♡ Любов под наем ~ ♡ ~ Ягодов аромат ♡

• 116 276
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Да продължа с Ягодките Laughing

# 31
В епизода от сряда много ми хареса една песничка, която звучеше докато групичката от Флюбени двойки се забавляваше в Аквапарка.

Olan Var Olmayan Var - Beyza Durmaz

И малко от "Любов под наем"

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 17:14 от неЖност

# 32
"Любов под наем" - еп. 5 с руски превод

Част 1

Част 2

# 33
Да идва сряда по-скоро  Praynig Laughing

# 34
  • София
Не знаех, че има тема за Kiralik Ask, но този сериал толкова ме е зарибил, че веднага се записвам. Hug Hug Hug

# 35
Тинчето, добре дошла!  Hug 

Малко е празна темата Laughing но се надявам да не потъне в дълбоките дебри на Архива на подфорума  Praynig
И двата сериала си заслужават вниманието - леки, забавни, няма много драма и сълзи ( нещо, което трудно се среща в турски сериал/ филм )  Mr. Green  Но пък за летния сезон и "Любов под наем" , и "Аромат на ягоди" са подходящи.

# 36
  • София
Тинчето, добре дошла!  Hug 

Малко е празна темата Laughing но се надявам да не потъне в дълбоките дебри на Архива на подфорума  Praynig
И двата сериала си заслужават вниманието - леки, забавни, няма много драма и сълзи ( нещо, което трудно се среща в турски сериал/ филм )  Mr. Green  Но пък за летния сезон и "Любов под наем" , и "Аромат на ягоди" са подходящи.
Здравей! Flutter Hug
Аз сега през летния сезон гледам и Inadina Ask и Ask Zamani - нямат превод на български, за съжаление, но са много сладки сериалчета. Heart Eyes

# 37
А на руски имат ли превод тези Ask-ъми? Laughing Peace

# 38
  • София
А на руски имат ли превод тези Ask-ъми? Laughing Peace
Не съм сигурна - аз ги гледам на турски. Rolling Eyes

# 39
Ох, с турския съм на 'Вие'  Laughing Не, че и с руския съм много на 'Ти' , но някак си да гледам турски филм с руски субтитри по-лесно ще го разбера, отколкото без такива. А най-хубаво е с български превод, спор няма  Peace
Тинче, а в Ягодките заглеждала ли си се или си само на "Аşk" тематика?

# 40
  • София
Ох, с турския съм на 'Вие'  Laughing Не, че и с руския съм много на 'Ти' , но някак си да гледам турски филм с руски субтитри по-лесно ще го разбера, отколкото без такива. А най-хубаво е с български превод, спор няма  Peace
Тинче, а в Ягодките заглеждала ли си се или си само на "Аşk" тематика?
Не съм го гледала все още, но ми е в плана тази седмица да му хвърля едно око. Flutter Hug

# 41
Добро утро!  Hug
Скрит текст:
Нежност  Hug, благодаря за преведения епизод на Любов под наем. Хареса ми много! Така съм се смяла с боксьорката Нериман  Joy Joy Joy Joy А Дефне и Йомер са много сладки! Синан се разочарова от тъпата Ясемин  ooooh!
фрагмани за 6 епизод, чакам го с нетърпение!
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/video-galeri/sayfa/1/k … -6-bolum-fragmani

Хубав ден!   bouquet

# 42
 wavey

Фенче,  Hug

Заповядайте и втория фрагман.   bouquet

Малко превод: Дядото - обущар пита Йо дали Д все още му е асистентка. Д се чуди какво да подари на Йо за рд. Йо иска да полее цветето и Д му обяснява, че така не се гледа, а трябва внимателно и с грижа.  Peace

Хубав дееен!  Heart Eyes

# 43
  • София
Нежност, изгледах 4-те серии на "ягодите", но не ми допадна, да ти кажа... ooooh!

# 44
Здравейте, момичета Hug Явно само аз останах фенка на Ягодките Laughing Няма проблем - въпрос на вкус Peace Надявам се не е проблем, че в темата публикувам неща свързани с този сериал  Grinning  

"Любов под наем" - еп.6 фрагмани с бълг. суб. :  Фрагман 1  Фрагман 2

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 16:48 от неЖност

Общи условия

Активация на акаунт