Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 698
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
[.Иначе сега пък се боядисах с Гарние 7.3 и нещо станах много тъмна и пак ще се изсветля следващия път.

Може ли снимка ,много бих искала да видя какъв цвят се получава със седмица  Praynig

# 631
Аз не съм професионалист и смятам че мнението ми може и да не е достоверно, но от моя опит мога да кажа следното: дали ще позваш по-силна боя и по-слаб оксидант или по-слаба боя с по-силен оксидант, ако гониш да постигнеш изсветляване 10 примерно, няма значение с какво ще го направиш, според мен е едно и също, защото косата в крайна сметка изгаря, дали от едното или от другото.

# 632
Тъй като естествения ми цвят е тъмно рус и се изсветлява лесно,всъщност увреждането не е по-голямо според мен от боядисването в друт цвят.Но ми се иска да намеря най-щадящия вариант,които съчетан с ползването на проф. продукти за коса да ми позволи да оставя косата си да расте поне до средата на гърба.

# 633
Ми то с оксидант 3, ако постигаш същото като с оксидант 9, защо да ползваш 9. Разбира се има значение, но с по-слабите просто не става.

# 634
  • UK
Ох аз се влюбих в този цвят
Скрит текст:

Моля дайте акъл как да го постигна, номер на боя или някакво предположение че направо ще се побъркам  Praynig В момента цвета ми е на ниво осмица едно такова жълтеникаво, никакво...

# 635
  • София
Седмица или осмица, обаче с 1 отзад. Това има пепеляв подтон определено.

# 636
За мен е 6-ца, дори леко ми червенее. Пепел виждам по дължините, което може да е екстеншъни.

# 637
За мен е 6-ца, дори леко ми червенее. Пепел виждам по дължините, което може да е екстеншъни.
На същото мнение съм, само не съм сигурна за 6-цата. Peace

# 638
На мен ми се струва че е 6 или 7, зависи от боята и от косата, и аз не го виждам особено пепелно,  в корена ми червенее.

# 639
  • UK
Златни стееее  Hug Отивам да ровя  Grinning

# 640
ellie&, изгледай това видео. Peace В него ще видиш първо боядисване с професионална силно изсветляваща боя на Вела на кестенява коса. Лично на мен резултата НЕ ми харесва. Peace
Резултата е хубав, но всичко е много индивидуално И не трябва да се водим сляпо. При мен този цвят може да се постигне и с 8.

# 641
На мен ми се струва че е 6 или 7, зависи от боята и от косата, и аз не го виждам особено пепелно,  в корена ми червенее.
6 е много по тъмно. Ако погледнеш видето в по горният ми пост, момичето е с натурален цвят 6 !

# 642
6 е много по тъмно. Ако погледнеш видето в по горният ми пост, момичето е с натурален цвят 6 !

Натурален, боята като я измиеш 1-2 пъти... То зависи и дали се покрива русо, или се изсветлява тъмно.  Peace Може и 7-да е, няма да споря.

# 643
Колкото и да я измиеш шестицата е тъмен цвят! Най много да стане грозно избеляло. Между другото такова ми се вижда и цвета на мимичето, който цвят някой по- горе толкова много харесва....

# 644
Колкото и да я измиеш шестицата е тъмен цвят! Най много да стане грозно избеляло. Между другото такова ми се вижда и цвета на мимичето, който цвят някой по- горе толкова много харесва....

Aми не съм съгласна, защото боядисвах моя позната с натурална. След месец я видях, много хубав лешник беше. С 9 окислител я правих ако това има значение, а боята винаги пада, било повече или по-малко.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт