Съпруги на военнослужещи - 13

• 61 939
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте! Тъкмо си мислех, че днес аз ще сервирам кафето, ама уви, пак сте ме изпреварили  Grinning
sad_woman, радвам се, че пишеш по повечко и как за всеки успяваш по нещо да кажеш. Съветвам те да направиш като dundi73 - една карта за почивка може би ще ти се отрази повече от добре  Hug
 danity_79, май трябва да смениш офиса, щом не може да влизаш при нас  Mr. Green В кръга на шегата, ама ти си внимавай да не си създаваш излишно напрежение. Ох, колко е хубаво да не ходи човек на работа, ама да взима пари
Радинка, аз не знам защо си мислех, че момиченцата са по-кротки от момченцата, ама явно не е така  newsm78 то каквото ти се падне  :naughty
Много искам да видя очите на  Fleure de lune, като кажете окончателната дата ще си видя тефтера с ангажиментите  Mr. Green
dafinov list, не останаааа! И аз мисля, че няма да ти е до срещи като идваш да посрещаш сина си, то ще имаш други емоции. Стискам палци да си дойде по живо, по здраво!
albena30, не знам какво да кажа за детстката градина, освен че много мразех да ходя  Crossing Arms докато сестра ми ходеше, ходех и аз, даже май сме били в една група, после тя като почна училище вече не исках и да чуя за градина. Обиколих почти всички градини в нашия град и никъде не ми харесваше. Накрая дори са ме оставяли сама у нас за по половин ден, докато мама се върне от работа. За ирония на съдбата тя е детска учителка  hahaha ама тогава работеше в едно село и затова не бях в нейната градина, че много циганчета имаше  Naughty
Flo 51, ти как си? Чакам да се включиш! И съжали ги малко тия пациенти, стига си им вадила зъбите  Mr. Green Аз минах през моята зъболекарка още миналата седмица и всичко е 6 точки! Много съм доволна!
Вчера и прегледа мина, всичко е наред като изключим това, че мъника има увита пъпна връв на два ката около врата  Tired Притесних се, ама няма какво да се направи.
Поръчахме вчера количка, днес ще дебна кога ще я изпратят, че ще идва от Англия. Други неща каквито бяхме намислили поръчахме, довечера ще ходим до Икеа за креслото ми за кърмене и така лека полека да ги отхвърлям нещата. Само ремонта нещо се закучи, ама ММ е по-силен от несгодите  Naughty Ами май е това, тези момичета, които не съм споменала, да не се обидят, ей! Всички ви прегръщам!

# 661
Seti Beti  дано всичко е наред с бебока, дали не може да се отвие пъпната връв до времето на раждане? Това, което си написала с малки буквички е супер, наистина Laughing. Моята майка също е детска учителка, но и двете ми щерки си плачат/плачеха при ходене на ДГ.
sad_woman дано в най-скоро време ти се отдаде възможност за малка почивка!

# 662
  • на правилното място, в точното време
sad_woman  newsm59 Бъди обичана, обожавана и уважавана! Много усмихнати моменти с близките ти хора! Аз да си призная, вечер влизам и се опитвам да чета през телефона, но заспивам и не стигам даже да прочета всичко.  Embarassed Но сега да мина да ви кажа, че ми липсвате и искам по-скоро да има срещичка.  Hug  Сети - бети, не се притеснявай за бебо, имаш още време.
Завиждам на смелите момичета, които ходят на зъболекар без проблем. Аз някога...ще си издействам един анестизиолог и два дни, зяпам и каквото искат да правят из устата ми. Дано им стигнат  Mr. Green Фло, скъпа моя, съжалявам, но това е положението. И за готин зъбар не се навивам. Даже и за Фло  Laughing  Ради, на теб много сили и търпение. Ще мине този период, след години ще се забавляваш със спомени.
На неспоменатите  Hug Изчезвам по задачи.
Сблъсках се с албена  bouquet

# 663
Фей, като те четох се сетих за моя братовчедка, която дори не иска да си отвори устата без упойка, толкова много я е страх. Laughing А си ходи редовно, защото доста пътува в чужбина, а там доколкото ми е обяснявала, стоматологичната помощ е много скъпа. Последния път аз като ходих, лекарката ми постави упойка. Цялата ми страна изтръпна и стана безчувствена, както трябва да бъде. Големият купон обаче стана като се прибрах. Милото ме видя, че още съм под упойка и нарочно започна да пуска шегички по мой адрес. Аз се опитвах да се хиля, но почти не можех и да говоря и ставаше още по-смешно. Та...пак много се разприказвах. Не е толкова страшно, като ти сложат упойка. Ама за страха упойка няма. Фло, що така народът масово се страхува от вас? Laughing

# 664
Момичета знам че ще ми липсва тези дни с дребното но сега ми идват в повече.Сега да питам Кативита дето се спотайва по края.Наистина ли са махнали заплащането за длъжност и са намалили парите за 24 часовите наряди.ММ миналия месец взе 50 лева по малко, и колегите са му казали че е заради тези орязвания,пък моя го няма никакъв да попита финансиста и си рекох я аз да попитам.Ако наистина е така не вървим на добре с армията ММ взе да се замисля да бяга в чужбина,което на мен не ми се нрави.А на този етап в тяхното поделение е малак ужас.Съкращават наряди,орязват почивки бе кошмарно става.И друго да попитам ММ има нов старшина нещо си на ротата,който непрекъснато се заяжда с него обижда го псува го,сега се е разпоредил да им взимат всяка сутрин телефоните,има ли право и ако не как да се спре всичко.ММ идва ядосан и ми вика аз съм на 40 години а тоя ми вика кукумявка.

