♡ Любов под наем ~ ♡ ~ Ягодов аромат ♡

• 116 270
  • 741
  •   1
Отговори
# 15

За сега като гифове само тези съм направила,но за всеки епизод им правя тъй,че винаги пускам още в тумблр  Peace

# 16
Още няколко неща на Йомер и Дефне които също аз съм правила

# 17

С тези двамата пък ще ви пожелая
Лека нощ!  Hug

# 18
Днес съм в ягодово настроение Laughing

И за да не "превръщам поста си в 'чаршаф', ще публикувам другите снимки от сериала в скрит текст.

Скрит текст:

# 19
Привет!  Hug
Дид  Hug благодаря за хубавите гифчета!   bouquet
Момичета, няма ли нова серия преведена ? В петък даваха сериала, нали ? Говоря за Любов под наем, другия не го гледам ...

Хубава вечер!  Hug

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 19:30 от queen_fenka

# 20
queen_fenka Hug  Радвам се, че те засичам в темата  Hug  Помислих, че ще замре и ще си остане с двете недоизписани страници Crazy
Снощи излъчиха еп. 4, но при нас още няма дори и с руски суб. Сигурно до дни и това ще стане  Party  За наша радост обаче има  Трейлър 5 еп. с бълг. суб. Laughing

# 21
Нежност  Hug благодаря!   bouquet Ще чакам с нетърпение преведената серия! Сериала има убийствен рейтинг и се надявам, че все някой ще започне да превежда ... ще се хареса на много хора и в темата ще стане много интересно. Peace
Хубава вечер!  Hug

# 22
Привет дружки!  Hug

Да ви зарадвам  Hug Преведена 4 серия на Ашка
https://vk.com/kiralikaskstar?z=video-96725873_171172546%2F44e80f5b4bff5f8728
Хубав ден!   bouquet

# 23
queen, Hug  Благодаря за линка, ама аз ще постна друг за такива като мен, които нямат регистрация във vk Laughing

"Любов под наем" - Еп. 4 с руски суб.

# 24
queen, Hug  Благодаря за линка, ама аз ще постна друг за такива като мен, които нямат регистрация във vk Laughing

"Любов под наем" - Еп. 4 с руски суб.

bouquet

# 25
Добро утро! Можете ли да познаете кое е детето от снимката, което веднага "се набива на очи"? Laughing

Успешна седмица! И дано в сряда и петък пак да са ни приготвили доза смях комшиите  smile3508

# 26
Само да напомня, че днес ще усетим аромат на ягоди Laughing

# 27
Добро утро! Можете ли да познаете кое е детето от снимката, което веднага "се набива на очи"? Laughing

Успешна седмица! И дано в сряда и петък пак да са ни приготвили доза смях комшиите  smile3508

Рижка,  Mr. Green

Малко снимки от предстоящия епизод. Simple Smile

# 28
Тази седмица и двата сериала лееекичко ме разочароваха Laughing  Очаквах смях, емоции, а то - нищо подобно  Crossing Arms
В началото харесвах повече "Любов под наем" , но сега като че ли Ягодките изпреварват  Laughing 

Благодаря на момичетата, които превеждат "Аромат на ягоди" !   bouquet  Благодарение на екип ASKIM еп. 2 вече е с български субтитри  Party

"Аромат на ягоди" еп. 2 - част 1

Част 2

Част 3

# 29
Малко Ягодово настроение

Общи условия

Активация на акаунт