.
и с умиление ще си спомняме за лятото.
) Да не са му уроки на зетко, но от всичко иска допълнително и почти всеки ден получавам комплименти от сорта " Баба, обичам те, баба, вкусно". На "чопска" салата трудно му насмогвам. Голям почитател ѝ е. Често снима с телефона ястията, как изглеждат, как са аранжирани, за да се хвали пред приятелите си във Виена. Е как да не се пържиш пред печката, макар, че на вън е 40 градуса, при такова признание. 

и атмосферата се подобрява. А на теб ще ти кажа-умната в Хисаря, ей 
добре, че си ти, та да пия поне по едно кафе, че то иначе кога време да седна, да си го приготвям...Тенкю, дарлинг 
Обещавам и приказки да ти чета.
. Аз съм от строгите и взискателни баби, но когато трябва се правя на клоун
. Организираме си пижамено парти, бой с възглавници, правим куклен театър. Това лято садихме с внучките летен гербер. Искам да ги науча да обичат цветята, да се грижат за тях, да обичат красивото. Ще съм жива ли да видя те да правят градинка? Дано!
Може да не са много, но са от сърце 

На сайта на агенцията няма никаква информация.
, винаги усмихваш деня ми
. Ще се постарая да прогоня лошите мисли. За мъже да говорим казваш
- да ти кажа освен някой красавец от екрана, не виждам много мъже, които да са достойни за обсъждане. Нещо се изчерпаха стойностните мъже. При нас на работата - млади, умни /уж/ мъже се държат отвратително понякога. И не говоря конкретно към някого, а като цяло. Започнах да говоря като недоволна стара мома
. И аз син възпитавам и се опитвам да го науча как трябва да се държи /надявам се да съм успяла/. Скоро му пратих това http://bgkef.com/20-MADRI-SAVETA-koito-vsqka-mayka-trqbva-da-kaj … vajniq-spored-nas
/.

и дано да преживеем по-леко жегата
но днес пак се оплакваше, сега пък другия го боли. Ужас, как не го взех вече помъдрял да не страдам сега, тепърва мъдрец да му расте- даже два.
и четем
, та пушек се вдига.
Само така. Няма стойностни мъже казваш
Ами наш'те бе. Кой от кой по-по-най. ФАни единият, Удари другият
Е, това го казвам, но не го мисля така. Живи и здрави да са ни. Много е вярно написаното. Когато нашият син стана на 25 му подарихме в рамка, красиво изписано, стихотворението на Киплинг АКО... Той казва, че това е един от най-стойностните му и душевни подаръци. За да има стойностни, истински мъже ние майките трябва да ги възпитаме. Ролята на бащиното възпитание е в друго направление...
Нека са ти живи и здрави, да са ти опора, ама хайде помислете и за едно момиченце де 

Препоръчани теми