Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 314

• 58 778
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Все ми е едно какво носи Туба. Елиф изглежда смешна във вида, в който я представиха. Абсолютно инфантилна, но много властна и с мегаломания. За мен показването на тези кадри с детския минижуп не правят чест на героинята. Те за пореден път я показаха като неадекнватна. Да, стилът и на хипи е в уверение на нейното свободолюбие и свободомислие, но едно е да си свободолюбив, а друго - инфантилен. Елиф за мен не е облечена нито според годините си, нито според претенциите и за дизайнер (тоест, човек с естетическо чувство). Аз лично не виждам нищо естетично в жена, която се облича като дете. То показва само неизживяно детство. И целият и вид и държание са в противоречие с претенциите и, че уважава другите и говори, че е комплексирана още от детство. Но ние си го знаехме - дебеличкото момиченце, което се е тъпчело със сладости, за да преодолява сртеса, се е превърнало в една упорита, но недоразвита духовно жена.

# 406
  • Пловдив

http://vbox7.com/play:a431d43f8f

"Мръсни пари и любов", епизод 54 - ФИНАЛ - 1 част. Превод от английски barisea, субтитри mariana51. Приятно гледане.

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/504413_mrsni-pari-i-lyubov-ep54-1?playlist=7417

# 407

Хитрушан. Simple Smile)) Не мога да спра да се кефя на Енгин. Simple Smile Пак избра момента и погледна в камерата (зрителя). Как успява хем да е Йомер, хем да не забравя за Енгин в своя герой, не знам. Simple Smile Но му се получава страхотно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 408
Скрит текст:
Е, как, Любов... ами АШК-а? Такава любов само на кино може да се види. Simple Smile))) Зрелището не е за пропускане. Simple Smile))) Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Боже...  #2gunfire

Криворазбраният феминизъм на сценаристките беше черешката на тортата... Какво печели една жена от отнемането на достойнството на своя избраник и унищожаването на личността му?
newsm51
Нищо не печели, ако жената е умна, каквато Елиф не е. Превърнаха живота на Йомер в пародия на първоначалната му мисия - на това ли да се радвам? Не, не обичам герои слабаци... Във всяка професия има трудности и ако всички клякаха като него и изпълняваха ултиматумите на жените си - щяхме все още да сме в каменната ера...Светът оцелява заради силните личности, те го движат напред...А и ако държавната машина на Турция е такава, каквато ни я показаха - по-добре тая държава да я закрият...А случаят съвсем не е такъв...
Не, не, откъдето и да го погледнеш, тоя филм не става...

Във всяка една що-годе умна жена трябва да има една Елиф !

Мъжете са за това - да ухажват, да задоволяват капризи, да обичат най-вече безусловно...  txtloves

Елиф е направо пример за подражание и дано турските жени са разбрали дискретния намек...smile3503

Има една много умна приказка, че мъжът бил главата на семейството - да ! Но главата се върти натам, накъдето и позволи шията /жената/ !

Принципно с вас не дебатирам, но сега просто не се стърпях.

Нищо лично.

Ами друг път се стърпявай - ясно е, че сме на коренно противоположни позиции...И най-малко пък КРА ще промени моите...

Доста силни напътствени думи - все едно слушам Елиф... ooooh!

Та като споменах Елиф... веднага ми изпъква и Йомер - нали били вече едно цяло  Two Hearts

# 409
Цяло са, де. Simple Smile)) С преобладаващо присъствие на синьорината. Simple Smile

# 410

Страхотен екип... Явно работата им е харесвала...

# 411
Естествено, че им харесва да работят. Simple Smile)) Те са актьори, живеят, за да пресъздават различни герои на сцената и екрана. Не се оплакват, че са уморени и не чакат някой да ги носи на ръце, за да довършат проекта, в който са се наели.  Peace

# 412
  • Пловдив

Страхотен екип... Явно работата им е харесвала...

