На пазар във Варна - 39

• 61 532
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • Вестерос
Там има със сигурност, може и сама да си направиш, но металният елемент се прецаква много бързо

# 421
Благодаря,момичета написах в мапса,но намерих един само че е на ъгала на Мария Луиза и Драгоман за него ли става на въпрос?

# 422
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Има една много известна БГ марка,която изработва такива гривни.За БАЛЛА говоря,имат магазин в София.Скъпички са,но металните елементи не се прецакват.Нашето семейство ползваме гривнички със кръстче,което уж не трябва да мокрим,но втора година не сме ги сваляли и не са си променили цвета.Купувала съм и евтини варианти,но тия си заслужават паричките.Даже имат и опция за гривнички Мама и бебе,което идва на по-ниска цена.

# 423
  • Варна
Да,за същия.

# 424
Препоръчайте ми магазин за хубави, оригинални, качествени обувки, с цени около 120-150лв.
Нещо от рода на Nine West, които за огромно съжаление затвориха магазина.

Хъшпъпис не ми допадат.
ДжиАни не са ми удобни, подметката им ми е корава.
Пепина са ми скъпи.
Кристиан, под Общината не ми допадат есенните им модели.
Бата също напоследък не ми допадат моделите им...

MissNoir, като да намериш да се похвалиш. Нямам време да ходя, а наблюденията ми са сходни на твоите. Само за тези се сещам да те насоча:
Скрит текст:

# 425
  • Варна
Има ли вече ходили на цирк Балкански?Как е програмата тази година?Благодаря на споделилите.

# 426
  • Варна
Hirondelle ,ще пиша  Peace
Миналата седмица гледах витрината на Tergan и нищо не ме грабна,а и не ги знам като качество как са тази марка.

# 427
Hirondelle ,ще пиша  Peace
Миналата седмица гледах витрината на Tergan и нищо не ме грабна,а и не ги знам като качество как са тази марка.

Аз лично съм пристрастена към портмонетата им. И все се каня да пробвам и обувки, много добри ми изглеждат някои модели. Разбирай гледам кожа, подметка и конструкция на обувката.

# 428
  • Варна
Какво е качеството на портмонетата?
Мъжът ми има нужда от портфейл.

# 429
Страхотно! Много здрав телешки бокс, функционални прегради и аз ги намирам готини като дизайн.

# 430
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Цирк Балкански не бил нищо особенно,от животните имало само кучета и котки.Другите животни вече ги няма защото вече било забранено.Мотористите със Глобуса на смъртта също ги няма,биле на турне.Имало много акробати.Ако ви допада!!! Ние ще пропуснем тази година.Инфото ми е от мои познати и казаха,че не си заслужавало парите.Всеки сам си решава.

# 431
  • Варна
Страхотно! Много здрав телешки бокс, функционални прегради и аз ги намирам готини като дизайн.
Благодаря много!   bouquet

# 432
  • До морето
Някой знае ли къде мога да намеря такава чанта https://www.google.bg/search?q=%D1%88%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0 … 8mDlt85VmRNBkM%3A

# 433
  • Варна
При поръчка от центъра на Икеа във Варна доставката е безплатна.Правиш заявка с един от консултантите и плащаш.Би трябвало в рамките на 5 работни дни да ти се обадят,че поръчката ти е доставена.Организацията им е много слаба.Аз така и не получих телефонно обаждане,чаках 2 седмици,като преди това на няколко пъти говорих с централата им,а нещата ми са били тук още на третия ден.Да знаеш!

Положението с Центъра за поръчки на ИКЕА е меко казано трагично, а организацията им е точно никаква. Майка ми направи поръчка на 22.08, мина една седмица, а от тях ни вопъл, ни стон. Ходи, проверява дали е пристигнала поръчката, оказа се, че имали проблем със системата и всички поръчки от тази дата се били "загубили". На 29.08 пусна наново същата поръчка, онзи ден се обади в София да пита какво става - МАЙ били вече във Варна нещата... Снощи ходих с нея, чакахме 20мин. да проверят дали е дошла пратката. В крайна сметка така и не се установи дошла ли е, не е ли и й върнаха парите.  ooooh!
Обаче онлайн магазинът им си работи много добре - поръчах в неделя следобяд, а във вторник на обяд си получих пратката с куриер.  Peace

# 434
  • ВАРНА

По Владислав съм гледала такива дрехи/обувки/чанти - от Катедралата нагоре към съда,но това преди 2-3седмици  Peace

Общи условия

Активация на акаунт