♡ Любов под наем ~ ♡ ~ Ягодов аромат ♡

• 116 316
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Утре е сряда  Party  Crazy  Laughing

# 46
И аз съм фенка на ягодите. Малко ми е инфантилен на моменти и предвидим, но ми е приятно да ги гледам. Пред голяма дилема съм с тези двамата красиви братовчеди! Къде ги намериха и ги събраха заедно, че да стоя и да се чудя кой е по-хубав!

# 47
Здравей, Neolita Hug  Добре дошла в темата! Тъкмо си мислех, че само аз останах фенка на Аслъ и братовчедите Laughing  А относно кой е по-хубав, веднага ти отговарям. Бурак разбира се Mr. Green Peace

# 48
В еп.3 на "Аромат на ягоди" си харесах 2 песнички. Докато ги открия малко се позатрудних, но няма невъзможни неща  Laughing  В същата серия участие има и Есин Ирис. Е, песните били нейни  Laughing  Първата е без превод - "Лоши, лоши неща". А другата е преведена на български и текста е доста провокативен ( особено, когато Бурак запя част от тази песен на Аслъ, уж да не слуша мърморенето й  Mr. Green )

1. Есин Ирис - "Лоши, лоши неща"

2. Есин Ирис - "Тази нощ"

Да видим довечера какво са ни подготвили   Crazy

# 49
Втората миналото лято беше голям хит в Турция. Къде гледаш сериите? Във вбокс са до втори епизод.

# 50
 Днес забелязах, че сериите, които са били качени с руски превод в You Tube и vbox7 са блокирани.  ooooh!
В You Tube са оставили епизодите само на турски, но пък във vbox7 ги има с бълг. превод. Дано момичета, които превеждат не се откажат  Praynig  

Гледам сериите по 2 пъти  Crazy  Веднъж като ги качат в сайта на Star tv ( обикновено до няколко часа след излъчването ) и втори път - с руски превод. А Ягодките и трети път ги гледам, с бълг.суб.  Laughing

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 10:46 от неЖност

# 51
Здравейте. момичета!  Hug

И аз с удоволствие гледам и 2-та сериала. "Любов под наем" малко повече ми харесва

Втората миналото лято беше голям хит в Турция. Къде гледаш сериите? Във вбокс са до втори епизод.

Нeolitka  Hug, здравей!

Ето ги на руски:

Любов под наем

Ягодов аромат

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 13:31 от pepel_ot_rozi

# 52
Здравейте момичета! Аз също гледам двата сериала и много ми допадат! Леки ,свежи и без много драми поне засега.
Благодаря за снимките и превода  bouquet

# 53
Здравейте, момичета, и добре дошли!  Hug  И едно тематично посрещане да ви направя Laughing

# 54
Имам въпрос относно "Любов под наем" - мислите ли, че плана на Нериман ( харесвам тази жена Laughing ) ще успее?
Аз предполагам, че Дефне ще си признае пред Йомер някой ден, не сега в 5 еп. Това май ще е й създаде проблем, защото вместо да си мълчи и да си изживее любовта, тя ще трябва да доказва, че е влюбена и това не е поредната й роля. Иначе няма да усетим турската нотка Laughing Crazy 
Само да няма драма и сълзи, че съвсем ще ме откажат от сериалите си. Преди време ги бойкотирах точно по тази причина - рев, мъка  ooooh! но се загледах по тези романтични комедии и се надявам сценаристите да не променят сюжета  Praynig

# 55
Здравейте. момичета!  Hug

И аз с удоволствие гледам и 2-та сериала. "Любов под наем" малко повече ми харесва

Нeolitka  Hug, здравей!

Ето ги на руски:

Любов под наем

Ягодов аромат

Hug

# 56
# 57
Добро утро! Весела серия беше снощи, но сега нямам много време да пиша. Една снимка от бекстейдж Laughing

# 58
И фрагман видях, че има, но без превод ( за сега ). Снощи много не разбрах диалозите, но си ги напаснах по действия  случките Crazy Laughing  Хареса ми сцената в болницата Laughing

Бащата на близнаците:
- Благодаря ви за помощта! Дай Боже и вие да имате деца!
Аслъ:
- Дай Боже!

Joy Joy Joy

Може и да греша с превода  Blush

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 14:33 от неЖност

# 59

Общи условия

Активация на акаунт