AVON - обсъждане на продукти - тема 19

• 78 273
  • 760
  •   1
Отговори
# 735

Има някаква промяна (или аз съм зле с грамотността  Joy), но албумите на Рени не са толкова лесни за намиране като преди.Излиза само директния линк и не може (аз не мога) да се разгледа съдържанието на други албуми и снимки.Ако има някакъв трик, споделете.

Този проблем се появи от няколко месеца когато гугъл плюс тотално смениха концепцията и от албумен тип се стремят да конкурирст фейсбук. Имат публикации та коментари та прочие чудесии от сложни по сложни. Аз самата понякога не мога да си намеря някой албум не се смейте. А да кача снимки също става от сложно по сложно първо качваш като снимки но не са видими за никой,после обединяваш в албуми, после ги шерваш към гугълплюс а не както преди саморазрешаваш за общо ползване. Но пък там ми е цялата библиотека на ейвън и няма да я сменя поне за сега понеже никой друг не ми предлага по удобни опции.преди бях на уебшот наложи  се да се махна поради въвеждане на заплащане. Сега тва...

В светлинатана трудностите най- лесният вариант е този. Долу е линка към всики качени папки, тоава е линк към профила ми. От там търсете по имена на папките. Направени са да са максимално добре обозначени. Примерно

Avon номерна каталог /година и на какъв език е . на български е с blg.

Ето линка

https://plus.google.com/112755161844152358349

Другото което беше важно! На папката цъкайте на преглед на албума.!!!!! Ако цъкнете на самата снимка а не долу на надписа се вижда само снимката на корицата!

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 19:28 от _re_ge

# 736
Рени, така вече е идеално   bouquet!

Моля те, сложи и този линк на първа страница, като правиш новата тема  Hug!

# 737
Рени, наистина сега и аз се ориентирах в каталозите, много ти благодаря  bouquet

Искам да попитам за една розова вода от комплекта на стр.224 в 16-ти каталог, за какво се използва?

# 738

Искам да попитам за една розова вода от комплекта на стр.224 в 16-ти каталог, за какво се използва?

Аз лично от години си мия с нея лицето сутрин . кожата ми е суха годините ми са 45+. Имам розова вода в шишенце с пулверизатор пресипвам си и пулверизирам лице и шия. Оставям да изсъхне. Но на ейвън не съм купувала. Купувам български в по големи опаковки. Но и там не ми харесва че никъде не е обозначено каква е все пак концентрацията й.

# 739
Aз ползвам розовата вода като тоник. Почиствам лице и шия с мицеларна вода или др.почистващ продукт, след това с тампонче, напоено с розова вода обтривам.

# 740
  • София
Някъде срещнах коментар за парфюм Месмерайз черния,че се доближавал до аромата на Армани Код черния. Днес го пробвах този Месмерайз,абсолютно вярно. На мен Армани Код черен е един от любимите ми,така че Месмерайз също влиза в листата с любими аромати. Върховите нотки са леко сладникави,по аромат се доближава на захаросаната слива,но след това сърцевите нотки стават по-улегнали и близки до аромата на Армани Кода. За дами,които обичат наситените аромати. Пръснах сутринта и още го усещам.  Party

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 16:40 от didis1982

# 741
Благодаря на _re_ge и *Камея за отговорите  Hug

# 742
И аз обожавам Армани код, но Мерсмайза въобще не ми заприлича на него. Хареса ми, но нищо общо за мен между двата

# 743
  • София
Кой интимен гел препоръчвате? Последният, който поръчах беше ужасно рядък, но не помня цвят...дали да рискувам отново?

Хубава ли е маската за коса с арганово масло, утежнява  ли косата?

Поръчах Месмерайз...или както там му е името /видях отзив, че прилича на Армани код, а това е любимия ми зимен аромат/, само дето е тоалетна вода, дано не е гола вода  Praynig

*Аз съм със зеления интимен гел с черешовия аромат. Добър е, на мен консистенцията ми допада и аромата е приятен. Преди време бях поръчала някакъв друг,вече не го помня, миришеше отвратително.

*Маската с арганово масло при мен действа добре.

*А Месмерайза черния на мен също ми се струва,че има някакви еднакви нотки с Армани Кода, не е едно към едно, но е хубав и приятен  bouquet

# 744
Здравейте, дами  Hug Hug Някой използвал ли е Ексфолиант за тяло Dazzling Moments и дали е доволен? МЕрси Hug Hug

# 745
Здравейте, дами  Hug Hug Някой използвал ли е Ексфолиант за тяло Dazzling Moments и дали е доволен? МЕрси Hug Hug

Приятен, нежен аромат. Но е тип щадящ с нежни деликатни частици. Не прилича на тези от планет спа ,те са по силно ексфолиращи. Но е несравним с тези на натуралс.те са съвсем гола вода.

# 746
Казвате Femme Icon е хубав? Не съм го помирисвала и се чудя още дали да го взема.
Сладникав ли е много?

# 747
Казвате Femme Icon е хубав? Не съм го помирисвала и се чудя още дали да го взема.
Сладникав ли е много?
На мен лично чак много не ми е, но си е сладникав Simple Smile Има нещо топло и типично зимно в него, идеален е за сега Peace

# 748
Сладникав ли е много?

Много много хубав. Сладък е флорално плодов , но не сладникав. Като казвам сладък имам предвид не е озонов акватичен морски. Но не е да кажем наистина сладък като Лак на Шарапова , Фар Ауей или Раре голд. Аз много го харесах. Взех си мини за 3,99 вместо мостра и сега съм се прицелила в К 1 където ценатата му ми харесва. Но тук в К 17 е на комплект и цената на комплекта също е хубава. Бих казала че е много по хубав от другия Фемм.

# 749
Благодаря ви за мненията  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт