... Всеки от нас харесва различни неща и няма как да е иначе. Това, че аз не харесвам морски дарове и че те ми предизвикват определени позиви, например, не означава, че трябва да заклеймя тези, които ги обожават. Просто е, лесно е човек да общува с други човеци ...

... сега ле-е-екинко ще ,, прекроя ''

... ако аз харесвам морски дарове и дъ-ъ-ълго съм чакала да ми ги сервират , обаче онези от Кухнята

... варианти за перифразиране - бол

... аз лично - никога няма да заклеймя някого за диаметрално противоположното на моето становище

... спирам да философствам

... но Любовта винаги връща Птиците - в Гнездата им . Така мисля

Крило
И ... Птица .
Любов ,
Небе
И ... Птица .
Любов ,
Гнездо
И ... Птици .
Лека нощ , приятни сънища

Добър вечер, Вили и Добър ден момичета,
Ех, Вили, Вили, прекрасен пост, който ме провокира към размисли. Ако всички бяхме толкова
толерантни и добронамерени, то темата за Енгин Акюрек щеше да бъде най-хубавото виртуално
кътче за общуване. Но,.......истината е, че беше, а вече не е това, което на мен ми се иска.
И дори ми е тъжно за отминалото време, когато четях с удоволствие и настроението ми ставаше
приповдигнато, защото тук беше повече от задушевно. Та ние се шегувахме и забавлявахме
непринудено и беше чудесно. Сега само сценаристките ли са ни виновни - не знам, но цари нетърпимост, неуважение и безразличие към другия, но не си го признаваме.

А, Марианка, Барисея и Марта полагат толкова усилия и влагат безвъзмезден труд за нас.

Нима е лесно да се поддържа непрестанно една тема, да се превежда, да се слагат субтитри ?

Ето вчера Димони сподели аргументирано защо е била принудена да напусне темата и хоп-
веднага радетелите за "приемане" на чуждото мнение я изтриха. И защо ?
Ето, това триене мразя /простете за израза/, най-много от всичко. И защо нямаме доблестта да й
го кажем, а така инкогнито "въдворяваме" ред.
Това бяха нейните чувства, нейната истина - истината на Димони - споделена честно без
заобикалки и тя стоеше с името си /ника/ зад нея.
Питам се дали не е права, като казва, че при нас "Крадеца вика, дръжте крадеца".

Но.... това е. Мисля си, че като критикуваме сериала КРА, че няма поучителни послания,
защо да не се поучим от поста на Величка и не бъдем по толерантни не само на думи.
Да се върнем към старата атмосфера. Сериалът финализира. Да финализираме и ние с
недоразуменията.
Да проявим великодушие. Било, каквото било.
Да гледаме напред и вярваме, че много от старите момичета ще се върнат във виртуалното
гнездо посветено на Енгин Акюрек и ние ще ги посрещнем с отворени обятия.

Иска ми се любовта и уважение към любимият ни актьор да бъдат водещи при общуването.
Много ли искам ?????????????
Лек, успешен и усмихнат ден на всички.