Забременели след инвитро - тема 12

• 44 954
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
  • София
 А иначе на вас раната с конци ли ви е зашита или е захванат с телбод, както при нас?

Pinky, аз нямах конци. Не зная как е било, но на 7 ден на другите две момичета в моята стая им махаха конци, на мен ми казаха, че нямам и само ми махнаха превръзката Thinking Трите бяхме при различни лекари, явно имат различна практика. Коремът ми долу на операцията беше прегънат навътре и образуваше една голяма гънка, рана не се виждаше, много ми беше странно. Така си ми седеше до скоро, но вече се е изпънало мястото.

Бистре  Hug Ще се оправи малката, не се измъчвай. Какво да правим, аз сама си я гледам и ми е трудно, измъчвам се, че не се грижа достатъчно добре, по цял ден не сядам и все ми се струва, че не е достатъчно и все не съм удовлетворена за грижите, които съм положила.

# 46
Ето ме и мен. Аз в последно време по слабо ги усещам бебоците,но сигурно вече им е доста тясно и няма накъде да шават. А и нещо кг. не качвам в последно време и тумбата не расте. Чакам си прегледа във вторник и да видим вече дали ще определим дата,че карам вече 34г.с.
Тялото не спира да си ме сърби,лекарката ми каза да не се къпя с душ гел и да се мажа с бебешко олио. Много е гадно да се чешиш като крастава и от тези жеги се потя зверски.
Добре дошли на новите момичета!
Бисе аз ще съм сигурно най-неподготвената като родя. Чета от време на време в нета и нищо не ми влиза в главата.

# 47
Здравейте момичета, утре ще пътувам Бургас - София за последна фетална морфология в 22-ра седмица, при д-р Михова.Мисля да се опитам да проведа и един разяснителен разговор с д-р Ташков, относно раждането (секцио). Искам да ви питам, дали някой знае, ще има ли училище за родители в Надежда, утре(събота)?

Друг въпрос, по-скоро , молба за мнения - в АИКО в момента има на промоция комплект шишета на AVENT, с 46% отстъпка, 4 бр. за 34 лв. - ето брошурата - https://www.aiko-bg.com/adlists/07.01.2015_AIKO_A07-5a/#8/z    .    Смятате ли че цената е изгодна и дали това е добър избор на шишета? Аз чакам близнаци и се чудя, два комплекта ли ще ми трябват? Опитвам се да купувам вече по малко бебешки неща, че започнах 6-тия месец Simple Smile

# 48
Aia аз същия комплект шишета щях да го вземам от mothercare за 15£,имаше шишета в розов и син цвят също, а стерилизатора за МВ там беше 13£. Цените са добри сега в Аико мисля. В крайна сметка си поръчах комплект от 4×260,2×125ml.-шишета,стерилизатор,ръчна помпа за кърма с шише 125мл.,2 биберона,2 залъгалки и четка за шишета за 75£. Ще пробвам засега с тях,ако не стигнат винаги мога да купя още шишета при необходимост.
Към вече родилите мами-уред за подгряване на шишета ползвате ли? Има толкова много неща на пазара,че човек хем иска да е подготвен с всичко,хем не знае дали тези покупки ще са необходими.

# 49
Aia аз същия комплект шишета щях да го вземам от mothercare за 15£,имаше шишета в розов и син цвят също, а стерилизатора за МВ там беше 13£. Цените са добри сега в Аико мисля. В крайна сметка си поръчах комплект от 4×260,2×125ml.-шишета,стерилизатор,ръчна помпа за кърма с шише 125мл.,2 биберона,2 залъгалки и четка за шишета за 75£. Ще пробвам засега с тях,ако не стигнат винаги мога да купя още шишета при необходимост.
Към вече родилите мами-уред за подгряване на шишета ползвате ли? Има толкова много неща на пазара,че човек хем иска да е подготвен с всичко,хем не знае дали тези покупки ще са необходими.

Благодаря Ирина за отговора, ти си взела много добър комплект, дали го има още? Ако можеш сподели какво още си взела и от къде, ще ми бъде полезно, а сигурно и на другите мами. Ти децата в Бургас ли ще ги гледаш?

# 50
  • София
Аз вече имам повече от двумесечен опит с шишетата Авент Натурал, абсолютно си заслужават, много са добри Peace Биберонът е перфектен. Ползвам 4 шишета, 2 х 125 мл. и 2 х 260 мл. Освен това големите ми са със апликации слончета - лилави и зелени и са много красиви. Имам едно шише на Чико, въобще не струва.

# 51
Здравейте и от мен момичета, аз вече съм в 17та седмица и мисля че не усещам бебоците, от време на време си мисля, че са те но не съм сигурна. Първоначално всеки ден ли ги усещахте?
Aia много добра промоцийка наистина за близнаци и аз се чудя колко шишета ще са меобходими въпреки, че ми е рано още да пазарувам Simple Smile
Иринка и аз бих се радвала да споделиш какви други работи си купила и от къде, чета че от mothercare поръчваш имат ли доставка за България?
Момичета кога купихте първото нещо за бебенцата и какво беше то? Simple Smile

# 52
Сънче123, в Mothercare в момента има до 50% намаление на всичко, но не предлагат доставка до България: N.B. We are currently unable to deliver to Afghanistan, Azerbaijan Bulgaria, Burundi.... Аз лично не съм им фен, защото не виждам причина цените  да са в пъти по-високи от другите магазини.На мен 4 шишета комплект, помпа, стерилизатор за микровълнова и уред за загряване ми излязоха £33 от друг магазин.
Иначе така изглежда стартовия пакет и е на цена £75 .
Пробвай в Амазон или Ибей.

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 12:54 от disaster_83

# 53
Аз го взех същия комплект за 75£,видя ми се на прилична цена в сравнение с цените тук. Поръчах си и с него дрешки края на Юни и ме хвана яд като видях преди 2-3 дни че са намалили всичко наполовина.
Мисля да купя бодита и др. дрешки от бг сайтове-Хвърчило,Абубу,Чокобочко и т.н. Гледам че в Аико има намаление на спални комплектчета и може да ги видя.
Aia първоначално ще съм в Ст.Загора,после малко в Сл.бряг и октомври в Бургас- ние сме все на колела,а живот и здраве до края на годината трябва да сме отишли в Испания,че мъжа ми ще заминава октомври.

# 54
Здравейте и от мен момичета, аз вече съм в 17та седмица и мисля че не усещам бебоците, от време на време си мисля, че са те но не съм сигурна. Първоначално всеки ден ли ги усещахте?
Aia много добра промоцийка наистина за близнаци и аз се чудя колко шишета ще са меобходими въпреки, че ми е рано още да пазарувам Simple Smile
Иринка и аз бих се радвала да споделиш какви други работи си купила и от къде, чета че от mothercare поръчваш имат ли доставка за България?
Момичета кога купихте първото нещо за бебенцата и какво беше то? Simple Smile

Sun4e123, аз бебетата ги усетих около 20-та седмица, имаш време. Миналата седмица направих първата си покупка за тях. В H&M имаше добри намаления и купих 4 бодита с дълъг ръкав от органичен памук за 20 лв. общо. Никога не е рано за бебешки покупки, аз в суеверия не вярвам.

# 55
Аз го взех същия комплект за 75£,видя ми се на прилична цена в сравнение с цените тук. Поръчах си и с него дрешки края на Юни и ме хвана яд като видях преди 2-3 дни че са намалили всичко наполовина.
Мисля да купя бодита и др. дрешки от бг сайтове-Хвърчило,Абубу,Чокобочко и т.н. Гледам че в Аико има намаление на спални комплектчета и може да ги видя.
Aia първоначално ще съм в Ст.Загора,после малко в Сл.бряг и октомври в Бургас- ние сме все на колела,а живот и здраве до края на годината трябва да сме отишли в Испания,че мъжа ми ще заминава октомври.

Като дойдеш в Бургас, можем да се запознаем и да обменим опит, живот и здраве. Simple Smile

# 56
Сънче123, в Mothercare в момента има до 50% намаление на всичко, но не предлагат доставка до България: N.B. We are currently unable to deliver to Afghanistan, Azerbaijan Bulgaria, Burundi.... Аз лично не съм им фен, защото не виждам причина цените  да са в пъти по-високи от другите магазини.На мен 4 шишета комплект, помпа, стерилизатор за микровълнова и уред за загряване ми излязоха £33 от друг магазин.
Иначе така изглежда стартовия пакет и е на цена £75 .
Пробвай в Амазон или Ибей.

disaster_83, ти от кой точно магазин взе твоят комплект?

# 57
Да няма проблем Aia .
А аз продължавям да се ослушвам и да не си купувам още нощници за болницата,а карам 34г.с. Тези които ги продават с копчетата откъм гърдите,ми то късия ръкав много дълъг ми се вижда,в тези жеги нама да ги изтърпя тези нощници. Сега спя по един широк потник на мъжо,а снощи дори и него махнах и по едно леко чаршафче. Не издържам на горещини и това е.

# 58
Ая, тези неща съм ги вземала от Теско и в момента те имат много добра промоция на Авент(шишета, помпа и стерилизатор за £51), но мисля, че няма доставки извън страната .
http://www.tesco.com/groceries/product/search/default.aspx?searc … amp;N=0&Nao=0

# 59
  • Живее на Луната
Нямаме ли новини от Рибчето?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт