На пазар във Варна - 39

• 61 778
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, моля да ми помогнете, искам да купя подарък за момиче на 6г., и да ме ориентирате къде вече има заредени есенни колекции,на разумни цени .

# 331
  • Варна
 Къде във Варна предлагат обкантване на килими??

В Домко гледам цената на лин.метър е 1.50.
Да сте виждали някъде по-ниска цена?

# 332
  • Където си поискам:)
Къде мога да намеря разнообразие от бебешка козметика и по- точно Buebchen?
Благодаря Hug

# 333
  • Варна
Smile_K в магазини "Борн"

За телевизия и интернет- на Мсат сме с оптичен интернет. Ако има значение-на центъра. Много рядко има проблем, който се отстранява бързо.

# 334
  • Варна
Момичета къде във Варна има пункт за изкупуване на хартия?  Praynig

# 335
  • Където си поискам:)

За телевизия и интернет- на Мсат сме с оптичен интернет. Ако има значение-на центъра. Много рядко има проблем, който се отстранява бързо.

мерси  bouquet Виждам, че се намира някъде срещу Окръжна болница, там може би ще има и прахове за пране.

# 336
В "Левски", до Втори корпус на ВИНС Peace
Трябва ми техник за ремонт на пералня. Някой да има координати на сигурен такъв?

# 337
  • Варна
Шива благодаря ще потърся за адрес Peace

# 338
  • Варна

мерси  bouquet Виждам, че се намира някъде срещу Окръжна болница, там може би ще има и прахове за пране.

Има, да. Това са магазините за немски препарати. Аз от там купувам прахове за пране. Особено от бебешкия Персил съм много доволна. Имат магазин до Майчин дом, на центъра срещу Графити и още магазини, но не им знам адресите. Виж ги в интернет.

# 339
  • Варна
В "Левски", до Втори корпус на ВИНС Peace
Трябва ми техник за ремонт на пералня. Някой да има координати на сигурен такъв?

За ремонт на пералня - Мирчо
Скрит текст:
0888666469
  Peace

# 340
  • Варна
Може ли да ми обясните къде в Чайка се намира пазарчето, където във вторник продават фермерска продукция?

"Чайка" ми е почти непозната. Знам района около ДКЦ-то, както и района между най-първия МОЛ и ОМВ в другия край.

# 341
Здравейте, да сте срещали някъде подобни шишета за вода с футболни отбори?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00MFVPS9U?psc=1&redirect … id=A1VGDLQY2MS7ZY

# 342
  • Варна
Може ли да ми обясните къде в Чайка се намира пазарчето, където във вторник продават фермерска продукция?

"Чайка" ми е почти непозната. Знам района около ДКЦ-то, както и района между най-първия МОЛ и ОМВ в другия край.

Тръгваш от високия блок ,който е на ъгъла срещу "Нашенци" и е на самата магистрала за Златни в посока Златни. И стигаш до пазарчето на Чайка .  Simple Smile

# 343
  • Варна
Да завия ли по уличката, която разделя ДКЦ-то и високия блок?
Тази улица ли стига до пазарчето?
Трябва да паркирам някъде.

# 344
  • Вестерос
Влезте в пресечката срещу Административния съд. Ще повървите 5 минути и сте на пазарчето.

Общи условия

Активация на акаунт