Забременели след инвитро - тема 12

• 44 970
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте Simple Smile
Днес след бурна разходка направо съм скапана.. от баби и дядовци и полезни съвети на домакинята.

Аз родих в Шейново с избор на екип. Сумата е 800лв, това си е ценовата листа на болницата, не съм дала стотинка повече за нищо.
Нашата девойка сама си избра датата, на 17-ти ми изтекоха водите и веднага се изстреляхме за болницата където ме чакаше моя доктор. Веднага започнаха подготовката за операцията и след два часа някъде се роди нашата малка принцеса.
След секциото имах притеснения защото всички ми казаха, че като си платиш на екип после не ти обръщат внимание... това въобще не беше вярно, не съм усетила никакво подобно отношение. Всичко мина по учебник на 5-тия ден си тръгнахме към вкъщи Simple Smile

Успех на всички момичета на който им предстой незабравима среща с техните малки съкровища  Hug

# 631
  • Живее на Луната
Добро утро момичета, много сте тихи тези дни, сигурно се наслаждавате на хубавото прохладно време. Аз вчера цял ден бях на плажа завита с 2 кърпи и с книжка, много хубаво беше.  Heart Eyes

Теди, браво на теб и девойката, не те е мъчила много. За Шейново напоследък чувам все по-добри отзиви.

Лили, реши ли къде ще раждаш, кога се прибираш в БГ?

Кали, на мен ми ги спряха рано - още към 10-та седмица, но д-р Сигридов има други разбирания за лекарствата  Peace

Иринка, Пинки, Дизастър, Дидка, целувки на малките бебчовци и дано имате повечко време да наминавате тук и да споделяте.  Hug

# 632
  • При вещиците
Бел, би трябвало следващата седмица да пътуваме. Обзел ме е някакъв стрес. И не съм решила още за болница, което още повече ме натоварва. Трябва и за замразяване на стволови клетки да проверявам. Въобще съм доникъде.
Ти къде си се насочила за раждане.
Гледах термините и следва Александра за раждане. Да мине да ни е отчете.
Еди, как сте вие? Франи и ти се изгуби? Новите мами съвсем изчезнате!
Благодаря на родилите мами, които на "наглеждат" и нас. Нали знаете, че ни е много полезно и приятно   bouquet

# 633
Този месец ще има затишие като гледам само една мама има. И нови попълнения няма. Абе ваканционно настроение Simple Smile)
Аз пък го добутах до 12г.с. макар и със зацапване. Ама вече съм ок. Времето не минава вече толкова бавно и животът ми се нормализира след изчезващите гадене и повръщане Simple Smile)))

# 634
  • Варна
Аз пък го добутах до 12г.с. макар и със зацапване. Ама вече съм ок. Времето не минава вече толкова бавно и животът ми се нормализира след изчезващите гадене и повръщане Simple Smile)))

Licoco, ние с теб се движим горе-долу заедно. Аз съм в 13-та. Ти лежа ли заради зацапването?
Аз вече трябва да правя кратки разходки, обаче още съм със зацапване и някакси не смея. Да не говорим, че не мога да измисля къде да се разхождам в тая жега. Ходих в МОЛ-а онзи ден с колата до там, ама много се изморявам. Не знам от продължителното лежане ли е...

# 635
Ами моето запапване трае по два дни и досега ми се случва два пъти. Днес съм добре. Не съм лежала, но не съм се преуморявала. Вече гледам да не се шашкам колкова.
От залежаването е съвсем възможно да се чувстваш изморена. Пожелавам ти скоро да се чувстваш отлично.

# 636
bebe2015 къде се загуби?
Драсни някой ред, мисля те! Знам, че всичко ще е наред, но моля те не изчезвай така! Simple Smile   bouquet

# 637
Дивчо   bouquet
Тук съм. Чета ви всеки ден и ви се радвам.
Дадох преди дни кръв. Вече е в Германия и до края на следващата седмица трябва да получим резултата. Започна обратното броене и все повече потъвам. Пия леки успокоителни. Често си поплаквам и чета книги, за да не мисля.  Разхождам се и ровя из саксиите с цветята.
Това е при мен. Чета ви редовно. Целувки на всички

# 638
Лили, тук съм, но сме потънали в приготовления за преместването - в сряда натоварваме един бус и се връщаме в Русе. Обещавам там да съм по-редовна:)
Иначе за последно преживях малък екшън в сряда на последната ми ЖК при д-р Ташков в София. Не знам как, но на малкия смотан ултразвук в държавна болница "Сердика" той видя, че бебето леко изостава. Цяла нощ не мигнах, защото прочетох лоши работи, но на другия ден така или иначе имах час при Сигридов да мерим шийка. Шийката е пораснала даже /не знаех, че е възможно/ - станала е 4 см, но като му казах, че Ташков е забелязал леко изоставане на детето, Сигридов видимо се притесни и каза, че това е много лошо и може да е белег за генетично заболяване. Няма да ви казвам как се почувствах за момент! Така по никое време се наложи да правим фетална морфология в 18 г.с., след което се оказа, че детето дори е напред с 5 дни! Ама как могат да ти изкарат акъла тези доктори...Както и да е, за Ташков мога да кажа само най-хубави думи - като отношение и професионализъм /в крайна сметка той си е специалист по ражданията/, но за техниката в държавните болници нямам думи. ЖК по Здравна каса става само за болнични и за някое друго направление за изследване Confused
Иначе имам снимка на бебка от 3Д-то, ще я метна по-късно в албумчето, ако се справя.
Лили, приготвяш ли багажите вече? София те чака и то май с по-прилични температури /поне днес е малко по-хладно/, но ти така или иначе си имаш тренинг с жегите, де;)
Радвам се за другите момичета - Кали, Ликоко, Бебе, че излизате от първото тримесечие. Сега нещата ще се успокоят. Стискам ви палци всичко да е безпроблемно оттук нататък Praynig

# 639
Мили ми, сладурки и аз влизам днес в 4-ти месец и съм много щастлива, да чукна на дърво. Чета Ви, редовно. Радвам се на всеки един ваш успех, тръпна при всяко раждане, притеснавям се, като чета за проблеми. И изобщо съм една съпричастна бъдеща мама. Спрях допълнителните  лекарства. Оставам на фракси, фолиева и неоксида. Разхождам се всеки ден до Южния парк или на пазар. Не пропускам да илизам. Виждам се и с някоя, друга приятелка. Върша си задачи. Домакинствам по малко. В къщи плаче за основно чистене и се чудя човек ли ще викам, фирма ли. Но и ремонт на стаята ще прави мъжа ми, през есента. Та ще видим кога ще чистя. Сестра ми е натъкмила всичко от племенника и само чака да се отърве от бебешките багажи, което пък ще е голямо облекчение за нас. Но ще трябва и ние нещо новичко да вземем, за първото детенце.
Иначе мисля в края на август да отидем на отворените врати на Щерев.
Мисля септември или октомври да посетя и училището им за родители.
Та, така.
Чакам преглед на 18.08 и се надявам всичко до тогава да ни е спокойно и да сме добре на самия преглед.
Хубава неделя, на всички Ви!

# 640
Бебе, всичко ще е наред- предчувствам го! Просто е трябвало да се попритесняваш, но никой не е казал, че да си мама е лека задача Simple Smile ей сега ще се търкулне тази седмица и ще се похвалиш с добри резултати. Знаеш, колко е важно да си мислиш хубави неща- трудно е зная, но моля те опитай!
И аз чета редовно, но рядко пиша ( а и обикновено никой не ми отговаря на глупавите въпроси  Laughing) Вълнувам се с всички! Бебе, ще чакам новини от теб! Още от темата на Надежда сме си заедно, така ще си изкараме и до края   bouquet Hug

# 641
Bebe, стискаме ти много силни палци и се молим. Hug

# 642
  • При вещиците
Дивчо,защо така? Я,задай един въпрос.
Бебе, всичко ще е наред.

# 643
  • Живее на Луната
Лили и аз още не съм решила, общо взето гледам Токуда и Надежда. Ще чакам да наближи и ще говоря със Сигридов да видим какво ще препоръча. За стволовите клетки има няколко варианта, включително такива които се съхраняват в БГ или чужбина. Ние сигурно ще изберем чужбинските, че тук им нямам много доверие.

Бебе, стискам палци за хубави резултати.  Praynig

# 644
  • При вещиците
Бел, и на мен едната ми е Токуда. Има обаче едно НО за клетките-в определена болница се допускат определени фирми за събиране на стволови клетки  Thinking ...и това ще трябва да съобразяваме.

Общи условия

Активация на акаунт