ДИМИТРОВА, какъв празник имате, че ще организирате парти? Да не съм изпуснала да поздравя някого?
Над София грее слънце. Приятно е.

Пожелавам бързо оздравяване на внучката ти! А твоето момче как е? Изследванията какво показват?
Чудесна екскурзия сте си направили. И да ти кажа-това твоето е жив героизъм-да се справяш с толкова деца в такава трудна възраст. Аз не бих се наела. Но....всеки си има някакво призвание.
Весел празник!
. Много искам, но ние пристигаме и ще тръгнем веднага след като си вземе багажа. Аз ще съм с баща си и родителите на другото дете. Да препускаш из София само за 10 мин. сякаш не си струва. Имам номера ти и ако видя, че пристигаме по-рано и имам достатъчно време, ще ти звънна. Живот и здраве кацат в 14.05 ч. на 15. 10.

Как ли не го човърка тоя зъб и нищо....авно нещо венеца е бил въпален и докато ида е минал...иначе ми даде талонче за снимки и каза ако пак ме заболи да му правя снимка и да отивам. Разбрах че си изненадала една от нас, искаше ми се да съм аз , но като се замисля кой ли вятър би те отвял насам. Да не говорим че ви завиждам вече за срещичките които си организирате, аз в тоя смотан Ямбол няма как да се включа а как ми се искааа..... 

на всички.
, но нали точно затова предложих да пием по кафе, малко за разсейване
. Ти най-добре знаеш. Аз живея само на 6 - 7 км. от летището. Ако дойдете по-рано, звънни и ще долетя 
Не говори така за Ямбол. Смотан бил. Нищо подобно, много си е хубав даже. Живяла съм там година и нещо на ул. Янко Кирчев 1. А на теб, ако ти се иска да се срещнеш с нас, заповядай-подсигурявам ти керемидка и котлова храна. Издействай си отпуска от твоето момче 
Как си ти? Как е татко ти?

, грабнах плаката
и те приветствам
Радвам се, че хубаво сте си изкарали на язовира, браво на голямото момиче, че покорява с успех науките, жалко, че си изгубила един зъб. Толкова неспасяемо ли беше? Впрочем, вече е без значение.
Сигурно наистина си бърза
. Не е до това, че ще ми е притеснено, а че ще има други хора с мен и не знам дали ще имам време. Като ще се виждаме да е за повече време и да не се съобразявам с други. Както и да е - разбрахме се, ако е по-рано, ще звънна
.
. Като си била в Шумен, защо не се обади
?

.