Дали...?

• 12 574
  • 141
  •   1
Отговори
# 45
Имаше едни типове в американската блогосфера, дето пропагандираха как истинският мъж се жени само за млада и красива, по възможност дори девствена, с дълга коса...и баш тарторът им по едно време се оказа, че е взел крава с теле, възпълничка и с не особено хубав вид.

Така че за пред хората се говори едно, ама нещата се случват иначе.

# 46
Напротив. Наличието на дете е страшна цедка за мъже. Остава само най-качественото, а боклуците се пръждосват значително по-скорострелно, отколкото ако си сама.
Ако стъпим на тази логика, това би означавало, че всички качествени ергени приоритетно търсят жена с деца, а боклуците си търсят жени без деца.

Ако това е вярно, то излиза, че жените без деца се омъжват за боклуци, а жените с деца попадат на най-качествените елементи.

Ето защо това поражда следните въпроси:

1. Как обяснявате наличието на много жени с деца от първи брак и с развод на втори брак?
2. Как обяснявате високия брой НЕразведени жени с един брак?

# 47
Katerina, прочетох  другата ти тема и ми се струва, че в момента си наранена. Не се притеснявай, млада си, изглеждаш добре, имаш дете, като порасне ще почнеш работа, ще се виждаш с хора.
Бащата  не се ли грижи за детето, не иска ли да го взима, така ще имаш време за себе си.

# 48
Някои оптимисти прокарват тезата, че при жените с деца ходели най-качествените мъже.

Моите лични наблюдения върху живота на една жена, развела се на 25 с дете на 6. Нон-стоп нови и нови мъже.

Нищо сериозно с никого.

Водиха я на море.
Подаряваха й бижута.
Спяха при нея.
Тя спеше при тях.
Целуваха се.
Пращаха си закачливи смс-и.
Водеха я на почивка и на планина.
Водеха я и на нощен клуб.
Водеха я и на стрелба с лък.

Никой не се задържаше за повече от 3-4 месеца.

Някой каза "аз познавам един ерген дето взе жена с 2 деца". На това аз казвам "аз пък познавам 999 ергени, дето си взеха жена без деца".

# 49
Телефоне, и аз си живея без обяснения и генерални теории.

"Водиха я на море.
Подаряваха й бижута.
Спяха при нея.
Тя спеше при тях.
Целуваха се.
Пращаха си закачливи смс-и.
Водеха я на почивка и на планина.
Водеха я и на нощен клуб.
Водеха я и на стрелба с лък."

Това правят общо взето с неомъжените ми връстнички без деца. И не ги взимат, не знам защо. Мен просто си ме взеха.

При качествените жени ходят качествени мъже. В тоя случай детето е подробност.

# 50
В тоя случай детето е подробност.
Няма как едно дете да е подробност.

Или ако е подробност, то това е една огромна подробност. Толкова огромна, че всъщност не е подробност.

Ти, примерно, когато сподели тази "подробност" на настоящия си съпруг? Бас държа, че е било една от първите подробности, които е разбрал за теб Simple Smile

И това, че за него подробността не е била пречка, не значи, че за остнаалите 999 от 1000, би била.

# 51
Разбира се, че споделих веднага. Подробност е, погледната в перспектива.

А това колко сериозен е един въпрос зависи от това колко ресурси има един човек, за да се справи. За някои мъже едно дете може да е финансово натоварващо, други да нямат емоционален ресурс, за да го приемат, на трети да им липсва интелект, четвърти просто да ги мързи или да са дребни души. Ако им идва прекалено голямо, да не се захващат, не съм ги търсила, нито изисквам. Но не следва да се смята, че за всички е сериозно и огромно, защото за някои си е решима ситуация.

Ще ти кажа защо е бонус. Не се знае младата и незаета като роди едно, дали няма да се превърне в глиган с анцуг с перманентни 30-40 килограма отгоре. А при мен се знае как се отразява бременността.

# 52
Разбира се, че споделих веднага. Подробност е, погледната в перспектива.

А това колко сериозен е един въпрос зависи от това колко ресурси има един човек, за да се справи. За някои мъже едно дете може да е финансово натоварващо, други да нямат емоционален ресурс, за да го приемат, на трети да им липсва интелект, четвърти просто да ги мързи или да са дребни души.
Жените правят най-лошата услуга сами на себе си по този въпрос.

Когато чуеш 1000 пъти от една жена, че "моето слънчице ми е най-важното и скъпо нещо на света", просто на всеки мъж му иде .... да си я остави да си се радва на най-важното и скъпото нещо на света. Без него.

А и повечето мъже не са убедени в мотивите на една жена с дете да си търси мъж. "Да не съм сама.... самотно ми е".... виж авторката и тя това разправя. Т.е. търсят си някакъв запълнител на празноти и мъжете го усещат това....

Някакви опити да намерят лепило за разбития си самотен живот.

Много мъже просто не искат да бъдат това лепило.

И не трябва да бъдат обвинявани за това. Всеки човек има право да бъде в тази връзка, в която се чувства щастлив.

# 53
За масовите жени не отговарям. И аз съм съгласна, че са общо взето патки.

# 54
  • София - Рим и обратно

Ако стъпим на тази логика, това би означавало, че всички качествени ергени приоритетно търсят жена с деца, а боклуците си търсят жени без деца.

Ако това е вярно, то излиза, че жените без деца се омъжват за боклуци, а жените с деца попадат на най-качествените елементи.

1. Как обяснявате наличието на много жени с деца от първи брак и с развод на втори брак?
Качествените ергени си търсят качествена жена. За качествените ергени, ако са истински влюбени в качествената жена, детето не само няма да е пречка, но ще е една допълнителна спойка. Казано вулгарно - ще знае как да й "влезе под полата", приемайки детето като свое. А това, последното няма как да се изимитира, не и за дълго време. Или го можеш или не го можеш.
А качествената жена е и качествена майка, на това качество държи един качествен мъж. И го вижда веднага у жената с дете. Защото тя държи на едно изключително условие - детето й да бъде прието и обичано. Не всеки го може, прав си. Но ги има и е важно жената да има очи за тях, за да ги намери. Иначе ще свърши като тая твоя позната с моретата и бижутата - патки колкото щеш. Те и с деца и без деца са си все патки.

# 55
Скрит текст:

Качествените ергени си търсят качествена жена. За качествените ергени, ако са истински влюбени в качествената жена, детето не само няма да е пречка, но ще е една допълнителна спойка. Казано вулгарно - ще знае как да й "влезе под полата", приемайки детето като свое. А това, последното няма как да се изимитира, не и за дълго време. Или го можеш или не го можеш.
А качествената жена е и качествена майка, на това качество държи един качествен мъж. И го вижда веднага у жената с дете. Защото тя държи на едно изключително условие - детето й да бъде прието и обичано. Не всеки го може, прав си. Но ги има и е важно жената да има очи за тях, за да ги намери. Иначе ще свърши като тая твоя позната с моретата и бижутата - патки колкото щеш. Те и с деца и без деца са си все патки.
Именно. Та стигнахе до извода:

Патката, и с дете и без, не я щат.
Яката кака, и с дете и без, все я искат.

Авторката да си избере единия отбор и смело напред Simple Smile

# 56
От познатите ми жени с деца, които се разделиха, не съм видяла една да е останала сама.

И около мен така. Във форума също има доста жени с втори мъж, въпреки детето.

# 57
И не само това. Вторите мъже обикновено са по-хубави от първите.

Иначе най-голям зор имат точно жените, дето се чудят може ли, не може ли. И питат във форума. През това време по селата и провинцията яко си менкат партньори и не им пука чак толкова какво ще кажат хората. Но явно за някои жената е нещо като трофеен престиж, та дори да им хареса такава с дете, няма да я вземат, да не се изложат.

# 58
Не мога да си представя кой мъж би харесал жена с дете, че и за сериозна връзка.
И аз не мога.
Представете си може, мъжа ми беше ерген даже  Wink
Напротив. Наличието на дете е страшна цедка за мъже. Остава само най-качественото, а боклуците се пръждосват значително по-скорострелно, отколкото ако си сама.

Ами май това ще излезе вярно, като бях без деца, си взех най-големият тъпанар, който може да съществува, а след това с дете намерих точният човек.
1. Вторият път си на по-разумна връзка, а и не би търпял някой идиот заради детето си, с което ще трябва да съжителстват. Първият път го няма детето и си готов на повече компромиси явно.
2. Чак толкова много не са тези с един брак, напоследък изобщо не сключват такъв и не може да ги хване статистиката  Laughing

# 59
През това време по селата и провинцията яко си менкат партньори и не им пука чак толкова какво ще кажат хората. 

аааа, чакай сега, с това изречение не съм много съгласна - излиза, че която е от провинцията е нещо като к...а

Имам 3 познати
 - едната е жена на 41 г. с 2 големи деца, разведе се и се събра с друг мъж, много добре се получи при нея.
- Другата ми позната е младо момиче - гаджето я зарязало като разбрал че е бременна. Тя какво да прави - да си сложи камъка на шията ли? Ми не - мина се, не мина се някоя година, и си намери друг мъж.

тези и двете са съвременни, адекватни и с акъла си.

- третата ми позната е една .. овца .. която е маниак на тема чистене и подреждане. обсеби детето си с внимание, че според мен и с това си качество и мъжа си прогони. Е, в този случай - да ви кажа, не знам дали ще си намери друг мъж ... щом майка й не можа да я изтърпи и я прати на квартира, как пък ли не един мъж ще я търпи с нервите, натякванията, къпането по амнайсет пъти на ден, гладенето по 10 минути на една тениска ... ??!!

в резюме - според мен си зависи от жената, а не от това дали е от провинцията.

моите наблюдения когато търсим нова служителка за работа в офиса - шефът предпочита да е млада жена с дете, защото наблюденията ни са, че когато има дете, жената е станала по-отговорна, по-наблюдателна и по-организирана.Е, всяко правило си има и изключения - но в общия случай мисля, че отглеждането на дете наистина възпитава тези качества у една жена  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт