Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 868
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, искам да попитам за отзиви за боя SensiDO. Харесала съм много цвят 7.75, но не намирам никакви коментари нито за боята, нито за този цвят, но на други марки. Ще съм много благодарна, ако някой, който има отзиви сподели!

# 406
Страхотна тема ,Поздравления...И аз преминах през всички тези"уроци" Laughing

# 407
Момичета, искам да попитам за отзиви за боя SensiDO. Харесала съм много цвят 7.75, но не намирам никакви коментари нито за боята, нито за този цвят, но на други марки. Ще съм много благодарна, ако някой, който има отзиви сподели!
Аз съм се боядисвала няколко пъти в русата гама с тази боя и ставаха хубави цветове. Боядисвала съм се и точно с 7.75, но не останах доволна. Може би заради светлата основа, но не стана равномерен и наситен цвят, освен това падна много бързо и неравномерно. Говоря за сложен върху светла основа ниво 9, при други обстоятелства не знам как ще е Simple Smile

# 408
  • Varna
Привет, дами!  bouquet

Отдавна не съм се включвала, много хубави коси сте показали!
Аз пак съм в чуденка. Боядисвам се с Кюн 1517, но ми се иска временно да внеса малка промяна към по-тъмно. Из предните страници мернах един коментар, че трябва да се използват златисти бои, за да не се получи зелено/синьо върху по-светла коса. Спряла съм се на безамонячната Lóreal Diallight номер 9,02 (млечен шейк седеф).

Според вас дали ще е уместно да се мацна с тази боя?

Косата ми сега изглежда така:
Скрит текст:

# 409
El_83, много, много ти благодаря за изчерпателния отговор!  bouquet
Моята основа сега е тъмна. Последно върху русо сложих "шоколад" и след това цвят 8.21. Двоумя се сега между 8.12 (не го намирам за сега) и 7.75, който ужасно много ми харесва и само него мисля. В пълна чуденка съм Simple Smile

# 410
  • UK
Според вас дали ще е уместно да се мацна с тази боя?Lóreal Diallight номер 9,02 (млечен шейк седеф).
За потъмняване: 25мл 9.02 + 25мл 9.03 + 75мл 20% оксидант, за 20 мин става пепелно розово натурално русо. Отмива се бързо, така, че няма страшно. Тонерите 9-ка на Лореал много потъмняват изрусена коса.

# 411
  • Varna
Teriyaki, много благодаря!  bouquet

Поръчала съм вече само 9,02 - да се надяваме, че ще се получи добре. Оксидантът, който е към боята е 9 Vol. (2.7%).  Интересен експеримент ще се получи. Може би ще пробвам първо само на кичур... или пък не!  Laughing Crazy

# 412
El_83, много, много ти благодаря за изчерпателния отговор!  bouquet
Моята основа сега е тъмна. Последно върху русо сложих "шоколад" и след това цвят 8.21. Двоумя се сега между 8.12 (не го намирам за сега) и 7.75, който ужасно много ми харесва и само него мисля. В пълна чуденка съм Simple Smile
Много трудно се поддържат тези нюанси и като падат неравномерно е ужас Simple Smile

# 413
  • UK
Teriyaki, много благодаря!  bouquet
Поръчала съм вече само 9,02 - да се надяваме, че ще се получи добре. Оксидантът, който е към боята е 9 Vol. (2.7%).  Интересен експеримент ще се получи. Може би ще пробвам първо само на кичур... или пък не!  Laughing Crazy
Браво, много си смела  bouquet Непременно пусни снимка.

# 414
El_83, вярвам че е така, но не издържах на изкушението и днес поръчах 7.75. Утре се боядисвам и ще видим какво, как и за колко ще се получи.

# 415
7-тата, не е ли много тъмна?. Качвайте снимки момичета, моля.  bouquet

# 416
Боите High lift на Majirel с колко % оксидант ги ползвате? Искам да изсветля небоядисана коса.

# 417
  • София
Аз се боядисах два пъти с 7.3 на Гарние. Първия път беше добре, но втория явно нещо се напласти и стана едно кафеникаво.
Затова вчера се боядисах с 8.13 на Маяндра. На евтините бои няма вариации на 8цата, забелязах. Много добре стана.
http://www.remedium.bg/catalog_img/265877.jpg

# 418
Аз се боядисах два пъти с 7.3 на Гарние. Първия път беше добре, но втория явно нещо се напласти и стана едно кафеникаво.
Затова вчера се боядисах с 8.13 на Маяндра. На евтините бои няма вариации на 8цата, забелязах. Много добре стана.
http://www.remedium.bg/catalog_img/265877.jpg

Дай снимка на косата си, то на каталог е друго. Peace

# 419

Общи условия

Активация на акаунт