♡ Любов под наем ~ ♡ ~ Ягодов аромат ♡

• 116 351
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, гледах няколко трейлъра на Любов под наем, определено искам да следя този сериал, но няма да се справя нито със турския,нито с руския...
Имате ли информация дали някой от екипите въобще обмисля превода на български на този сериал.
Предварително благодаря за отговора. Simple Smile

# 76
nel-di, не зная дали в момента някой работи по превод на български на "Любов под наем" , но силно се надявам скоро да има такъв  Praynig  И аз съм позабравила руския език, но си напасвам нещата къде на турски, къде на руски, къде по действията в серията  Crazy 

Снощи съм заспала и не можах да гледам еп.6 , но по-късно и това ще стане. Някоя от вас гледа ли вече епизода?  Rolling Eyes

"Любов под наем" - еп.6

Във vbox7 има превод на "Аромат на ягоди" - еп. 3 / част 1. Дано до края на деня да качат и другите части, и ще ги публикувам наведнъж  Peace

# 77
# 78
Сладури  Heart Eyes

# 79
"Аромат на ягоди" - Фрагман 2

Да идва сряда Laughing  Бурак май доста номера ще погоди на Аслъ докато й признае, че живеят под един покрив Joy
Имам чувството, че даваше акъл на Волкан да се позабавлява с Аслъ и да я разкара, за да се разочарова тя от него  Thinking 

# 80
  • София
Аз снощи изгледах последния епизод на "Любов под наем" и, освен ревността на Йомер, друго нямаше кой знае какво в сериала. Нещо не съм супер очарована от серията. Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 26 юли 2015, 10:40 от t1n43t0

# 81
Аз снощи изгледах последния епизод на "Любов под наем" и, освен ревността на Йомер, друго нямаше кой знае какво в сериала. Нещо не съм супер очарована от серията. Rolling Eyes
Тинчето  Hug, и аз като че ли очаквах повече от епизода, но от моя опит  Simple Smile с турските сериали знам, че с превод нещата много се променят.
Към по- хубаво Simple Smile
Много се измъчих с този турски- най-много десетина думи да съм разбрала.

В Ягодките по- лесно загрявах какво се случва като ги гледах без превод.
Сега ще си ги изгледам на руски ( нали съм си старичка, учила съм го в училище Simple Smile )

# 82

+1 Peace

Последните две серии ме разочароват. Йомер е влюбен, най-добрият му приятел дори не забелязва това ( а Учителя - да  ooooh! ) , Нериман пък посече Дефне с думите си "Йомер е влюбен не в истинската Дефне, а в тази, която аз създадох"  ooooh! И нашата госпожица толкова се засегна, че чак не разсъждаваше трезво  Crossing Arms С кой акъл даде книгата на Ясемин?! С кой?!  Naughty 
Дано в другия епизод нещата се оправят, че иначе както вървят нещата Ягодките май ще ми станат фаворит Laughing   При тях поне има смях, любов, а не драми и сълзи  Whistling

# 83
  • София
Пепел, неЖност, Hug мен много ме е яд, че става така с турските сериали - радост и смях до едно време, после се почват сълзите и драмите. Затова другите два "ашк"-а (особено Inadina Ask) сега са ми с предимство пред "Любов под наем", защото там смехът не спира, всички са влюбени, и е супер забавно и разтоварващо за лятото. Flutter

# 84
Добро утро, Ягодки под наем Simple Smile,

Тинчето, Hug днес ще потърся и ще изгледам  Inadina Ask.
Надявам се да ме настрои позитивно, че тази седмица нещо я започвам без настроение.
Скрит текст:
Хората са по морето, а аз още не знам кога ще съм в отпуск, а и работата напоследък хич не ми върви Mr. Green
Цитат
Нериман пък посече Дефне с думите си "Йомер е влюбен не в истинската Дефне, а в тази, която аз създадох"  ooooh! И нашата госпожица толкова се засегна, че чак не разсъждаваше трезво  Crossing Arms С кой акъл даде книгата на Ясемин?! С кой?!  Naughty  

Нежност  Hug, благодаря за разяснението.
А аз се чудех защо така се скапа това момиче и защо даде книгата на Круела де Вил (Ясемин).
Изядох се от яд и аз и затова ми остана този горчив вкус от цялата серия.

П.П. Тинче, не  можах да намеря Inadina Ask. Моля те за линк, ако го има преведен поне на руски.

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 10:17 от pepel_ot_rozi

# 85
  • София
Пепел, няма превод на руски, мила. Rolling Eyes Аз на турски го гледам. Ако все пак решиш да го гледаш, тук има всякакви сериали, но на турски: http://www.canlidizi.tv/

# 86
Пепел, няма превод на руски, мила. Rolling Eyes Аз на турски го гледам. Ако все пак решиш да го гледаш, тук има всякакви сериали, но на турски: http://www.canlidizi.tv/

Благодаря ти.
С турския хич не се справям Simple Smile
Сега загледах Дъщерите на Гюнеш и мн ме заинтригува.
Щe се задоволя с тези 3 филма Simple Smile

# 87
  • София

Благодаря ти.
С турския хич не се справям Simple Smile
Сега загледах Дъщерите на Гюнеш и мн ме заинтригува.
Щe се задоволя с тези 3 филма Simple Smile
Confused Confused Confused Жалко. Дано да започнат да го превеждат поне на руски. Ако имах повечко свободно време, и аз бих почнала превода, но уви. Cry

# 88
Пепелче, виж Ask Yeniden. Сега свърши 1 сезон и го има с превод в вбокс. Аз така без превод филми не мога да гледам. Пък да гледам една серия два пъти абсурд. ooooh!  Ама и това е защото гледам по 15 сериала и време на няма  Crazy

# 89
Пепелче, виж Ask Yeniden. Сега свърши 1 сезон и го има с превод в вбокс. Аз така без превод филми не мога да гледам. Пък да гледам една серия два пъти абсурд. ooooh!  Ама и това е защото гледам по 15 сериала и време на няма  Crazy

Hug

Общи условия

Активация на акаунт