обелен гел лак

• 7 011
  • 28
  •   1
Отговори
  • варна
Понеже ми писна да се лакирам и след едно измиване на чиниите лака ми да се лющи отидох да ми направят гел лак ,добре обаче той се олющи след няма и една седмица .
КАква може да е причината ,вярно е че доста често съм на мивката ,но все пак очаквах малко повече да изкара.
Тук сигурно има момичета които се занимават професионално с това и знаят какво влияе на лака.
Явно накрая ще си ходя нелакирана ,нямам възможност всяка седмица да ходя да ми го правят Tired

# 1
Здравей! Има 2 прицини според мен да ти се прецака гел лака толкова бързо:
1= Евтин гел лак - те не държат по много
2=Некъдърно сложен гел лак - тва се дължи на маникюристката - може да не ти е обезмаслила добре плочката на нокътя.
Слагам си вкъщи сама гел лака и ми издържа минимум месец. А се скъсвам да го мокря и да ползвам препарати.Единственото, което е, че израства и сваляш остатъка и пак нанасяш. Ползвам гел лакове на Стар найлс и на Bluesky. 

# 2
  • варна
http://arenainfo.eu/novini/tsvetovete-snb-barkodt-na-lyato-2014
тази марка бяха лаковете които ползваха в салона
Утре имам час и ако пак ми се прецака я сменям

# 3

Щом си решила пробвай пак ...
Но ако пак стане така по добре си купи гел лак (лакове) и се прави сама...

# 4
Аз също имах проблем с това и си купих лампа и всичко необходимо за да си правя в къщи, но и то отнема време, да махнеш стария да оформиш нокътя да почистиш кожи и да лакираш, за човек които не се занимава професионално, а държи и всичко да е идеално ми отнема два часа, накрая след толкова търсене намерих свестна маникюристка която прави всичко идеално. Лака ми седи 3-та седмица и не е мръднал. Съвета ми е и ти да потърсиш добре. Това което исках аз е да ми изгради нокътя с гел във форма на бадем и отгоре ми  слага гел лак. Лака е на Blue Sky което не е скъп лак. Не зависи от лака а от това кой ти прави ноктите. В София имам впечатления, че маникюристите не се стремят да те задържат като клиент, защото през вратата ще влезе следващия на които ще вземе парите и, за това ходя в провинцията.

# 5
Аз или карам без лак или ходя на гел. Последният път ходих при друга маникюристка и лакът издържа седмица. Махнах го сама и не съм ходила повече. Да попитам, нормално ли е да слагат основен цвят гел лак, а да рисуват с нормален лак върху гела и след това топ и в лампата?

# 6
Аз или карам без лак или ходя на гел. Последният път ходих при друга маникюристка и лакът издържа седмица. Махнах го сама и не съм ходила повече. Да попитам, нормално ли е да слагат основен цвят гел лак, а да рисуват с нормален лак върху гела и след това топ и в лампата?
Това го правят за икономия, иначе си има специални гелове за декорация. Но става и с обикновен, ама за мен е много тъпо, при положение, че се дават толкова пари за маникюр.

# 7
Досега съм ходила при маникюристки, които не можеха да рисуват. Към тази се насочих, защото исках рисунки. Странно ми беше, когато ми ги направи с нормален лак. Мислех си, че може това да е причината да се развали лака толкова бързо.

# 8
Лаковете са добри, значи проблема е в маникюристката. Този лак на мен не ми мърда. По-добре си намери друга маникюристка или сама се научи не е трудно и излиза много по-евтино. Аз вече свикнах и си ги правя много бързо. Отнемам ми най-много 30 мин., без декорации говоря.

# 9
Досега съм ходила при маникюристки, които не можеха да рисуват. Към тази се насочих, защото исках рисунки. Странно ми беше, когато ми ги направи с нормален лак. Мислех си, че може това да е причината да се развали лака толкова бързо.
Нещо не ти ги е запечатала добре и за това са се прецакали. Аз примерно си правя френски с гел лак и като ми омръзне си го лакирам с обикновен лак отгоре.

# 10
Колко е нормалната цена за гел? На различните места ми вземат различни суми. (20-25-30-35)

# 11
Колко е нормалната цена за гел? На различните места ми вземат различни суми. (20-25-30-35)

При моята маникюристка е 20 лв. гелът. Включва махане на стария, маникюр, нанасяне на нов лак, без декорации и рисунки.
Говоря за София - център.

# 12
В Пловдив също са различни цените. Преди съм ходила за 25 и за 35, разлика няма. Просто някои и си оценяват труда по- високо. И за това ми писна и се научих сама. Все пак едно шише с гел лак струва 18-22 лв., а ние даваме за едно ходене по толкова. Хич не ми се вписа в сметките, не е кой знае какво да си сложиш гел лак. И почнах сама. Така си купувам повече цветове, вместо да ходя да им избивам шишето лак. Лично мнение  newsm47

# 13

При моята маникюристка е 20 лв. гелът. Включва махане на стария, маникюр, нанасяне на нов лак, без декорации и рисунки.
Говоря за София - център.

Може ли да кажеш къде се намира? Предполагам си доволна, колко време издържа?

ShellyKeys, можеш ли да ми пратиш сайт с лакове и цените им?

# 14
Ако искаш, пиши ми на ЛС и ще ти пратя телефона на маникюристката си Simple Smile
Намира се до НДК.
Издържа две седмици +/- някой и друг ден. Аз обикновено ходя на 2 пълни седмици + 3-4 дни , понякога и до три съм го докарвала без да се "отвори" гела  Peace

Общи условия

Активация на акаунт