На пазар във Варна - 39

• 61 890
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • по морето
Здравейте,
моят въпрос май не е съвсем за тази тема, но мисля, че и тукще има кой да ми отговори и да сподели опит  Hug Трябва ми фирма за поставяне на външна изолация, която работи добре и с качествени материали. Ще се радвам и някой със собствен опит да сподели мнение.   bouquet
Варнастрой инженеринг, контакти в нета ще намерите, ако не може да намерите може да пишете на ЛС, тлф собственика на фирмата ще ви дам директно да се разберете какви материали искате, цени какви са, скеле ще има ли или алпинисти трябват и т.н.
За покриви и изолации също Братя Георгиеви - всичко за покрива, свястна фирма.
И на двете фирми собствениците са ми приятели и съм ползвал услугите им без забележки към изпълнението.

# 166
Търся жена, която изработва някакви неща благотворително.
Държа да са на детска тематика - без значение играчки, аксесоари, изделия от плат...
Каузата също няма значение, само да се знае , че средствата отиват по предназначение.
Всъщност може и да не е от Варна, но бих се радвала да е. Simple Smile

# 167
Търся хубав детски дъждобран и никъде не намирам.

Някога детето имаше от "Биберон", но сега ми трябва по-голям,за 10 годишно.

Дъждобрани съм виждала в Джъмбо и Декатлон.

В Декатлон ходих, имаше само до кръста, като якета.Дали по друго време е имало и по-дълги?
В Джъмбо не съм проверила, ще отида там, благодаря!

# 168
  • Варна
Добрите и качествени материали качват сметката на кв. м. Зависи  от това дали си склонна да се разделиш с 9 или  с 21 лв на кв. м. Условно. Стиропор, Фибран, различни дебелини - различни цени.

Наясно съм, че цената зависи от ползваните материали  Peace Трябва ми изпитана фирма, а цената така или иначе, предполагам, ще ми я смятат, след като направят оглед и видят общата квадратура. Нали така се процедира по принцип?

Варнастрой инженеринг, контакти в нета ще намерите, ако не може да намерите може да пишете на ЛС, тлф собственика на фирмата ще ви дам директно да се разберете какви материали искате, цени какви са, скеле ще има ли или алпинисти трябват и т.н.
За покриви и изолации също Братя Георгиеви - всичко за покрива, свястна фирма.
И на двете фирми собствениците са ми приятели и съм ползвал услугите им без забележки към изпълнението.
Благодаря и на теб, ще я проверя фирмата. Иска ми се да проверя няколко фирми и да си преценя.

# 169
  • по морето
Трябва да ви се направи оглед, оферта - кое колко, срок на изпълнение да се даде, това е. 

# 170
  • Варна
Държа да са на детска тематика - без значение играчки, аксесоари, изделия от плат...
Каузата също няма значение, само да се знае , че средствата отиват по предназначение.

В тази тема пишат дами, които се занимават точно с това, организират и коледни базари
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=821115.0

# 171

В тази тема пишат дами, които се занимават точно с това, организират и коледни базари
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=821115.0
Ще задам въпрос и там , благодаря Simple Smile

# 172
Не е точно по темата пазар, но се надявам да знаете къде мога да даря/подаря дрехи за бебче до 3м.

# 173
В тази група се подаряват неща. В повечето случай се даряват пари за болни деца. Ако искаш разгледай
https://www.facebook.com/groups/1512280605662832/

# 174
  • Където си поискам:)
Здравейте дамии,

скоро ми предстои да стягам багажа за родилното, та въпроса ми е в коя аптека мога да намеря всичко, на поносими цени, което имам да купувам по списък от АГ-Варна.

Благодаря Ви!

# 175
  • Варна
Здравейте дамии,

скоро ми предстои да стягам багажа за родилното, та въпроса ми е в коя аптека мога да намеря всичко, на поносими цени, което имам да купувам по списък от АГ-Варна.

Благодаря Ви!
Санитарните неща ( еднократни чаршафи, лигнин, памперси, мокри кърпи, подплънки и т. н.) си купих от Депо Бебе център на Колхозния пазар. За конците и абокатите може би в Марешки, не знам.

# 176
Здравейте някои да знае от къде мога да си купя ръчна месомелачка с приставка за доматен сок, в големите магазини има само електрически а в домашните потреби нямат.

# 177
  • Варна
Не е точно по темата пазар, но се надявам да знаете къде мога да даря/подаря дрехи за бебче до 3м.
Проверете в Дома във Виница, дали приемат употребявани дрехи.

# 178
  • Варна
Момичета помагайте, малката изтърва таблета и сега капака му се мърда/добре, че дисплея е здрав/, но го включвам трудно и като пусна нещо тръгва и след няколко сек. забива всичко, та трябва ми препоръчан сервиз, където могат да оправят проблема и ако стане за 2 дни още по-добре, че ни предстои дълъг път в неделя и таблетът ни беше спасението за спокоен път  ooooh!

# 179
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
От дясната страна на ДЯ Приказен свят(с/у Пикадили Чаталджа) има една кооперация.В нея има сервиз за телефони,но попитай може и таблети да поправят.

Общи условия

Активация на акаунт