Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 729
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Зависи колко тъмни са корените. 8.2 на коя марка? В зависимост от марката 8.2 може да е матово, а може и да е виолетово.

# 556
Зависи колко тъмни са корените. 8.2 на коя марка? В зависимост от марката 8.2 може да е матово, а може и да е виолетово.

8.2 на Мажирел. Корените са ми кестеняви. Искам да уеднаквя цяла коса и да я потъмня до 8ца

# 557
При Мажирел 9% ти е максимума. Сега зависи колко тъмни са ти корените... Ако корените не са ти много тъмни може цялата коса с 6%. Ако корените са тъмни - корени с 9%, а дължини с 6%...

# 558
Ами не са от най-светлите.. А 12%? Или ще е прекалено? Целта ми е да не стават по-светли от 8-ца и в същото време да не оранжавеят

# 559
Прочети си листовката към боята. Peace Мажирел се смесва с 6% и 9%. 12% е за Мажиблонд (или както там се казва настоящата им силно изсвeтляваща боя). Peace

# 560
В инструкциите пише, че може да се смесва и с 12% "За изсветляване над 3 тона използвайте крем-окислител 40vol. (12%) на LOreal Professionnel"
Не съм много наясно, затова питам  Peace

# 561
Ее не знам... От това, което знам аз и от това, което пише тук (страница 22) Мажирел се ползва с 6% и 9%, но не и с 12%. Peace

# 562
Ее не знам... От това, което знам аз и от това, което пише тук (страница 22) Мажирел се ползва с 6% и 9%, но не и с 12%. Peace

bouquet

# 563
Ти студен резултат ли целиш?

# 564
Ти студен резултат ли целиш?

Да.

# 565
Мажирел нали имат сравнително нова студена серия "Cool Cover"... Запозната ли си? Разгледала ли си ги? Peace

# 566
Не съм запозната. Сега ги погледнах, но не намирам инструкции

# 567
Страница 29 от линка, който ти дадох. Peace Иначе са уж по-студени, по-неутрализиращи, по-устойчиви на промиване и пожълтяване... Peace

# 568
Може да ги пробвам при следващото боядисване.  Peace

# 569
  • UK
Да попитам и тук, някой ползвал ли е Wella color charm toner t11 или t18 или и двете смесени? Гледах ревюта, клипове и ми хареса резултата, поръчах и двете днес ще пристигнат, ама мен ме достраша сега, голяма съм бъзла значи. Моля ако някой е пробвал да сподели  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт