Забременели след инвитро - тема 12

• 44 989
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Аз днес ходих да си записвам час за ранен ултразвук. Тук, където аз живея, за тези, които са забременяли ин-витро се полага такъв до 8 седмица.
А къде живееш, Антеа? Аз май се досещам,ама да питам все пак  Wink
Disaster_83, в Норвегия съм Simple Smile
Е,не познах значи Simple Smile Мислех, че си някъде из Кралството, защото и тук е горе-долу така. Ама и аз искам да видя Скандинавия Wink

# 616
Панда, добре дошла Hug

# 617
  • Русе
Момичете благодаря за подкрепата.
Общо взето девойката е добра с мен, спи си и започва да плаче ако е гладна или наакана. Вече сменях и наакан памперс, тя си засука добре само  дето мен ме болят зърната вече и ще видим как ще се справим.
 Това от мен засега.

# 618
Честити бебоци на мама Джи, Иринка и Дидка. Да растат здрави, щастливи и много обичани деца!  Heart Eyes

Клео, Панда добре дошли. Лека бременност до термин!

# 619
  • Варна
Момичета, бихте ли споделили до коя седмица взимахте прогестеронови препарати. Заради кръвоизливите и отлепването, аз съм на максимална терапия - 3*2 Утрогестан и 3*1 Дуфастон. Следващия преглед ми е чак в 16-та седмица и се чудя няма ли да ми е множко вече?

# 620
Има момичета, които приемат и до късни седмици, така че няма да навреди. Изчакай си прегледа или звънни/пиши имейл на лекаря си. От какво точно се притесняваш?

# 621
  • Варна
Има момичета, които приемат и до късни седмици, така че няма да навреди. Изчакай си прегледа или звънни/пиши имейл на лекаря си. От какво точно се притесняваш?

Ще си чакам прегледа... Не съм се притеснила чак толкова. По-скоро май вече ми се иска да понамаля тези огромни количества хапове, които гълтам ежедневно...  Sick

# 622
Аз може ли един въпрос към мамите с близнаци...  Blush
Някой може ли да даде мнение за тази количка Easywalker duo? Намерих я на добра цена втора ръка с кошовете за новородени и сега се чудя  newsm78
Скрит текст:

# 623
Нямам много време с 2 бебета и после ще ви чета. Нас утре ще ни изписват,а вече 2 вечери спя по 2 часа,защото са при мен,чувствам се изтощена много. Кърма имам вече и цедя че нещо им е трудно сукането още и с шише им е лесно,мързеланки са ми. Днес ми махнаха лепенката,а в понеделник и котците. Боли ме и опъва още,но няма как. В сряда едната бебка я сложиха на система че бе по ленива и само спеше,от вчера сутринта е при мен и тя и следобед взе да плачи и да се кокори. Снощи към 1.30 взех да се цедя и до 5ч. ядоха 2 пъти. Спат по около 3-4ч.,но доктора каза че още са малки и е нормално да спят по около 20ч. на ден. Ядът,повръщат и все се притеснявам дали изобщо задържат нещо. Другата бебка суче от време на време,мъча я макар и с много рев и накрая и давам от шише,че ми става жал. Качих 2 снимки от днес в албума

# 624
  • При вещиците
Рени, вие сте готови за плитки. Красавици!
Кали, аз приемах прогестерон до 16 гс без да съм имала никакво отлепване. Мисля Дани, приема до края. Моята доза беше 2 пъти на ден Кринон гел и по количество приет прогестерон идва в повече от утрогестан 3х2.
Ниана, изглежда много добре с тези големи колела. Тук при нас доста ползват подобни за породени деца.

# 625
Рени, наистина сте готови за прически  #Silly

Дидка, и мен много ме боляха зърната в началото - мажи с лансинох, наистина помага, но ще е така поне няколко дни. Сега ме болят само в началото за секунди, ако гърдата е много пълна.

Качих снимка на Мишо в албумчето  Peace

# 626
Как сте с кърменето? Голям зор ни е храненето. Свикнаха на шише и не искат да сучат,то с шише лесно,но ръцете ме болят от помпата,а едва от вчера я ползвам и повече от 40мл. на 3ч. не пускам,а не им стига и дохранвам с АМ. Големи мъки,единия ден ако едната яде,другата само ще връща изяденото,но др.ден обратното. Ребрата ме болят много и ръцете,краката ми са огромни и се подуват за секунди,раждането ми обърка целия организъм и все едно не съм аз.
Помрънках повече,но утре като се приберем и няма доктори и сестри наоколо ще е екшън.

# 627
Ние също нямаме никакво развитие с кърменето.. почти нямам кърма и се дохранваме. Иначе нямам проблем след раждането... да чукна на дърво всичко е наред, вече нямам болки. Доктора е направил страхотен разрез.. белег няма да остане.. адски съм доволна от цялата операция и сега след това. Само малко хормоните ми бошуват... ама това няма как...

# 628
  • При вещиците
Дизастър, чного джиджан Мишо  Simple Smile
Теди, ти къде ражда? Разкажи малко за условията, цените...
Рени, ще сте по-спокойни в къщи.

# 629
Рени, не се отказвай от кърменето. Знам колко е изнервящо да ти реве детето от глад и да не може да засуче и тепърва да цедиш мляко и т.н. Мими беше така, не можеше да засуче и аз след 3-4 дни борба се предадох, просто не издържах на плача й и така 11 месеца цедях и давах в бутилка. Ужасна хамалогия е и ставаш зависима от помпата. В смисъл да идеш на гости или да ти дойдат гости не може да седнеш да се накърмите ами трябва да предвидиш време за цедене. Сега с Лили е различно - тя оюе от 1 път си засука и вече се научи. От опит казвам, че ако издържиш 1 седмица или до 10-на дни да се мъчите и учите да се кърмите после ще свикнат. Лили я кърмя и давам с бутилка АМ или изцедено мляко, засега е ок - кърмим се, но понякога усещам, че е объркана в началото, не знае бутилка ли е това или гърда и и отнема няколко сукания докато разбере какво да прави. Пак цедя 1-2 пъти на ден и пак мия бутилки, но поне детето ми не реве от глад, а веднага я слагам на гърдата и се успокоява. Трудно е в началото и дано успеете да се нагодите, че цеденето е уморително.

Общи условия

Активация на акаунт