Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 715
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, дами
Аз все още не съм в русата гама, преди години бях, но от 3 години съм с почти естествения си цвят. Напоследък обаче, взе да ми писва и съм харесала не зная как се води точно, но
представлява тъмни корени и светло руси дължини. От Пловдив съм и бих искала да ми препоръчате читав фризьор/ка, защото последните пъти в които съм се боядисвала в салон съм си тръгвала разплакана, тичайки да поправя щетите вкъщи с боя от кварталния магазин.  Благодаря Ви предварително! 💋 Heart Eyesа

# 571
Здравейте, дами
Напоследък обаче, взе да ми писва и съм харесала не зная как се води точно, но
представлява тъмни корени и светло руси дължини. 💋 Heart Eyesа
Омбре.

# 572
Момичета , моля ви за съвет  Praynig Hug , естествения ми цвят е тъмно кестеняв ( 5.0 ) и фризъорката ми слага 8.1 тоест светло русо , за да ми се получи по - светъл кестеняв цвят на косата , обаче не ми харесва отенъка Sad , стои някакво рижаво - червен . Поствам тук снимки за да се види за какво става дума
http://prikachi.com/images.php?images/696/8541696m.jpg
Сега обмислям да си купя на Вела колестон 8.1 , предполагам ,че същия цвят или приблизителен на този моят , та въпроса ми е според тази схема за поправяне на отенъка трябва да използвам син или зелен цвят , но аз тъй като не съм с руса коса , важи ли и за мен този вид коректор или какъв цвят коректор да търся , искам да ми е малко по - пепелив цвета .

# 573
Най-добре си купи боя на Лакме.  Peace 7/17 или 8/17 Peace По-подходящи са в твоя случай. Peace

# 574
Аз не бих добавила коректор, бих си взела балсам за коригиране на отенъка между боядисванията. В боите има достатъчно коректор по мое мнение.

# 575
Момичета , моля ви за съвет  Praynig Hug , естествения ми цвят е тъмно кестеняв ( 5.0 ) и фризъорката ми слага 8.1 тоест светло русо , за да ми се получи по - светъл кестеняв цвят на косата , обаче не ми харесва отенъка Sad , стои някакво рижаво - червен . Поствам тук снимки за да се види за какво става дума
http://prikachi.com/images.php?images/696/8541696m.jpg
Сега обмислям да си купя на Вела колестон 8.1 , предполагам ,че същия цвят или приблизителен на този моят , та въпроса ми е според тази схема за поправяне на отенъка трябва да използвам син или зелен цвят , но аз тъй като не съм с руса коса , важи ли и за мен този вид коректор или какъв цвят коректор да търся , искам да ми е малко по - пепелив цвета .

Предполагам е от марката боя, има такива които бият на рижо винаги. Но има коси които са си с червен отенък, ако твоята е такава, трудно ще го тушираш. Моята без да е кестенява си вземам матираща боя, защото и на мен ми е става рижавеникава и много ме дразни, а естествената ми е 7-8.1 някъде, че и по светла става лятото.  Peace

# 576
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Маджирел или Маджиблонд?Целя изсветляване и без жълти оттенъци.

# 577
Majiblond май вече не съществува. Вече е Majirel High Lift. Peace

# 578
  • София
Маджирел или Маджиблонд?Целя изсветляване и без жълти оттенъци.

С хиляди на брой ръце МАЖИРЕЛ!

Пробвала съм едно време Majblond. Не ми хареса.
От 4 месеца не използвам блондор, а само боята Мажирел 10 1/2 1 и повтарям нанасянето на боя през 15  минути (общо 2 пъти). След това слагам една друга боя Мажирел, но не си спомням кой номер беше, за да стане сив цвета. Ами става прекрасно!

# 579
В страшна дилема съм,една позната се прави със Гарние сенсейшън 111 и много ми харесва.Кое смятате,че ще е по-удачно и щадящо?Имам време до 6 януари да взема решение  Simple Smile  Помагайте. bouquet

# 580
Гарние Сенсейшън е слаба боя. При мен изсветляваше добре, но ми ставаше прекалено сива в корените и след 2-3 измивания започваше много да рижавее и да жълтее. То зависи и от основата на косата де. Аз съм светла, но си имам червен пигмент, който много ми пречи.
Иначе боята за мен е като маска за коса. Mr. Green в сравнение с другите, които съм пробвала.
Мажирел не съм пробвала, но все пак е професионална и ще е по-силничка.
Най-добре я пробвай Гарнието, иначе няма как да разбереш какъв ще е резултата. Със сигурност е щадяща поне.

# 581
 Благодаря

# 582
Здравейте момичета Hug
Имам и аз едно въпросче .....
Взех си боя на salermvision 8.11
Скрит текст:

Искам съвет как да се боядисам по правилно за да успея да постигна същия цвят на каталога , тоест искам да си потъмня цвета до точно това ниво.Сега косата ми жълтее мноооого  Sad
С какъв оксидант да смеся имам и 9% и 6% ?
Или трябва да взема  потъмна боя?

# 583
Здравейте Simple Smile в момента се изрусявам до ниво 10 от 5-ца от доста време насам и реших да разнообразя - ще смесвам 88/0  и 7/75 на Колестон, по-късно ще се опитам да кача снимки преди и след Simple Smile

# 584
И аз ще се потъмнявам скоро. Взела съм две бои на Мажирел - 8.2 и 7.0 с 6% оксидант

Общи условия

Активация на акаунт