Кой какъв избор направи в крайна сметка за живота си?
Всички, абсолютно всички избраха любовта.
Елван и Мелике - приеха Хюсейн.
Мерт - отрече се от името Дундар и всичко свързано с него. Пари и богатство - защо са му ? Той има Демет.
Нилюфер - накрая честно казано, разбрах и нея - обича Фатих. Ще живее в онази малка къщичка, заменила лукса и парите, отказала се от сестрите си... Но ще има детето си - какво и каза Фатих
"Децата не са ли като нас, красавице? Искат само любов и внимание. А ние това го имаме, слава Богу."
Защото децата не се впечатляват от лукса и богатството / това става като станат възрастни/ те искат само едно - любов.
" Това е най-красивата детска стая, която съм виждала! Ти си като слънце в живота ми. Дъщеря ни също."
Арда - престъпи професионален принцип. Пусна издирван престъпник. Но той вече има нещо друго - много ценно в живота си - свое дете. Една сбъдната мечта. Затова уважи и молбата на Нилюфер. Арда доказа за пореден път, че има сърце, че не всичко в живота е правило и принцип.
Елиф направи своя избор - започна от нищото. Остана само тя - такава, каквато е - с доброто и с лошото, с красивото и с грозното, правилните и грешни решения...
Но това е тя - Елиф. И Йомер обича точно тази Елиф... Той също направи своя избор.
Тези месеци му бяха необходими да види кое действително е важно и кое го прави щастлив в този живот...
"Елиф, разбрах едно...не мога да се откажа от теб. Месеци наред се мъчих да устроя живота си без теб... Да свикна без теб... Но не мога! Слънцето угасна. Въздухът ми свърши! Всяка сутрин се събуждах празен! Елиф, от теб не се отказвам! Отказах се от работата си."
Защото плакетът няма да го целуне за добро утро, нито да изтропа с боси крачета и да му каже "Тате..."
Пък и накрая видяхме, какво се случи...[/b][/color]
Мартичка,никога не съм била по-съгласна с теб

Не всички предпочитат да изберат любовта да е водещата в живота им.Виждала съм и такива,които са избрали професията пред любовта,но сами са го признавали,че не са щастливи