Съпруги на военнослужещи - 13

• 60 983
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
СГГ, разбира се, че може. Ще ми изпратиш на лични адрес и ще ти го изпратя с гаранционната карта заедно. Само ще ми кажеш с колко лентички го искаш.

ДИМИТРОВА, какъв празник имате, че ще организирате парти? Да не съм изпуснала да поздравя някого?

Над София грее слънце. Приятно е. Nature Sunny
Не ние имахме празник,а детето на приятелката ми,мина много весело,децата много се забавляваха,а мамите си поговорихме на спокойствие

# 646
Добро утро! Да почерпя, че пораснах днес  Blush

Фло, не бе бий, ама още се скатавам и не ходя на зъболекар. Не че ме е страх. Там, където ходя, момичетата са много мили и пипат нежно. Пък и май няма кой знае какво за правене на този зъб. Ама като съм несериозна....Срам ме е, Фло  Blush Пожелавам бързо оздравяване на внучката ти! А твоето момче как е? Изследванията какво показват?
Като казах изследвания, не беше ли на Шехина половинката с проблем с очите? И тя не се е появявала отдавна, моля за извинение, ако бъркам и не е нейния мъж.
Дундиии, градска, да не си забравяш хапченцата!
Радинка, искрено ти съчувствам! Но...да ти е живо и здраво детенцето!  По-добре палаво, отколкото като бухта-където го оставиш и там да го намираш. И това ще мине.
Лунно цвете, представих си те цветно след описанието на Фло  bouquet Чудесна екскурзия сте си направили. И да ти кажа-това твоето е жив героизъм-да се справяш с толкова деца в такава трудна възраст. Аз не бих се наела. Но....всеки си има някакво призвание.
Стеф, добре дошла отново! Как е мъничето? Пожелавам ти много успех на новото място-добра реализация, готини колеги, подобаващо възнаграждение, и не на последно място-разбран шеф!
Сети, интересно ли е на училище за родители? Само по филмите съм гледала.
Димитрова, ти как се справяш? Доколкото си спомням, за втори път ще ставаш мама? Та с едно дете, та с второ на път, с лекции, работа....Огън момиче си!
Дафиново листче, обратното броене започна. Още малко, не остана! Намисли ли с какми гозби ще посрещнеш момчето си?
Еееее, заваля! Пък аз съм се гримирала, токчета съм сложила /случва ми се два пъти в годината, ама нали имам празник...../ Приятен ден, момичета!

# 647
sad_woman, да си жива и здрава, много усмихната и обичана bdbaloni cheers Весел празник!
Не съм мислила гозби, защото нищо не е поръчвал още. Искаше само шопска салата.
Фло, мила, не знам дали ще имам време да се видим Hug. Много искам, но ние пристигаме и ще тръгнем веднага след като си вземе багажа. Аз ще съм с баща си и родителите на другото дете. Да препускаш из София само за 10 мин. сякаш не си струва. Имам номера ти и ако видя, че пристигаме по-рано и имам достатъчно време, ще ти звънна. Живот и здраве кацат в 14.05 ч. на 15. 10.
На всички много Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 13:15 от dafinov list

# 648
Включвам се набързо, за да честитя рождения ден на sad_woman! Пожелавам ти да си здрава, усмихната и да имаш стотици поводи да слагаш грим и токчета! И какво по-хубаво от дъжда - значи ще ти върви по вода!  Peace
 newsm59 newsm59 newsm59
И тук една мисъл, която много ми харесва: Животът не е да чакаш да отмине бурята, а да се научиш да танцуваш под дъжда....
Хубав ден,  изчезвам да се оправям, че съм на един преглед (фетална морфология), стискайте палци!

# 649
Благодаря ви, мили момичета! Сети, стискам палци всичко да е ОК и пиши как е минало.

# 650
  • Ямбол
Здравейте,
Много ама наистина много сте изписали, не можех да изчета всичко и бързам да пиша...после ще чета.
Прегръщам ви всички. В този нов офис не мога често да влизам в групичката ни и ми е много гадно, но няма как.....
Фло, да, ето давам отчет, ходих на зъболекар, оказа се че нищо ми няма. То докато се наканя да ида и ми мина  Laughing Laughing Joy Как ли не го човърка тоя зъб и нищо....авно нещо венеца е бил въпален и докато ида е минал...иначе ми даде талонче за снимки и каза ако пак ме заболи да му правя снимка и да отивам. Разбрах че си изненадала една от нас, искаше ми се да съм аз , но като се замисля кой ли вятър би те отвял насам. Да не говорим че ви завиждам вече за срещичките които си организирате, аз в тоя смотан Ямбол няма как да се включа а как ми се искааа..... Praynig
SAD_woman, рожден ден ли маш, честито, да си жива и здрава, много усмихната,много обичана....... bouquet
Сети Бети какво става?
Отивам да чета.....

# 651
SAD_woman честит рожден ден! Бъди усмихната и позитивна и много късмет ти пожелавам. Не съм писала и чела от доста време, едвам ви изчетох. Пожелавам на болните да оздравяват. На мамите една щастлива среща със синовете - Dafinov list, на бременните да се пазят и да са здрави, на Flo да е все така загрижена за нас и да изненада всяка една от нас, разхождайки се из България, успех на тези, които започват нова работа.  Hug на всички.
При мен - един зъб по-малко и сега предстоят пломби на няколко кариеса. Ходихме за седмица при таткото в Шумен, правихме нещо като тийм билдинг с неговите колеги и децата. Беше много хубаво изживяване на един язовир - времето страхотна жега. Имах много работа и време не ми оставаше да ви чета и пиша, но ми липсвахте. Аз също ви завиждам (благородно), че можете да се срещата. Моята дъщеря успешно започна девети клас - само 6 и 5 на входните нива и първите изпити. Да са ни живи и здрави ученолюбивите деца и така да си останат!!!

# 652
  • София
Здравейте момичета.
SAD_WOMAN, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА. НЕКА ЖИВОТЪТ ТИ ДА БЪДЕ ИЗПЪЛНЕН С РАДОСТ ОТ ПОСТИГНАТИ УСПЕХИ, НЕКА КЪСМЕТЪТ ДА Е С ТЕБ. ОБИЧАЙ И БЪДИ ОБИЧАНА!

На зададените въпроси, относно здравето на ММ и момчето на Шахина, ще отговоря утре Simple Smile

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, разбирам, че ще ти е напрегнато Hug, но нали точно затова предложих да пием по кафе, малко за разсейване Simple Smile. Ти най-добре знаеш. Аз живея само на 6 - 7 км. от летището. Ако дойдете по-рано, звънни и ще долетя afwitch

СЕТИ_БЕТИ, как мина прегледът?

ДАНИТИ, Браво, че си отишла на зъболекар. Похвала получаваш:bouquet: Сега пък ще те порицая WinkНе говори така за Ямбол. Смотан бил. Нищо подобно, много си е хубав даже. Живяла съм там година и нещо на ул. Янко Кирчев 1. А на теб, ако ти се иска да се срещнеш с нас, заповядай-подсигурявам ти керемидка и котлова храна. Издействай си отпуска от твоето момче Simple Smile

ДУНДИ, днес сутринта около 9.00 се подсещам за твоя антибиотик, посегнах към телефона и се сетих, че нямам номера ти. Дано да си усетила, моето напомняне да си изпиеш илача Simple Smile Как си ти? Как е татко ти?

Момичета, говорих с Фейщицата. За сега тя ще идва на 10.11. вторник, но само за през деня. Така, че отпада варианта да се организира среща с Лунно цвете и Фей.

ЛУННО ЦВЕТЕ, ако 31.10. не ти е удобно, хайде да отложим за 7.11.събота. Кажи кога предпочиташ.
Ще се съобразим с теб Simple Smile

Хайде за сега  wavey

ПП Я да видя с кого се сблъсках на публикуване? С Албена. Опънах червеното килимче, набрах цветя bouquet, грабнах плаката welcome и те приветствам Hug Hug Hug Радвам се, че хубаво сте си изкарали на язовира, браво на голямото момиче, че покорява с успех науките, жалко, че си изгубила един зъб. Толкова неспасяемо ли беше? Впрочем, вече е без значение.

# 653
Фло, ти на 6-7 км близко ли му казваш? Това за мен е ...... А, чакай, ти си с  afwitch Сигурно наистина си бърза Wink Hug. Не е до това, че ще ми е притеснено, а че ще има други хора с мен и не знам дали ще имам време. Като ще се виждаме да е за повече време и да не се съобразявам с други. Както и да е - разбрахме се, ако е по-рано, ще звънна Hug.
albena30  Hug. Като си била в Шумен, защо не се обади Crossing Arms?

