Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 795
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Аз използвам ето този крем за коса и ето това масло за коса. Ползвам ги от около 7-8месеца и съм много доволна.
Ще пробвам задължително. Благодаря.   bouquet
В enzo.bg ги има и са на доста ниски цени, вчера го открих този сайт. ДО сега ги купувах от фризьорката си по 26лв всяко, а снощи тук ги видях за по 18-19лв

# 106
Скрит текст:
Едни питат как да махнат сивото от косата, аз ще питам как да я направя сива.
По принцип съм естествено руса (8 или 8.1), но реших че вече искам някаква промяна и се боядисах у дома със сива боя, която стана 1-2 нюанса по-светла от естествената ми, но доста пепелявя. Много ми хареса! Две измивания по-късно от сивото няма и следа, а косата ми яко жълтее. Пробвах с матиращ шампоан (Venita Glamour или нещо такова), но нищо не се получи. Давайте акъл какво да правя... Ако знаете някой наистина хард шампоан за матиране или някакъв друг чалъм...
Само да уточня, че искам не просто да туширам жълтеенето, а косата ми видимо да сивее

Искам нещо като 908 и 1021. В момента съм 1000, ама малко по-жълтичко. А преди да започне всичко бях 1001.1

На тази марка (Лорвен) най-сребристо/синкаво/сивото е 1018. Peace

Скрит текст:

# 107
Аз използвам ето този крем за коса и ето това масло за коса. Ползвам ги от около 7-8месеца и съм много доволна.
Ще пробвам задължително. Благодаря.   bouquet
В enzo.bg ги има и са на доста ниски цени, вчера го открих този сайт. ДО сега ги купувах от фризьорката си по 26лв всяко, а снощи тук ги видях за по 18-19лв
Досега разглеждах сайта на златна рибка. Там са по 25-26 лева, а видях, че имат и магазини, което е супер. Ще погледна и в ензо, но там доставката е около 6 лева, та май става същото.

# 108
Lady Brinne, оцветителя на Престиж самостоятелно ли го нанасяш или смесен с балсам или маска за коса?

# 109
Златна рибка също имат доставка Peace аз като поръчвам не поръчвам само едно нещо и почти винаги доставката ми е безплатна

# 110
Златна рибка също имат доставка Peace аз като поръчвам не поръчвам само едно нещо и почти винаги доставката ми е безплатна
Така е, но идеята ми беше, че ще отида направо в един от магазините им и ще го купя директно от там. Отново благодаря за препоръчаните продукти, в най-скоро време ще си купя поне единия и се надявам да има добър ефект.   bouquet

# 111
  • В полите на Пирин планина
Lady Brinne, оцветителя на Престиж самостоятелно ли го нанасяш или смесен с балсам или маска за коса?

Смесвам го, защото става по-равномерно и по-слабо, като ефект.

# 112
Така е, но идеята ми беше, че ще отида направо в един от магазините им и ще го купя директно от там. Отново благодаря за препоръчаните продукти, в най-скоро време ще си купя поне единия и се надявам да има добър ефект.   bouquet
Извини ме, не знаех, че имат и магазини Blush мислех, че е само онлайн Hug

# 113
  • Varna
_Snej_, аз за матиране съм много доволна от новите балсами оцветители на Престиж - Leganza. Аз ползвам 91, Перлен, защото не искам много сиво, а по-скоро естествено бежово - пепеливо. Може да пробваш с някой от по-сивите.

Супер изглежда това 91! Можеш ли да го сравниш със стария Перлен на Престиж?
И ако кажеш от къде мога да го взема ще съм ти много благодарна!   bouquet

# 114
  • В полите на Пирин планина
Мисля, че малко по-силно тушира жълтеникави и светло оранжеви нюанси. Освен това придава по-естествен резултат - при мен много нежно бежово - косата ми е на ниво 9-ка. На мен ми е по-траен от обикновените оцветители на Престиж, т.е. отенъкът се задържа по-дълго.
От къде да го вземеш не мога да ти помогна - не живея в София, но предполагам, че в повечето дрогерии ще го има ...

# 115
  • Lost in a fairytale ...
Здравейте, момичета Simple Smile
Някоя има ли опит с боядисване върху временен оцветител?
В момента косата ми е оцветена с розов шампоан върху руса девятка, обаче доста ми поизбиха корените и е време за боядисване, а оцветителя не е паднал съвсем. Според вас дали да рискувам и да я боядисам или има вероятност да стане на петна?
Избрала съм си 900,12 на БЕС. Води се Ирис, ако има значение, пак би трябвало да придаде розово-лилав оттенък, но се чудя дали да рискувам върху това, което е останало от оцветителя или да пробвам първо с една маслена баня на косата, ако изобщо може да свали цвета.  Rolling Eyes

# 116
Здравейте!

Мисля да си пробвам тониращия балсам на Престиж.
Косата ми е светла,има и кичури,които са много ситни и вече са сливат с косата,тъй като два пъти се правих (http://prikachi.com/images.php?images/37/8299037r.jpg ). В краищата е най-светла,но просто на снимката е излязла по-тъмна  Laughing
Хем не искам да е много сива,хем не искам да е жълто-оранжева...чудя се с кой цвят ще ми се получи по добре - перлен или пепеляв.
П.С Днес си купих перления ,обаче ме е страх да не си разваля цвета и да стане по-зле.
Ще се радвам тези от вас,които са ползвали перления да споделят какъв цвят им се получава?

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 20:01 от mishka19992

# 117
Здравейте, момичета Simple Smile
Някоя има ли опит с боядисване върху временен оцветител?
В момента косата ми е оцветена с розов шампоан върху руса девятка, обаче доста ми поизбиха корените и е време за боядисване, а оцветителя не е паднал съвсем. Според вас дали да рискувам и да я боядисам или има вероятност да стане на петна?
Избрала съм си 900,12 на БЕС. Води се Ирис, ако има значение, пак би трябвало да придаде розово-лилав оттенък, но се чудя дали да рискувам върху това, което е останало от оцветителя или да пробвам първо с една маслена баня на косата, ако изобщо може да свали цвета.  Rolling Eyes
Нямаш никакъв проблем с боядисването според мен, боята и отенъците в нея са по-силни от оцветяващите балсами и шампоани. При мен няма значение.
С перления балсам на Престиж косата ми става страхотен цвят, като недостатък - много бързо се отмива и като че след това жълтее по-силно от преди. При мен се получава не много студен, натурален отенък, не бих могла да го опиша. С боя не съм получавала такъв. Пробвай го и ще видиш как ще е. Аз го нанасям на суха коса и стоя повечко - 20 тина минути.

# 118
Значи по-добре на суха коса да се нанася,а не на влажна?
Пробвах на един кичур само Grinning , не виждам разлика за съжаление..утре ще се намацам цялата  newsm78

# 119
  • Lost in a fairytale ...
Нямаш никакъв проблем с боядисването според мен, боята и отенъците в нея са по-силни от оцветяващите балсами и шампоани. При мен няма значение.
С перления балсам на Престиж косата ми става страхотен цвят, като недостатък - много бързо се отмива и като че след това жълтее по-силно от преди. При мен се получава не много студен, натурален отенък, не бих могла да го опиша. С боя не съм получавала такъв. Пробвай го и ще видиш как ще е. Аз го нанасям на суха коса и стоя повечко - 20 тина минути.

Много благодаря! Това исках да чуя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт