У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (26)

• 87 172
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • Ямбол
Гледа ми се качествен трилър/мистерия , без психо и ужаси, фантастики .. ?

На първо четене се сещам за тези:

Tesis sobre un homicidio / Дисертация на убийство
El cuerpo / Тялото
La cara oculta / Тъмната страна
El orfanato / Сиропиталището

# 106
# 107
  • В Космоса
Гледах House at the End of the Street. Не е лош, успя да ме изненада.

Изгледах и Fritt vilt, както и втората част. Първата ми хареса много повече. Започнах и третата, но съм го изтрила и сега се чудя дали да го тегля пак... Thinking

# 108
  • Ænima/Albuquerque
В Замунда излезе The Visit. Много ми е тегаво гледането, определено вече не ставам да гледам такива филми.  Confused
Обаче, четох че туиста във филма е от ранга на Шесто Чувство и Селото, та ще се наложи да го изгледам, понеже умирам от любопитство.  Tired

# 109
Помня го този, не пуска ли някой тук трейлъра на този филм?

Гледах един стар сега - The Skin I Live In http://www.imdb.com/title/tt1189073/, бях забравила колко по-различно е европейското кино. Допадна ми, а гледам, че от 3 години ми седи на лаптопа и понеже го разчиствах, реших да го пусна и изненада....

# 110
  • Berlin

Стряскащ ли е? Ще го гледам през пръсти. Laughing Скоро се бях сетила, че имаше филм на Шаямалан да излиза, ама мислех, че може да сме писали за Wayward Pines.

# 111
  • МАРС
А, аз гледам всичко от Шаямалан, отивам да свалям.
Сарк, ако заспя на теб разчитам да ми разкажеш какъв е туиста. Peace

# 112
Гледах един стар сега - The Skin I Live In http://www.imdb.com/title/tt1189073/, бях забравила колко по-различно е европейското кино.

Много го харесвам този филм. Е, и Алмодовар. Heart Eyes

# 113
  • Ænima/Albuquerque
Стряскащ е, да. Едвам го изгледах.  Tired
Туиста не беше на нивото на Чувството и Селото.  Crossing Arms

# 114
  • Gotham City
Аз се мъча да гледам Knock Knock, уж като филтрирах "Ужаси" в замундата ми излезе той с най-много сийд, само не разбрах какво му е ужасното  Crazy

# 115

Гледала съм ги всичките. Страхотни филми  bouquet

А вчера гледахме "The Gift" - доста интересен също  Peace

# 116
А вчера гледахме "The Gift" - доста интересен също  Peace

Този ли? Че гледам, че има някакъв от 2015 г.

# 117
  • Ямбол
И аз гледах The Gift, но никак не съм очарована, меко казано. Муден, с много дупки в сюжета и лишен от дълбочина на персонажите. Плюс т'ва е два часа Tired

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 20:39 от DimiLoca

# 118
И аз гледах The Gift, но никак не съм очарована, меко казано. Муден, с много дупки в сюжета и лишен от дълбочина на персонажите ми дойде на мен. Плюс т'ва е два часа Tired
Отказа ме  Peace

Sarcasm™, сам заради теб го свалих и изгледах, не ми дойде толкова стряскащ. Не е кой знае какво, но не очаквах да се случи това  Mr. Green

H0uSse_Baby, много добър. Но по един на някакво време, че там има теми за размисъл, не са плоски и ми идват добре като разнообразие

# 119
  • МАРС
На мен пък точно Дарбата от 2000 година ми е сред любимите филми. newsm78
Вкусове разни...

Общи условия

Активация на акаунт