsm78

# 442
Ох, като чета колко малко килограми сте качили...аз съм като слон значи.  Mr. Green Стартирах си  съвсем с нормално тегло за моя ръст 170 см. 54 кг.
Аз бях 58 кг на 172 ръст, до преди седмица бях +15, но ме хвана летния грип и съм свалила около 2 кг, даже корема ми поспадна малко, днес съм вече доста по-добре...на 6.08 съм на ЖК и се надявам всичко да е нормално. И на мен ми се виждат много килограмите, но все ще ги свалим Simple Smile

# 443
  • София
За 32+6 пишат, че точно 1900 грама са средните стойности. Аз съм в 33+2 и се надявам бебчо да е добре. В 3 съм на ЖК при лекаря, при който евентуално ще раждам. Стискайте палци всичко да е наред.

Здравей Ева, на една приятелка, която роди през май, й бяха казали че бебето изостава с 2 седмици. Тя много се беше притеснила, понеже в началото имаше някакво отлепване и се трявожеше дали бебето си взима пълноценно каквото му трябва. Лекарят й много я беше наплашил и искаше да й прави секцио, за да го извадят по-рано. Тя обаче потърси още няколко мнения и й бяха казали, че изглежда всичко наред. Роди естествено, няколко дни преди термин и бебчето беше наистина малко - около 2200-2300 някъде, но пък всичко си му беше наред. Развива си се супер и няма проблеми, просто беше малко по-слабичко. Ако се притесняваш, потърси друго мнение. Много често лекарите притесняват майките допълнително, за да ги накарат да планират секцио.

# 444
Благодаря ви Simple Smile Simple Smile

# 445
И на моя син главичката му беше измерена неправилно и ме бяха шашнали,че върви с 2 седмици напред а сега си беше точно в седмицата ,че и дните си беше уцелил

# 446
И аз бих потърсила още едно мнение, но и такова отклонение не е голямо. Има по-малки и по-големи бебета.
И наистина има разлики от различни ехографи. В една и съща седмица при мен имаше разлика от 400 гр.

Моят хемоглобин е паднал още малко до 108, и желязото е под нормата 5.3 µmol/l   9.0-30.4 и ще започвам сиропче.

# 447
P.S. Има ли мами от Плевен ?

Аз съм от Плевен   Hug
При кого ходиш на ЖК и къде си решила да раждаш?

А за размерите, на ЖК май месец ми казаха, че отговаря точно до ден, а през юни ми казаха, че вървяло седмица назад. Отидох и на друг ехограф още на следващия ден и там ми казаха, че даже е два дни напред. Така че, не им се връзвай много-много, за да си сигурна потърси второ мнение.  Peace

# 448
Аз днес си записах час за преглед на 24.08 при един доктор, който се надявам да ме изражда. Реших, че няма да рискувам и ще родя в частна болница. И без това ми е трета бременност и съм RH - .

# 449
Момичета да ви попитам на вас подуват ли ви се глезените.Зачетох се в интернет и забелязах,че единият ми крак е по надут от другият.Сега пак намерих за какво да се притеснявам.Кръвното ми е ниско,не е високо. Sad

Общи условия

Активация на акаунт