♡ Любов под наем ~ ♡ ~ Ягодов аромат ♡

• 116 333
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Имам въпрос относно "Любов под наем" - мислите ли, че плана на Нериман ( харесвам тази жена Laughing ) ще успее?
Аз предполагам, че Дефне ще си признае пред Йомер някой ден, не сега в 5 еп. Това май ще е й създаде проблем, защото вместо да си мълчи и да си изживее любовта, тя ще трябва да доказва, че е влюбена и това не е поредната й роля. Иначе няма да усетим турската нотка Laughing Crazy 
Само да няма драма и сълзи, че съвсем ще ме откажат от сериалите си. Преди време ги бойкотирах точно по тази причина - рев, мъка  ooooh! но се загледах по тези романтични комедии и се надявам сценаристите да не променят сюжета  Praynig

Нежност , напълно съм съгласна с твоето мнение. Дано турската нотка да е за кратко.
Благодаря ти за епизода  Hug- нямам търпение да го изгледам, макар че ще се измъча без превод Simple Smile

# 61
Ще може ли някоя от вас да ми обясни замисъла на тези снимки?  Blush

# 62
безуспешно търся 5еп. с руски субове на Ягодов аромат,може би още няма newsm78

# 63
Така е Peace  Още няма руски превод на 5 епизод. Проверих в 2 сайта, но явно ще изчакаме ден-два Peace
Усещам, че ще си заслужава Laughing  Снощи без превод, с моя "безупречен" турски, серията ме грабна, пък какво остава и като разбера целия смисъл Crazy 
Все повече и повече харесвам Аслъ и Бурак пред Аслъ и Волкан  Flutter

# 64
рускините са много бързи,затова се бях настроила,че тази вечер ще има какво да се гледа Laughing и сега съм разочарована.Мисля,че мойто е болестно състояние Mr. Green

# 65
Пресни, пресни снимки срещу стреса от липсата на руски превод Mr. Green  Peace
angela777, специално за теб Hug

# 66
абе,то мойто е лудост направо,снимките не могат да ме утешат,но ти благодаря Joy Joy Joy

# 67
За втора вечер стоя до никое време, за да изгледам Ягодките Crazy  С превод, без превод - хареса ми Laughing
Чудя се как още в началото на серията не се усетиха по знаците с Датча - тениската, чантата. Еда е сладурана и въпреки че ще иска Аслъ да е с Волкан, й симпатизирам. Ама и тя ще се измъчи покрай любимия си Баръш  Whistling
Чааладжим знае как да прецака нещата  Crossing Arms  Как може след романтична вечеря, на която двама Флюбени си разменят нападки и остри думи ( така мисля Peace ) , приключение с бременна жена на пътя, тя да прецака "изпращането" на Аслъ?   Naughty  И за финал - такъв синхрон между Бурак и Аслъ - и на двамата пижамите им в бяло и синьо, и по едно и също време в кухнята  Crazy  Laughing  Да видим в другия епизод как ще се развият нещата покрай изясняването кой къде живее. То Аслъ има да разбира  Mr. Green
Да идва другата сряда   Whistling 

ПП: Вече е петък  Crazy  Довечера - "Любов под наем". Няма да се спи тия дни май  Mr. Green

# 68
Като сестри са с тия огромни очи  Crazy  

Гьозде Кайя ( Чаала ) и Зейнеп Тууче Баят ( Гонджа )

И като стана дума за сестри - Идил Сивритепе ( Еда ) и родната й сестра Пънар

# 69
Привет, момичета!
Изгледах "Ягодките" на турски.
Макар че нищо не разбирам, беше ми кеф да гледам, пък и основното се хваща все пак.
Разбира се, с нетърпение чакам превода, особено на диалозите между нашите герои Simple Smile

Като сестри са с тия огромни очи  Crazy  

Гьозде Кайя ( Чаала ) и Зейнеп Тууче Баят ( Гонджа )

...

Нежност  Hug,  мисля,че те играха сестри в "Надежда за обич" (ще проверя в темата, за да не ви излъжа)
Цитат
Все повече и повече харесвам Аслъ и Бурак пред Аслъ и Волкан  Flutter

И аз съм си така още отначалото на филма.
Волкан освен, че не ми е толкова симпатичен на външен вид, ами е и "отличник", а аз прекалени светци не харесвам Simple Smile

# 70
Браво момичета, супер темичка сте спретнали. Загледах ягодките и вече съм фен. Дано по-бързо пуснат руския превод  bouquet

# 71
  • София
Аз през цялото време мислех, че Волкан ще е с Гонджа. Та това негово залитване към Аслъ не ми харесва много-много. Rolling Eyes

# 72
Аслъ още си мисли, че Волкан е правилния човек, но скоро ще и стане ясно, че греши Laughing  Харесвам ги с Бурак - там има екшън, смях.  Heart Eyes  Докато с братовчеда ще умре от скука. Кога иначе щеше да преживее с него потрошаване на чужда кола, возене в ремарке на трактор ( добре му се отрази на Бурак смяната на лъскаво возило Mr. Green ) , престой на яхта, разправии с гърци, един ден в Датча?!  Whistling Никога. Mr. Green  Волкан е такъв "отличник" ( както спомена Пепел от рози ) , че Аслъ щеше да си стои сама по цял ден, тъй като той ще е зает с работа. Виж Бурак е 'друга бира'  Laughing  Малко надут и разглезен, но ще се промени момчето  Mr. Green Като се влюби и ще стане неузнаваем за близките си. Дори скъпата Чаала няма да го е виждала в такава светлина ми се струва.  Mr. Green

# 73
Аз през цялото време мислех, че Волкан ще е с Гонджа. Та това негово залитване към Аслъ не ми харесва много-много. Rolling Eyes

И аз така си помислих в началото, ама сценаристите друго са подготвили на Гонджа - глупавичкия Ердем  Crazy  Не ми харесват като двойка. Хубаво искала майка му да го ожени за онова девойче от еп. 4, ама Гонджа обърка плановете  Mr. Green
Волкан или ще се върне при Дениз, или ще го сватосат за Чаала  Mr. Green

Жената, която звъня на Нихат не е ли майката на Волкан и Еда?  Thinking

# 74
И малко от "Любов под наем"  - Елчин ( Дефне ) и Синем ( Ясемин )

Общи условия

Активация на акаунт