патенце-то, да ти завиди човек направо, че у вас няма работа! Аз тези дни нещо много ми е изморено и нищо не ми се прави. Пак не можах да спя, а и станах рано за училището, след обед легнах, ама пак не можах да спя, тази вечер пък няма да спим в спалнята, че е в ремонт, а на дивана в хола, т.е. и тази вечер няма да успея да се наспя
уфффф Добре поне, че утре нямам никъде да ходя, че ще съм като парцал. Иначе вчера доста работа свършихме, обикаляхме да си купуваме разни неща, взех си поръчаните от Англия дрешки и съм много доволна от качеството им
Да ви похваля ММ - не стига, че ми е много работен, сега още шпаклова/боядисва, нищо че се стъмни, ами днес дойде да ме прибере от училището, че валяло
и ще ми купи кресло с подлакътници, на което живот и здраве да сядам да кърмя, нов телевизор за спалнята и разни такива неща. Иска и някакво килимче за под креслото да вземем, ама засега не сме харесали. Аз съм избрала цветовата схема и сега по нея търсим. В тази връзка споменах, че пердетата не са ми по палитрата и ММ - ами и нови пердета ще вземем
Е да де, ама съм много трудна с харесването, така че да видим какво ще направим накрая. dafinov list, щях да ти казвам - виж колко бързо мина времето и момчето ти ще си дойде!
Хайде, оплаках ви се, похвалих ви се, сега ще чакам някой друг да пише

да са добри.

и да е с повече от 4 букви.
.
, а след това
.
и хубав филм.
Миличка, ако кажеш кога каца момчето ти, мога да скокна до летището, да изпием по едно кафе. Разбирам те, че ще бързаш да си го отведеш у дома. Няма да ти е до гости, но палачинките ще те чакат. Все някой път ще дойдеш в София пак. За едно кафе мисля, че ще намерим време. Ако има свободни мацки напр. от родителско училище, или от дежурство и тях ще ти доведа. И така значи. Със СГГ на лични. Ами ние ако ревнуваме?
,ММ се върна от нощна на границата и си полегна за заслужена почивка,че вчера го достраша да ме пусне сама да шофирам в дъжда на лекции и дойде с мен и не можа да подремне изобщо преди нощната,а за следобяд сме планирали детско парти,дано лошото време не ни провали плановете.Това е за сега от мен.Много
.
Този вирус с гърлото е доста агресивен. А миналата зима съм го карала.