# 654
Честит рожден ден, SAD_WOMAN! Бъди влюбена, слънчева и обичана жена!  nbirthday party023 Gift Party Time Tada
А ако знаеш аз колко обичам да съм на токчета...
Момичета, и на мен ми се наложи да отида на зъболекар. Реших този път да сменя кабинета и си записах час при един млад, хубав стоматолог.  Rolling Eyes Засега съм доволна, след това ще видим как е.
За срещата е добре и 31.10 , но ако може да бъде с по-ранен час, за да се прибера. А някой път можем да отидем и до Ямбол, никога не съм ходила там.
Както си пожелах, седмицата започна със страхотен слънчев ден. До скоро от мен!

# 655
  • Пловдив
Минавам да пожелая на всички празнуващи да са живи и здрави.  bouquet
Фло, пих си илача в 9, последния хап. Обаче на работа шефът е болен, киха, бриха, смърка... остава пак да прихвана нещо. Дано да е същият вирус, предполага се, че имам имунитет, щом съм го преболедувала.
Моят баща няма как да се оправи, такова е заболяването. Чакаме да се освободи легло в болницата, за да влезе за изследвания и евентуална промяна на терапията /доза и/или схема на прием/.
Детенце пак минава в девета глуха, контрол по телефона. Но пък сега е доста по-самостоятелна.

На 22 започва свободната продажба на карти за зимния сезон. Аз ще изчакам да видя къде какво има и тогава ще мислим. Но определено ми се ходи някъде за 5 дена.

Лека вечер на всички.  Hug

# 656
 newsm59 Sad woman много щастие и късмет Hug

# 657
Sad woman честит рожден ден!Flo много Ви се радвам за срещите,ама пусто сте ми далече.Минахме периода с мрънкане сега имаме нов мама чисти Ния и показва как се разхвърля.Днес цял ден нареждам и чистя че и мен ме чака рожден ден,а като се обърнах девойката разхвърля със замах.Ама така ще е да са живи и здрави мама утре пак започва.

# 658
Добро утро! Grinning

Хайде по едно кафенце и на работа. Слагам тук усмивки, ама ми се плаче, малката ми дъщеря след 4 месечно прекъсване, с изключение на няколко дни през септември, тръгна на градина. Миналата година си поплакваше кротичко в детската градина и после спря, ама сега я събудих и се разплака, ох това отвикване, свикване, дано не ми се разболее с тия ревове Cry.
dafinov list съжалявам, че не се обадих, но бях с малката и времето в града ми бе ограничено.
Flo благодаря за топлото посрещане! Зъбът е мъдрец - зъболекарката така прецени, шегувам се че сега съм малко по-глупава.

# 659
Добро утро!
Албенка, благодаря за кафенцето, имам нужда. И хиляди благодарности на всички за прекрасните пожелания! Бъдете живи и здрави!
Албенка, искрено ти съчувствам за проблема с детската градина! Преживяла съм го и знам как се чувстваш. Сигурно има нужда от време, за да свикне и да приеме, че просто трябва да ходи. Дано да е здравичка, другото все някак ще се нареди. Вероятно си опитвала да й представиш детската градина като най-интересното и забавно място, където ще има деца и т.н.........Стискам палци и ти пожелавам търпение!
Сети, как мина прегледа?
Радинка, никак не ти е скучно с малката палавница  Laughing И това ще мине и съм сигурна, че това време с нея ще ти липсва, когато се върнеш на работа.
Дунди, твоето момиче доказа, че може да се справя с трудни ситуации, пак ще се справи.
Данити, радвам ти се за куража да идеш на зъболекар. Ще трябва да взема пример от теб  Simple Smile
Лунното цветенце май и тя ще последва примера ти. Подозирам, че в основата на мотивацията е готиният чичо доктор, но важен е крайния резултат, нали, цветенце? Wink
Димитрова, нищо не казваш. Как си?
Кати и Шехина не са се появявали от доста време. Как сте, момичета? Поне по един ред драснете, да ви знаем, че сте добре.
Цяла сутрин си мисля как имам спешна нужда от 2-3 дни у дома съвсем сама, че да се наспя и да си презаредя батериите. Ама нямаааа.........Ще продължавам кротко да си мечтая  Joy
Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт