Съпруги на военнослужещи - 13

• 61 946
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Ех, Фло, сякаш с перото на писател си описала Лунно цвете! Така хубаво си я представих  Hug
патенце-то, да ти завиди човек направо, че у вас няма работа! Аз тези дни нещо много ми е изморено и нищо не ми се прави. Пак не можах да спя, а и станах рано за училището, след обед легнах, ама пак не можах да спя, тази вечер пък няма да спим в спалнята, че е в ремонт, а на дивана в хола, т.е. и тази вечер  няма да успея да се наспя  Tired уфффф Добре поне, че утре нямам никъде да ходя, че ще съм като парцал.  Иначе вчера доста работа свършихме, обикаляхме да си купуваме разни неща, взех си поръчаните от Англия дрешки и съм много доволна от качеството им  Heart Eyes Да ви похваля ММ - не стига, че ми е много работен, сега още шпаклова/боядисва, нищо че се стъмни, ами днес дойде да ме прибере от училището, че валяло  Blush и ще ми купи кресло с подлакътници, на което живот и здраве да сядам да кърмя, нов телевизор за спалнята и разни такива неща. Иска и някакво килимче за под креслото да вземем, ама засега не сме харесали. Аз съм избрала цветовата схема и сега по нея търсим. В тази връзка споменах, че пердетата не са ми по палитрата и ММ - ами и нови пердета ще вземем  Crazy Е да де, ама съм много трудна с харесването, така че да видим какво ще направим накрая.
dafinov list, щях да ти казвам - виж колко бързо мина времето и момчето ти ще си дойде!  Wink
Хайде, оплаках ви се, похвалих ви се, сега ще чакам някой друг да пише  hahaha

# 631
Фло,първо да ти се накарам що не каза че си на Банско?То колата я нямаше но щеше да се опитам да дойда с нещо на 30 мин.ми е.За дребното опитах с бойчки точно 2 мин.Да извадим по-стари играчки,няма кой да ги забележи.Дай да скача от маси,от столове да си тряска главата и да тича и новата мода да крещи и да ме хапе но само мен.Оставила съм я защото няма сили.Това с пластелина ще го опитам дано се застой.Е дадох отче.Прекрасна вече,аз сядам за едно винце и към леглото. Hug

# 632
  • София
РАДИНКА, съжалявам, но от къде да знам, че си била толкова близо до мен. Щях да те видя и теб! Нека ми е, нека се ядосвам сега, като съм толкова потайна Wink. Децата обичат да се плацикат във вода. Сипи ѝ малко водичка и ѝ дай разни дребни пластмасови играчки. Е, после ще я преобличаш, ама важното е малко да се укроти. Твоето момче има ли глюкомер да си следи захарта? До моя кабинет има фирма, която продава глюкомери и лентички. Шефката на фирмата ми е приятелка и когато има апаратчета на промоция ми казва, та така обзаведох цело село. Апаратчето е безплатно, плащат се само лентите. Аз също съм си взела и периодично си мерим захарта с ММ. Много е просто. Мисля, че всяка къща трябва да има глюкомер, така, както има термометър и апарат за кръвно.
Хайде сега, лека нощ.

# 633
Нямаме флюкомер но и досега не ни се е налагало,ама сме си и лакоми,Малката изпада в криза от вода реве та се къса.Много рядко да е накеф дори и за баня.Иначе аз съм точно на 30 мин.в едно селце до Гоцето.Следвъщият път да се обадиш  Party

# 634
 wavey
 Hug Без подробности - аз съм незавършила История и география във ВТУ /имам само да защитавам дип. работи по двата предмета/ и завършила квалификация Психология. Подадох си молба за възстановяване на студ. права и живот и здраве през месец февруари ще се явя на защитите. След това не съм го измислила.
От 15 септ. съм се набутала с едни лекторски часове, но това ще е до края на месеца.
Светли си е на ясла, според мен е много добре. След около 10 дни ще му правим изследвания и се  Praynig да са добри.
Не успявам да ви чета. Sad
Болните бързо да се възстановяват, а здравите да не се разболяват.
Ако момченцето ти има разстройство, дай му няколко прахчета ( 3 - 4 ), ВАНИЛИЯ, в лъжичка кисело мляко. За възрастни 5. Веднага пресича стомашното неразположение.
Това не го знаех.
Радинка  Hug Светли цял ден дивее и най новото е нарисувани чаршафи и донарисувана покривка на масата. Учим буквите /имаме магнитни букви на хладилника/, знае около 15 на кого са /буква М на мама, В на водата, П на патето  и т.н./.
Очите ми се затварят, скачам в банята и след това в  smile3524
 Seti Beti И аз търсех име без буквата Р, но аз не мога да я казвам  Joy  и да е с повече от 4 букви.
Аз съм Силвия, имаме баба Стефанка /майката на ММ/, и прабаба Сева /моя баба/. Името го избирах аз /след 2-3 дни четене на имена и след 5 дни влязох в болница и там 7 дни не ми беше до имена и така остана това име/. Името Теодор, ми харесва и е близко до името на ММ, но има Р. Светлин - беше ми след вариантите, но имах на младини гадже с това име и затова отпадна.
Вече изчезвам ...

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 01:05 от СГГ

# 635
Добро утро, сънливки Heart Eyes

В момента моята маса изглежда точно така. Разликата е, че при мен е гардения, която се мъчи да оживее /не мога да гледам цветя и това си е/.
Фло Hug Hug Hug, направо си представих една руса /не знам защо точно руса/, усмихната жена с табелата на летището. Ти си невероятна. Благодаря ти за предложението. Да, каца в София, но ние ще тръгнем сутринта и живот и здраве следобед го посрещаме. След това - обратно към дома. За палачинките - ще си ги търся друг път, да знаеш newsm64.
СГГ, ако знаеш колко прилики намерих м/у теб и мен /ще ти пиша на лични/. Все пак да запазим малко анонимността си Wink.
На всички - много усмивки в този мрачен ден Grinning Grinning Grinning.
Аз ще трябва да  wash 1ironing hang newsm79 1dishes, а след това  4470.
Дано ми остане време за малко  Popcorn и хубав филм.
 Hug Hug Hug Hug

# 636
  • София
Добро утро прекрасни военни момичета!
Мислех си, че съм ранобудна. Да, ама не. Дафиновото листче ме изпревари. Добро утро, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ Hug
За руса, не съм руса. Тъмнокоса съм, но вече под прикритие. Да кажа ли каква боя ползвам? Wink На времето мама ме караше да се изруся, но ММ много дискретно вмъкна: Искал съм тъмнокоса жена и такава си я харесвам. Simple Smile Миличка, ако кажеш кога каца момчето ти, мога да скокна до летището, да изпием по едно кафе. Разбирам те, че ще бързаш да си го отведеш у дома. Няма да ти е до гости, но палачинките ще те чакат. Все някой път ще дойдеш в София пак. За едно кафе мисля, че ще намерим време. Ако има свободни мацки напр. от родителско училище, или от дежурство и тях ще ти доведа. И така значи. Със СГГ на лични. Ами ние ако ревнуваме? Wink

СГГ, ще стискаме палци, когато дойде време за защитата, но преди това - за Светли. Дано отново всичко да е наред! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

РАДИНКА, помисли си за глюкомер и кажи. Напр. апаратчето с 20 лентички струва 16 лева, с 30 лентички - 24 лева.

Днес няма да сервирам кафе, че докато станете, ще изстине. От мен днес имате една много нежна есенна мелодия от Фредерик Шопен... В София вали, сиво и мокро е, есенно минорно.

Хубав ден!

# 637
Добро утро и от мен и при нас днес вали,та съм се отдала на wash 1dishes newsm75,ММ се върна от нощна на границата и си полегна за заслужена почивка,че вчера го достраша да ме пусне сама да шофирам в дъжда на лекции и дойде с мен и не можа да подремне изобщо преди нощната,а за следобяд сме планирали детско парти,дано лошото време не ни провали плановете.Това е за сега от мен.Много Hug на всички

# 638
ДОБЪР ДЕН И ПРИЯТЕН ДЕН. Simple Smile
Flo 51 Аз мога ли да се наредя на опашката за глюкомер?

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 13:12 от СГГ

# 639
  • София
СГГ, разбира се, че може. Ще ми изпратиш на лични адрес и ще ти го изпратя с гаранционната карта заедно. Само ще ми кажеш с колко лентички го искаш.

ДИМИТРОВА, какъв празник имате, че ще организирате парти? Да не съм изпуснала да поздравя някого?

Над София грее слънце. Приятно е. Nature Sunny

# 640
Фло, цяла събота чаках да звъннеш, че си в Казанлък, но уви - не. Къде скита, я признай Simple Smile Аз пък да призная не съм чела назад, така че моля за извинение , ако вече си казала.
Ние пак бяхме болни, пустото гърло, голям зор беше. Висока Т 3 дни, и накрая антибиотик. Слава Богу нещата вече са много по-добре.
Липсвате ми много, но преди 2 месеца му изпуснах края, и едва вече смогвам да ви чета , а камо ли да пиша.
Официално, на 3.11 започвам работа. На нова длъжност ще бъда и съм много щастлива. Нещастна съм , че ще оставя малкия на бабите, но наистина нямам друга възможност (банките си искат своето и това е) . Както и да е. Само здраве да има..........
Хубава вечер на всички  Hug

# 641
  • София
Ооо Стефи, bouquet welcome
Мило момиче, радвам се, че вече сте по-добре. Така растат децата, така побеляват майките. Важното е, всичко да минава бързо. Нали ви предстои купон? И най-малката ми внучка от вчера се е изринала - Варицела. Дано и на нея по-леко да ѝ мине. Върни се само една страница назад и ще разбереш къде съм била, с кого съм се срещнала.
Изплаших се днес, като показаха какви порои са в района на Благоевград и Разлог. Добре, че се прибрах. Мисля за Лунно цвете, как ли са се прибрали от екскурзията. Дано се обади да каже.
И на мен ми беше криво, когато тръгнах на работа, но местото беше престижно, поликлиниката близо. Чаветата бяха на 3г и 3месеца и на 1г и 7 месеца. Момченцето ми плачеше, когато тръгвах на работа, а каката го успокояваше: Не плачи Пепи, не плачи. Майка ни стана " лаботна ". Те плачеха у дома, а аз търкулвах по някоя сълзичка по пътя към Поликлиниката. После бабите взеха по едно дете и така изкарахме около половин година, докато не ги записахме в детска градина и ясла.

ДУНДИ дали оздравя?
ДАНИТИ, отиде ли на зъболекар?
SAD-WOMAN, a ти?
АЛБЕНА къде се покри?
Ох, все се заричам да не ви привиквам в изповедалнята, ама като ви мисля...
Спирам. Отивам при бабите, че там днес е голям купон. Цял ден се смеем, ама и работа вършим-огин баби Joy

ПП. Момичета, гледате ли какви порои са в Банско?  Току що говорих с Лунно цвете. Прибрала се е от екскурзията с учениците. Всичко е нормално. Имаме идея за СРЕЩА Simple Smile

На 31.10. събота среща с ЛУННО ЦВЕТЕ. Мястото на срещата е известно, часът ще съобщя допълнително. Може и гостенката ни да го предложи Simple Smile

За днес май няма повече да се появявам, че утре съм първа смяна и ще ставам рано. Пазете се зъби, че идвам...
лека нощ на вас.

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 19:53 от Flo 51

# 642
Момичета, най-после се прибрах след двудневно пътешествие из България. Посетихме Крушунските водопади, Деветашката пешера, Троянски манастир, Ловеч. Много ми хареса всичко, особено водопадите. Времето беше облачно, но успяхме да разгледаме всичко, което бяхме предвидили. И учениците бяха много послушни. Голяма отговорност е да пътуваш с младежи, но не бих заменила изживяването с нищо друго.  
А ФЛО ме е описала толкова хубаво, че като прочетох поста и, дълго се оглеждах в огледалото - аз ли съм това Joy. Благодаря ти ФЛО, никой не е писал толкова красиви неща за мен!! Ще очаквам да се срещнем....за да ви разказвам за всички красиви места, които разгледахме. Ако може часа на срещата да бъде по-ранен, защото на следващия ден имам рожден ден newsm44.
Лека вечер от мен! И дано слънцето да бъде по благосклонно през новата седмица!

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 21:00 от Fleure de lune

# 643
  • Пловдив
Здравейте всички. Не съм си у дома. Налага се да се погрижа за баща си, че не е добре. Та тук съм с една флашка и интернетът едва мърда. Добре че ме попитахте дали съм добре, та да си пия антибиотика.  ooooh! Този вирус с гърлото е доста агресивен. А миналата зима съм го карала.

Лека вечер на всички. Ще пиша пак, когато мога.  Hug

# 644
  • София
Е пак съм аз. Ако от престой в Нета се трупаше стаж за пенсия, сигурно вече съм заработила още една Joy
ДУНДИ, миличка, пий си илачите, че трябва да си здрава. Да ти звъня ли по телефона, да те подсещам?
Повярвай, бих го направила. Не се шегувам. Дано татко ти се подобри по-скоро. Пожелавам му го от сърце. Най-трудно е на средното поколение. От една страна родителите, а от другата страна - децата.

ЛУННО ЦВЕТЕ, описала съм те точно така, както съм те видяла. Simple Smile Ако мислиш, че не е удобна тази дата, дай да я сменим. Кога ще се готвиш за празникът си? Сетих се, че Фейщицата спомена, че през ноември има няколко идвания до София. Сега е късно, но утре ще я проверя и  ще видим какво ще измислим. Кажи и ти какво мислиш.

Тази вечер за втори път ви казвам лека нощ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт