sad_woman, радвам се, че пишеш по повечко и как за всеки успяваш по нещо да кажеш. Съветвам те да направиш като dundi73 - една карта за почивка може би ще ти се отрази повече от добре

danity_79, май трябва да смениш офиса, щом не може да влизаш при нас
Радинка, аз не знам защо си мислех, че момиченцата са по-кротки от момченцата, ама явно не е така
то каквото ти се падне :naughty Много искам да видя очите на Fleure de lune, като кажете окончателната дата ще си видя тефтера с ангажиментите
dafinov list, не останаааа! И аз мисля, че няма да ти е до срещи като идваш да посрещаш сина си, то ще имаш други емоции. Стискам палци да си дойде по живо, по здраво!
albena30, не знам какво да кажа за детстката градина, освен че много мразех да ходя
докато сестра ми ходеше, ходех и аз, даже май сме били в една група, после тя като почна училище вече не исках и да чуя за градина. Обиколих почти всички градини в нашия град и никъде не ми харесваше. Накрая дори са ме оставяли сама у нас за по половин ден, докато мама се върне от работа. За ирония на съдбата тя е детска учителка
ама тогава работеше в едно село и затова не бях в нейната градина, че много циганчета имаше 
Flo 51, ти как си? Чакам да се включиш! И съжали ги малко тия пациенти, стига си им вадила зъбите
Вчера и прегледа мина, всичко е наред като изключим това, че мъника има увита пъпна връв на два ката около врата
Притесних се, ама няма какво да се направи. Поръчахме вчера количка, днес ще дебна кога ще я изпратят, че ще идва от Англия. Други неща каквито бяхме намислили поръчахме, довечера ще ходим до Икеа за креслото ми за кърмене и така лека полека да ги отхвърлям нещата. Само ремонта нещо се закучи, ама ММ е по-силен от несгодите
Ами май е това, тези момичета, които не съм споменала, да не се обидят, ей! Всички ви прегръщам!
Бъди обичана, обожавана и уважавана! Много усмихнати моменти с близките ти хора! Аз да си призная, вечер влизам и се опитвам да чета през телефона, но заспивам и не стигам даже да прочета всичко.

.
Имам 115 кадъра
Дано да е все така.