Тясна пералня (под 60см)

• 18 062
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Съжалявам, че използвам темата, но просто искам да го напиша някъде... Candy НИКОГА ПОВЕЧЕ. Купих две перални - едната тясна (за към 500лв), едната 60см (за 600+) и не мога да ги нивелирам... Като започнат центрофуга и искат да излетят през прозореца.

Едната, която е в един шкаф в кухнята, иска да излети заедно със самата кухня. Само чакат някой да отвори прозореца...

Стъпили са здраво на земята, направил съм всичко възможно за добра нивелация, обаче просто това е положението.

Много ме е яд, че не дадох малко кеш отгоре и да си купя нещо нормално, обаче се подведох по мнения във форуми.

# 16
  • София
Чудя се дали има пералня с горно - по-тясна от 45см?  Thinking
За коридора ми трябва.

# 17
  • София
За коридора ми трябва.
Аз съм с Candy. Моделът е стар. Размери - 400х600мм.

На мен ми се иска на същото място да пъхна пералня с предно зареждане  Rolling Eyes

# 18
  • София
За коридора ми трябва.
Аз съм с Candy. Моделът е стар. Размери - 400х600мм.
Колко кг?

На мен ми се иска на същото място да пъхна пералня с предно зареждане  Rolling Eyes
- Няма начин

# 19
  • София
Никаква представа нямам колко кг е самата пералня или колко кг пране побира.

От сайта на Candy

Цитат
EVOT 1006E1D-S

Размери
• Бруто тегло (кг): 58
• Нетно тегло (кг): 55,5
• Височина без опаковка (mm): 850
• Ширина без опаковка (mm): 400
• Дълбочина без опаковка (mm): 600

EVOGT 10072D-S
 Размери
• Бруто тегло (кг): 58
• Нетно тегло (кг): 55,5
• Височина без опаковка (mm): 850
• Ширина без опаковка (mm): 400
• Дълбочина без опаковка (mm): 600

http://www.candy.bg/

# 20
  • Кърджали
Съжалявам, че използвам темата, но просто искам да го напиша някъде... Candy НИКОГА ПОВЕЧЕ. Купих две перални - едната тясна (за към 500лв), едната 60см (за 600+) и не мога да ги нивелирам... Като започнат центрофуга и искат да излетят през прозореца.

Едната, която е в един шкаф в кухнята, иска да излети заедно със самата кухня. Само чакат някой да отвори прозореца...

Стъпили са здраво на земята, направил съм всичко възможно за добра нивелация, обаче просто това е положението.

Много ме е яд, че не дадох малко кеш отгоре и да си купя нещо нормално, обаче се подведох по мнения във форуми.

Наскоро и ние купихме Candy и имахме същия проблем. Въх, ще излети тая пералня. Чак ми се отщяваше да я пускам. Дойде майстор, оказа се, че освен транспортните болтове имало и още нещо дето трябва да се махне - общо взето как да го обясня - едни те се виждат като сиви, в тях са били болтовете в пералнята. Та дойде майстора, погледна, махна ги и си тръгна. Пералнята е съвсем различна сега, няма го тресенето, няма ги опитите за излитане...

Ей туй чудо карало поне нашата пералня да иска да излети

# 21
  • София
Моята е на хазаина и е доста стар модел. Нямам никакви проблеми с нея.

# 22

Наскоро и ние купихме Candy и имахме същия проблем. Въх, ще излети тая пералня. Чак ми се отщяваше да я пускам. Дойде майстор, оказа се, че освен транспортните болтове имало и още нещо дето трябва да се махне - общо взето как да го обясня - едни те се виждат като сиви, в тях са били болтовете в пералнята. Та дойде майстора, погледна, махна ги и си тръгна. Пералнята е съвсем различна сега, няма го тресенето, няма ги опитите за излитане...

Ей туй чудо карало поне нашата пералня да иска да излети

Да, махнал съм ги и тях, още при инсталирането. Положението е същото.

Общи условия

Активация на акаунт