На пазар във Варна - 39

• 61 854
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Щастлива мама на 3 слънца
http://www.feelunique.com/p/Mavala-Eyelite-Double-Lash-10ml?url= … 10ml&slang=EN
някой да го е виждал във   Варна ?

# 226
  • Варна
Здравейте, знаете ли от къде мога да купя платове за пачуърк? До сега не съм се занимавала с това и търся по- евтини платове за проба.

# 227
  • Варна
Днес видях нов магазин за платове. Не съм влизала, но изглеждаше доста зареден. От кръстовището но МакДрайв тръгваш посока катедралата по десния тротоар. В началото на ъгъла е Теленор и може би 10 магазина по-напред е. Табела с червен надпис. Ако не се лъжа "Алекси и синове" беше името.

# 228
Къде продават френски сладки макарони във Варна?

eli70o0, преди време беше ми препоръчала фотограф. Виждам , че рд е минал. Доволна ли остана?   bouquet

# 229
  • Варна
Френски макарони продават в Пикадили, от задната лява страна на църквата Св. Петка има сладкарница на ъгъла, и в една малка сладкарница до обменното бюро Варчев, което е над Общината до велоалеята.
Не съм ги опитвала. Яла съм в Букурещ, но пък не съм яла във Франция, за да знам автентичния вкус и сравня.
Харесват ми. Прилича на слепени целувки с различен аромат и крем.
Мисля, че в Лидл продават замразени и ти си ги изпичаш.
Предполагам, че тези в сладкарницата също са били замразени, а не прясно приготвени.

# 230
  • Варна
Френски макарони също и в бистро Европа.

# 231
  • варна
Днес видях нов магазин за платове. Не съм влизала, но изглеждаше доста зареден. От кръстовището но МакДрайв тръгваш посока катедралата по десния тротоар. В началото на ъгъла е Теленор и може би 10 магазина по-напред е. Табела с червен надпис. Ако не се лъжа "Алекси и синове" беше името.

Не е нов магазина ,но наистина има много платове- май са по- фини материи обаче .

# 232
  • Вестерос
Има и в сладкарница над дюнерите на центъра

# 233
Знаете ли къде има маратонки Salomon във Варна?

# 234
  • ride my bike...
В спортния магазин в Гранд мол. Мисля, че Интерспорт се казва.
В Декатлона също има
http://www.decathlon.bg/search?controller=search&orderby=pos … mp;submit_search=

# 235
Здравейте, знаете ли от къде мога да купя платове за пачуърк? До сега не съм се занимавала с това и търся по- евтини платове за проба.

Магазинът за платове в подлеза на ж.п. гара, мисля, че имаше и един около Полиграфия, а може да пробваш и в някой магазин за втора употреба / ако тази идея е приемлива за теб/, където може да откриеш много интересни неща/ напр. в Бултекс/. Успех в начинанието Simple Smile !

# 236
  • най-шареното място
За пачуърк можеш да ползваш даже стари дрехи. Simple Smile Потърси и в интернет.

Макарони правят Лагард. Има ги по Оле и на ул Тролейна.

# 237
  • Варна

Макарони правят Лагард. Има ги по Оле и на ул Тролейна.

и на пазара на Чаталдажа Peace

# 238
Мерси за инфото за Salomon.

Аз за пачуърк ползвам хасе от магазин за платове за домашен текстил. Случвало е да си купя една калъфка за възглавница, ако десенът ми харесва, и да си я нарежа. Също, дрехи (ризи, чаршафи) от магазини за втора употреба.
Има един магазин на Сливница и Ген. Колев за италиански платове, на чиято витрина има разни шарении, но не съм влизала. Ако е памучно и тъкано - все става.

# 239
Някой знае ли дали в Grand Mall е имало нови зареждания или дали ще има скоро време?

Общи условия

Активация на акаунт