# 665
Да, удобен случай да се включа.... Laughing
 Чета ви ,но нямам време да пиша.
 Радинка, ако са махнали заплащането за длъжност мъжът ти трябва да е взел само порцион...
 Има нова наредба от август , влиянието на която се усети на септемврийските заплати (свързана е с дежурствата ,храната ,вредностите...)  От там се губят и тези 50 лв.
 За поведението на старшината какво да кажа-все ми се струва, че в днешната армия няма такива хора ,това се срещаше в едни други години. ... А по отношение на телефоните-незнам в какъв тип в.ф.е съпругът ти. Аз работя до секретно в.ф. и там при влизането колегите си оставят телефоните на входа до края на работния ден.

Приключвам ,че водя борба за билети за волейбола утре и дано успея.

# 666
sad_woman, честит празник със закъснение и от мен , май в последно време изпускам мн важни дати , но не ми остава време да влизам мн мн тук. Пожелавам ти да си обичана, обичаща и успешна във всичко. Желая и мн мн здраве на теб и на всичките ти близки, защото по важно от него няма Simple Smile
Сега да ви се пооплача малко, освен , че не ми остава мн време да пиша, все по-рядко гледам и да се застоявам пред компютъра и телефона напоследък , защото усещам мн неприятно напрежение в очите последно време, след работа с тези устройства. Запазила съм си час в една очна клиника за следващата седмица, дано не съм си навредила трайно.
Радинка и ние усетихме разлика в заплатите с подобна сума, дано е само това. А за телефоните, там където работя аз също не се ползват докато сме на работното си място, не защото ни ги взимат, но ние там нямаме обхват , а и както каза Кати, поделението ни е секретно. За отношението което прочетох, направо съм възмутена, това не е нормално, дано намерят начин да се оправят със ситуацията, що за човек трябва да е този старшина- има ли ги още такива  #2gunfire

# 667
Добро утро,днес кафето е от мен с пожелание за един прекрасен слънчев ден

# 668
Добро утро и от мен!

Спорен и усмихнат ден мили момичета! Ако има празнуващи днес: Бъдете живи и здрави! bouquet

# 669
Добро утро и от мен! Благодаря за кафето на  Vili_Motovili. Празнуваме и още как, но рожден ден на съпруга ми. Почерпете се виртуално за негово здраве.

Във връзка със старшината, за когото писа Радинка - има такива хора и то на много по-отговорни постове от него. Доста народ напусна поделение, именно заради такива хора, защото не са единици. И както, казваше една моя учителка по литература - "Чудно как се надушват краставите магарета" та се събират на едно място  Cry.
За тия намаления в заплатите не бях разбрала, явно ММ не е искал да ме тревожи, но ще питам при него как е Simple Smile.

# 670
Албена, не е задължително да е усетил намаление на заплатата,  това е в случай че получава някакво възнаграждение, свързано с въпросната наредба (наряд ,вредности ,храна.....)
Здраве ,щастие и късмет на рожденика и семейството му!

# 671
albena30, да е жив и здрав рожденика ти! Много апетитна почерпка  Heart Eyes
Ох, Vili_Motovili, и твоето кафе много апетитно! Ставам да си направя и аз кафе! Оооооо и даже ще си го объркам, че да ми стане пяна, как не съм се сещала досега  newsm78 Аз си правя нес и само го сладам във водата, хем знам като се обърка предварително каква хубава пяна прави...
Да ви се похваля, че са ми готови снимките от фотосесията  Blush Имам 115 кадъра  Crazy Crazy Crazy Късно снощи ги получих, сега пак отивам да си ги гледам  animal037

# 672
Само да кажа че старшината е някой пикльо който сега е завършил и се държи ужасно,щом едни колеги на ММ искали да го шамарът.Иначе за телефоните не е секретно поделение а обикновено кашишко и до сега няма събиране но от 2 седмици от както е новия има.Онзи ден на един от колегите е починала леля му и момчето е разбрало вечерта не са могли да се свържат  с него.

# 673
  • Пловдив
Здравейте момичета, мерси за кафенцето и почерпката. Да е жив и здрав рожденика и всички покрай него.
Мдааааа, Радинка, дай на прост човек малко власт и му гледай сеира. Кой знае кой стои зад гърба му, та си позволява такива неща. Обаче на доста места ги има. Особено в "кашимерията". В предишното поделение ММ имаше един командир но половината на възрастта на ММ, който си позволяваше да го обижда пред войниците. Защото бил офицер.  Shocked Добре, че момчетата и момичетата му бяха свестни, та по-скоро разбираха него и масово бяха негативно настроени към този им "началник". И там доста се преместиха или напуснаха заради нечия простотия. Сега на новото място нещата са коренно различни. Изчезнаха и високото кръвно, и притесненията, и всички отрицателни емоции. Друго си е да работиш с разбрани хора.  Peace Дано да е все така.

Лек ден. Казаха, че някъде имало слънчице, може, ама не и в наше село /Пловдив/.

# 674
Seti Beti значи и ти като мен си почитателка на разтворимото кафе, аз също рядко се сещам да го бъркам. Къде ли е това слънце, аз от две седмици май не съм го виждала. Благодаря за пожеланията за рожденика.

Общи условия

Активация на акаунт