Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 708
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Артемис, по дължините с 6, в корена с 9 според мен.

# 586
  • София
Веднъж разговарях с една от учителките на Шрацкоф Профешънъл в България.
Каза ми, че не е нужно да се използва оксидант 12%, дори и 9%.
И беше наистина така. Бях изумена.
Направи ме прекрасно с блондор в корените с 3% оксидант. Просто през 15 минути, ме намазваше в корените пак,  защото корените се надигали и боята по тях изчезвала. Резултатът от блондора беше изумителен. Почти бяло русо!
След това ми сложи боя с 6% оксидант и по същия начин нанесе боята.

Казвам Ви го, за да не си изтормозявате косата, защото сигурно и Вие,  както и аз сме си я окепазявали.

В момента се боядисвам домашно,  без блондор, като спазвам обаче гореспоменатия начин на боядисване. Отново,  резултатът е мноооого добър!

# 587
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не е ли тук идеята да постигаме русичко без блондор?Аз поне целя това.

# 588
През 15 минути нанасяне? Че колко време те държа с боята? И защото после с по-силен оксидант?

# 589
  • София
През 15 минути нанасяне? Че колко време те държа с боята? И защото после с по-силен оксидант?

На въпроса защо после с по-висок оксидант не мога да отговоря.
Държа ме около 25 минути с боята (само корените) и после около 5 мин. по дължините.

# 590

На въпроса защо после с по-висок оксидант не мога да отговоря.
Държа ме около 25 минути с боята (само корените) и после около 5 мин. по дължините.

Под блондр, супра ли имаш предвид? Тя става като пяха, само в това виждам смисъл да се маже по 2 пъти. Иначе си изгаря косата, има вече по щадящи изсветлители. Един път се е обезцветила, втори ти е сложила боя с цвят.

# 591
Обърках темите, има ли други, които да смятат, че от боята Иноа косата изтънява?

# 592
  • UK
Обърках темите, има ли други, които да смятат, че от боята Иноа косата изтънява?
При фризьор се боядисах, смеси два от най-светлите тонове. Доста щадяща ми се стори. Всяка изсветляваща боя ще изтъни косъма според мен.

# 593
Препоръчайте ми трайна боя в бежов тон. Сега съм с Индола 1000.22.

# 594
Здравейте!!! Аз съм кандидат-русокоска Simple Smile)) Много скоро искам да се изсветля, в момента съм в процес на четене из темата, тъй като не съм си боядисвала косата до сега никога и не ми е много много ясно.
Искам да питам има ли някаква "техника" да определиш дали ти отиват топли тонове или по-студени?

# 595
Ако си топъл тип ти отиват топли тонове, ако си студен студени. Това е принципно. Така или иначе като се боядисаш след около две седмици отенъка се измива и можеш да го промениш с тониращ продукт, балсам или шампоан. Сама след боядисването ще видиш кое ти отива.

# 596
Прочетох го това по-напред в темата. Аз лично не мога да преценя дали съм топъл или студен.
Чак сега разбирам колко е трудно да задържиш някакъв цвят на косата си, аз си мислех, че нещата са мноого по-прости, чак леко се разколебавам дали да си хвърлям беля на главата.
Това ми е естествената небоядисана коса в момента: http://www.album.bg/elicaddd/
Има ли някакъв шанс да стане нещо такова или да се отказвам: http://girlterest.com/wp-content/uploads/2015/06/54.jpg - тук е омбре, де, но идеята ми е нито светло кестеняво, нито светло русо, а нещо по средата, както е на снимката.
Toзи цвят ми се вижда нещо подобно, ама не съм  сигурна: http://www.garnierusa.com/products/haircolor/olia/blondes/dark-n … -blonde-7-03.aspx

# 597
Оооо седмицата става мноооого по-тъмна от това, което искаш. Момичето на снимката мисля, че е с някакъв балеаж. Според мен нивото по дължините е поне девет.

# 598
Тъмна ти е косата. Според мен ще стане нивото което искаш, но според мен ти трябва по светла боя, за да стане така както искаш. Това че вземаш светла боя не означава че ще станеш толкова светла. Ще изсветлиш 2 или 3 тона, което е общо взето това, което ти искаш като цвят. Твоята коса е може би 5. Моята е 6 или 7. Аз се правя светло русо с 12 оксидант. При мен 9 в корена дава рижи отенъци. Това само като пример.

# 599
Не знам дали има други фенове на розовата коса освен мен 😃 Но да се похваля какво натворих преди малко и много ми харесва резултата 😍
http://www.prikachi.com/images/417/8558417n.jpg

Общи условия

Активация на акаунт