Да, за разлика от КВФ - имат малко екипни снимки. В АБО също има много снимки от сета им. Което говори естествено за това добра ли е екипната работа. Приятно ли им е. Помня интервютата на Берен и Енгин - разделни. А тук, в КПА - двамата Енгин и Туба - все са един до друг. На парти, на награди...

# 413
Радвам се за приятелските отношения в екипа. Няма по-хубаво от това да работиш любимата си работа с приятели и единомишленици. Само че отношенията зад кадър не правят КРА по-хубав. Simple Smile))
Енгин е наясно с това, което коментират зрителите. Посланието му в деня на финалния епизод говори достатъчно красноречиво, че оценява жертвата на тези, които останаха до край със сериала въпреки всичко. Даже ни аплодира за това. Simple Smile

# 414
Здравейте ,Енгинки newsm51
Свети newsm51
Благодаря за прекрасния клип! smile3501

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 17:35 от dochi55

# 415
Както е казала една приятелка от РФ, "Браво, Енгин! Благодаря ти, Йомер!"

Този, който продължава да ме приковава към екрана...

# 416
  • Пловдив

http://vbox7.com/play:066b624098

"Мръсни пари и любов", епизод 54 - ФИНАЛ - 2 част. Превод от английски barisea; субтитри mariana51, Марта_49.  Приятно гледане.

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/504492_mrsni-pari-i-lyubov-ep54-2

# 417
  • Pleven, Bulgaria
Свети,честит празник!Бъди здрава и щастлива!Дано винаги ни радваш с творбите си,защото са майсторски изпипани!Лично аз се възхищавам от работата ти!

Е,момичета,завърши КПА.Имаше доволни,имаше и недоволни от финала,както и от целия сериал.Аз бях щастлива да гледам Енгин на екран,и неочаквано за мен,харесах и Туба.Всъщност харесах двойката Елмер.Цяла година и половина живях с техните проблеми,плаках и се смях заедно с тях.Имаше и много неща,които не ми харесваха най-вече в сценарий и режисура,но се примирих.И романтичната ми душица се молеше за щастлив край.Е,можеше и без да отказват Йомер от професията му,ноооо каквото,такова.Сценаристките го казаха ясно:Това е нашата история.Всички артисти бяха на ниво и ме убедиха в героите си.Много ме радваха и снимките зад кадър,показващи ни приятелството,зародило се на снимачната площадка.
Пожелавам на целият екип дълга и ползотворна лятна почивка.Пожелавам на Туба и Енгин да запазят хубави спомени от съвместната си работа.Дано всеки е дал по нещо от себе си и е научил на нещо другият.
А на патронът на нашата тема,на "НАШЕТО" момче желая големи успехи и занапред.Нека си почине,да излезе от роля и да не чака нови две години,а да избира добър проект и да снима,сега му е времето.
Редиците на феновете му се увеличават непрекъснато,нека да продължава така.
Аз като негов почитател,ще чакам да видя новият му избор,ще следя новинките около него и ще се радвам дори на неясните снимки,на които го има.
Благодаря на всички ,че сте тук,че ви има.Благодаря специално на Мариана и Барисеа,за бързите преводи,отделеното време и усилия.
Малко ми е тъжно,но всяко начало има и край.Ще ми липсват,особено в сряда........

# 418
  • София
Мариана, Марта и Барисеа, благодаря за преведените части. Още малко и вие ще можете да се радвате на ваканция  smile3503
Благодаря на всички за поздравите!

# 419
  • София
Свикнах и обикнах ГГ Туба и Енгин и не може да е друго...Исках по-добър сценарий,ама много искам...Този интелект и този поглед на Енгин,ама никак не се връзва с тази посредственост на СЦ.Много е вярна поговорката,за многото дини под една мишница.Ще ми правиш 3 проекта едновременно и ще чакаш резултат...Да,ама Не...Да пожелаем на всички участници и артисти,Дълга,весела и много щастлива почивка и на есен много Успешни проекти !

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 22:07 от krisikit19kin

Общи условия

Активация на акаунт