Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 97 130
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
а на мен някой няма ли да ми отговори Sad(((

# 181
а на мен някой няма ли да ми отговори Sad(((
Лореал Мажирел не съм ползвала и нямам какво да ти кажа. Като цяло не ползвам бои на Лореал и не съм компетентна.

Последно ползвах Алфапарф, не мога да кажа как се получават цветовете и дали щади косата, понеже се потъмнявах, а и ползвах Олаплекс. За 3 седмици се поизми на половина( което е много добре по принцип) и сега нямам идея кой номер съм и кой да взема. То не е една беля  Joy

# 182
Как е с олапекс-а, интересни са ми отзиви?

# 183
а иначе боядисвали ли сте се във виолетово русо Simple Smile

# 184
Как мога да постигна руса с розав оттенък . Много ми харесва и мисля,че ще ми стои добре. Има две  на които съм се спряла за сега :  Palette Permanent Natural Colors 220 Rose Pastel Blonde - Розаво пастелено рус или PALETTE INTENSIVE COLOR CREME CV12 РОЗОВО РУС . В момента съм с 219-ката на Palette . Ще съм Ви благодарна ако споделите някакво мнение Simple Smile

# 185
  • Чукарландия
+1 за розов оттенък. Heart Eyes

# 186
# 187
  • София
по-скоро розово Simple Smile Според мен иди на добър професионален фризьор с професионална боя, не с палете

# 188
Оооооооооо не това е много фрапиращо Grinning Аз искам по дискретно

# 189
Здравейте, дами!
Ще си позволя да се намърдам при вас! От около 3 месеца съм руса.
Естественият ми цвят е:
Скрит текст:

Сега съм:
Скрит текст:

Ще ме извините, че ще обясня малко като индианец, обаче никак не разбирам.
Направиха ме в салон - обезцветяване (+ олаплекс), после боя. Второ и трето боядисване - първо корени, после цялата коса, защото боята се измива и се получава много кофти оранжев отенък.
До след първото, второто миене цвета е супер и после лъсва оранжевото.
Аз искам косата ми да е една идея по светла и да правя само корени. Не искам да се боядисвам всеки месец, но и не искам да съм оранжева. Фризьорите ми ме убеждават, че няма как да стане, освен с обезцветяване. Аз не съм много съгласна, защото корена ми става с боя (мисля с Keune) и не оранжавее.
Искам нещо такова:
Скрит текст:

Постижимо ли е изобщо за моята коса? Получавало ми се е е, но както казах след няколко измивания пада? Ако не, кое според вас е най-постижимо светло, което мога да постигна? Аз съм решила да се допитам и до друг фризьор, но ви следя и знам, че сте специалисти Simple Smile

Благодаря ви и извинете за дългия пост, но се харесвам със светла коса и не искам да се разделяме Simple Smile

# 190
Мое мнение, че фризьорите се застраховат и наблягат на по-силни бои. Цвета по каталог, никога не става, затова фризьорите правят смески. Отенъците винаги падат. На теб ще ти е трудно, защото търсиш фрапираща разлика с основния цвят. Всичко е постижимо, но без грешка опит, няма как да знаеш за твоята коса, с коя боя ще постигнеш това, което искаш.

# 191
Доволна ли си от обезцветяването с Олаплекс? Ако си доволна, защо те плаши още едно обезцветяване? Peace

# 192
Мое мнение, че фризьорите се застраховат и наблягат на по-силни бои. Цвета по каталог, никога не става, затова фризьорите правят смески. Отенъците винаги падат. На теб ще ти е трудно, защото търсиш фрапираща разлика с основния цвят. Всичко е постижимо, но без грешка опит, няма как да знаеш за твоята коса, с коя боя ще постигнеш това, което искаш.

Благодаря ти! Основната драма идва от дължините. Аз искам да с изсветлят с една идея. Те ми казват, че не можело, трябва да се обезцветят...

Анонимен, доволна съм  Peace Косата ми не е увредена или по-суха от обикновено (в дължините).От обезцветяване не ме е страх, фризьорите ми не искат да ме боядисат  Crossing Arms За това се допитвам до вас - аз ли не разбирам или тях да сменям.

# 193
Когато се променя цвета, започваш да мажеш от върха към корена. Боя винаги гори, с олаплекс не съм се правила. Имайки предвид, че отенъка винаги пада, няма как да не я мажеш цялата. Вероятно фризьорите се страхуват, че или трябва да те изгорят, или че цвета няма да стане равномерен. Питай и друг фризьор, но не такъв който да иска да ти вземе парите, без значение на резултата.  Peace

# 194
Фризьорите ми ме убеждават, че няма как да стане, освен с обезцветяване.
Мисля, че са прави и наистина трябва да те обезцветят още малко (с Олаплекс). Peace

Общи условия

Активация на акаунт