Съпруги на военнослужещи - 13

• 63 437
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Здравейте мами. Извинявам се много, че така се намесвам. Моля само за мнение за базата в Сарафово. По-точно плажа. Неремонтираните стаи толкова ужасни ли са колкото си мисля? Confused Благодаря предварително и се извинявам пак.

Чак ужасни не бих казала. Мой колега миналата година бяха в такава, тази година пак и то доброволно.

Фло, аз мозъка го натоварвам ежедневно, че с език си вадя хляба, ама не плета, не бродирам, до преди два месеца се занимавах активно с математика за 7 клас.  Joy  сега съм във ваканция

Да, има карти, проверено. Обаче онзи в поделението, който се занимавал с тях, взел да разправя как трябвало да си правят списъци и такива едни подобни и ММ му теглил една на ум и си тръгнал. Щял директно през агенцията да вземе. Добре че бяха бг-мамите да го светнат.  hahaha

# 166
Здравейте мами. Извинявам се много, че така се намесвам. Моля само за мнение за базата в Сарафово. По-точно плажа. Неремонтираните стаи толкова ужасни ли са колкото си мисля? Confused Благодаря предварително и се извинявам пак.
Стайте са ремонтирани е някои нямат климатик и хладилник,каквато беше нашата но бяхме в една горичка и беше ок.Плажа е добър,с черен пясък и някъкви клечици но е добре.Шезлоги има за всички и чадъри.Храната е в изобилие останахме мн.доволни .Ако има нещо питай

# 167
Жеги не жеги, доста сте изписали Sunglasses! При нас в Свищов е ад, особено вечер, вкъщи без климатик не се спи. В работата ми също сме на климатик по цял ден, а след това докато се шетам из къщи съм без, но за сън го пускам, че иначе трябва да спя под душа Grinning. И де да се отслабваше от потене ...
За нашето местене, взех решение, остава си старото положение, засега.
Това със зъбите и взимането на мъжа на патенцето ме подсети за една наша случка с ММ. Той е с мн проблемни зъби, а моите до преди ражданията, особено второто си бяха доста здрави. Та една зъболекарка ми бе казала, че ако го бях избирала по зъбите нямало да го взема Laughing.

# 168
Албенка, зъбите като цяло са му здрави, но явно всичко в устата му е мн здраво и мъдреца  не може да пробие   grinning012 Фло , преди сватбата ти го доведох да кажеш става ли или не  Joy да беше казала да изчакам някоя и друга година да му израстат  всички зъби  baby_neutral До колкото разбрах в четвъртък е в кабинета , така ще ще се чуем тези дни, а не е лошо и да се видим, много ще се радвам.  bouquet

# 169
Добро утро!
КаФе ...

Чета, но не пиша. Малчо не е на ясла и решаваме задачата "Махане на памперс".
Лека и приятна почивка на почиващите и спорен ден на работещите.
 Hug за Flo 51.

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 08:40 от СГГ

# 170
Добро утро! СГГ благодаря за кафето. Успех с решаването на задачата Simple Smile. Спорен ден на всички работещи и приятна почивка на останалите. Къде ли се изгуби Сети Бети? Как си, още ли си при вашите?

# 171
Благодаря за отговора! Това ми е достатъчно. Тука един колега на мъжа ми разправяше, че плажа бил мръсен, имало водорасли, не ставало за деца и т.н. Ще следя темата и вас. Хубав ден в тая жега. Wink

# 172

Здравей, кога отиваш там?
Ние заминаваме в петък така че ще разберем как е и ще пиша.

# 173
От 20-30 август. Ще съм ти благодарна!

# 174
Здравейте от Софийска земя!
Чета ви, но не ми оставаше време да пиша - гости с преспиване и тук имахме, и при майка като бях последние дни, задачи, малко празници и така. Емоции с една дума.
Аз се чудех дали да си идвам, но имах леки болки в корема и спрях да се чудя  Naughty за щастие вече не ме боли и всичко е наред, бях на преглед. Но още не знам на 100 % дали е  stork-boy или  stork-girl  Crossing Arms
Май ще вземе да ми харесва да ме няма по седмица-две, че после ММ ме посреща с изненади. Мама и татко ме гледат като принцеса и тук като си дойда имам вълнения  Heart Eyes Ама вече вълненията свършиха и днес и утре имам и задачки покрай котенцата. Ще им правим грууминг, че сам човек е трудно, сега като сме двамата е къде-къде по-лесно и става по-бързо.
В петък живот и здраве ще ходим в един спа хотел наблизо за уикенда. Аз едва ли ще се пека и топя в басейна, ама малко почивка. То не че аз не правя само това, ама и ММ има нужда.
Фло, много се радвам на енергията ти, с която сякаш с лекота се справяш с 4-мата (!!!) внуци!
Ni_kito, Честити ти християнчета!
albena30  Hug
СГГ, успех с начинанието  Peace у нас при майка едно такова бандитче ни припика паркета  Mr. Green
Другооооо, общо взето всеки се е разписал с по нещо, май Stef87 ми се губи  newsm78

# 175
Seti Beti  радвам се, че вече си добре Hug и от мен. Какво е грууминг?
Ni_kito весело изкарване на морето и приятна почивка.

# 176
Seti Beti  радвам се, че вече си добре Hug и от мен. Какво е грууминг?
"Грууминг е събирателно понятие за всички процедури по поддържането на добрия външен вид на домашния любимец". При нас включва ресане, къпане, сешоар, пак сресване, почистване на уши, очи, рязане на нокти и май е това. В Уикипедия изслиза стресиращо значение на думата  Thinking
Аз днес си пропуснах часа за спане, сега вече няма за кога да лягам. Ще си чета тука разни неща.

# 177
Момичета аз приключих работната седмица, излизам в отпуск  Sunglasses и в петък живи и здрави към морето!
На всички работещи нека да им е приятна работата, а на почиващите да имат много весели емоции и преживявания! newsm44 newsm44 newsm44

# 178
# 179
  • Пловдив
Добро утро,

СГГ, мерси за кафенцето.
от мен за работещите - лимонада

за почиващите нещо по-така  newsm53

С пожелание за по-малко горещ ден.

Общи условия

Активация на акаунт