Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 97 130
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
  • В полите на Пирин планина
Не се вижда кой кастинг е newsm78

# 151
Хм, така дали ще се види https://answear.com/261506-l-oreal-paris-farba-do-wlosow-casting … erlowy-blond.html

Води се l'oreal casting creme gloss 1021.

# 152
  • В полите на Пирин планина
Ще се промени цвета си мисля. Моята естествена коса е около 7 и съм се правила с безамонячни 9-ки - не точно с Кастинг. Определено ми става косата по-светла.

# 153
Ще взема днес да опитам да видим какъв ще е крайния резултат.

# 154
Момичета, да ви попитам следният въпрос  newsm78  bouquetТъй като си боядисвам корените с номер 8  и 6 % оксидант, и една боя деля за два пъти да ми стигне, незнам дали съвсем точно деля и оксиданта, но понякога ми стават корените по-светли, а понякога по-тъмни, на какво се дължи това според вас newsm78дали ако съм сложила повече боя и по-малко оксидант,  или обратното-по-малко боя и повече оксидант newsm78?

# 155
Повече боя и по малко оксидант

# 156
Повече боя и по малко оксидант
Благодаря, така ще процедирам и за другите боядисвания, че по светло се получава по-добре Grinning  bouquet

# 157
  • BG-DE
Момичета, имате ли представа дали ампулите, които се слагат в боята за защита на скалпа влияят върху цвета? Правя се със супер изсветляващи бои и 12% оксидант и напоследък след боя започна много да ми се зачервява скалпа, та си мислех да си взема от тези ампули но ме е страх да не би да ми хване добре боята  newsm78

# 158
# 159
  • Lost in a fairytale ...
Здравейте Simple Smile
Розовото ми се поизми и пак съм в експериментаторско настроение  Mr. Green

Дилемата ми е между БЕС 90.2 с 6% и Алфапарф 10.21 с 9%.
Идеята е да стане по-наситен цвета, като ми се иска да стане точно такъв:
Скрит текст:

Чудя се, обаче, дали ще ми стигне 1 опаковка Алфапарф, при положение, че косата ми е около педя - педя и малко под раменете и обикновено поема около 180 - 200 мл. боя. Другия вариант е да сложа малко повече оксидант  Mr. Green

# 160
Shiny*, цвета е разкошен. Не се ли измива бързо този отенък?

# 161
Понеже знам, че си падате по розовеене, хайде да се полюбуваме на новия цвят на Златка. Peace

Скрит текст:

# 162
Еййййй, жесток е цвета. Идея имаш ли с какво го прави?

# 163
Втората снимка показва стъпките. Първо изсветляване на корените (но до колкото знаем не с блондор), после тониране на мивката, издухване и воала готовия цвят. Peace

# 164
  • Чукарландия
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт